YAŞAM - HABER

Rihanna doğum yaptı, oğlu oldu!

Yarattığı hamilelik modasıyla büyük ses getiren dünyaca ünlü şarkıcı Rihanna’nın 13 Mayıs’ta Los Angeles’ta doğum yaptığı ortaya çıktı. Rihanna ile rap’çi sevgilisi A$AP Rocky’nin bir erkek bebekleri olduğu öğrenildi

 Rihanna doğum yaptı, oğlu oldu!

Rihanna doğum yaptı, ünlü şarkıcının bir erkek bebek dünyaya getirdiği açıklandı. TMZ'nin geçtiği habere göre Rihanna, 13 Mayıs'ta Los Angeles'ta rap’çi erkek arkadaşı A$AP Rocky'den bir erkek bebek dünyaya getirdi.

Rihanna'nın hamilelik haberi, 34 yaşındaki şarkıcının Harlem'de 33 yaşındaki sevgilisi Rocky ile yürüyüşe çıktığı sırada çektirdiği fotoğraflarla tüm dünyaya duyurulmuştu. Bu haberden bir ay önce Rihanna, Carbone'da yemek yerken sadece maden suyu içerek ve sık sık göbeğini okşayarak hamilelik iddialarının ortaya atılmasına neden olmuştu. O dönem giydiği büyük beden ceketler ve bol giysilerle hamileliğini gizlemeyi başaran ünlü şarkıcı, bebek beklediğini açıkladıktan sonra giydiği iddialı kıyafetlerle yeni bir hamile modası başlattı.

Nisan ayında Vogue dergisine verdiği röportajda hamile kıyafetleri giymeyi reddettiğini söyleyen Rihanna, “Üzgünüm ama giyinmek çok eğlenceli. Vücudum değiştiği için o eğlencenin kaybolmasına izin vermeyeceğim” demişti.

Gerçek adı Rakim Mayers olan rap’çi A$AP Rocky ise, Mayıs 2021'de GQ dergisi ile yaptığı röportajda bir gün baba olmayı çok istediğini söyleyip "Bence inanılmaz, dikkat çekici bir şekilde harika bir baba olurum. Mutluluktan uçan bir çocuğum olur" demişti.

2020'nin başından beri birlikte olan Rihanna ile A$AP Rocky, aynı yılın Kasım ayında aşklarını aleni olarak yaşamaya başladı. Geçtiğimiz Nisan ayında bir Twitter kullanıcısı, Rocky'nin Rihanna'yı Amina Muaddi ile aldattığını iddia etti. Ancak Muaddi iddiaları hemen yalanladı. Aynı ay, Rocky Kasım 2021'de gerçekleşen bir silahlı saldırıyla bağlantılı olarak tutuklandı ve 550 bin dolar kefaletle serbest bırakıldı. Çiftin, Rocky’nin serbest kalmasından sadece iki gün sonra baby shower partisi düzenlediği ortaya çıktı.

Önceki ve Sonraki
Haberler