YAŞAM - HABER

Mariah Carey’nin en sevdiği evde geceliği 6.21 dolara tatil yapmaya ne dersiniz?

Mariah Carey, son üç aydır tatil yaptığı Beverly Hills’deki Laurella adlı malikaneyi deneyimlemek isteyen hayranları için Booking.com ile iş birliği yaptı. 21 Haziran’ın ilk dakikalarında Booking.com’dan ilk rezervasyonu yaptırmayı başaran bir kişi; bir yakınıyla birlikte, geceliği sadece 6.21 dolara, sekiz yatak odalı, 10 banyolu bu malikanede konaklama şansına sahip olacak

Mariah Carey’nin en sevdiği evde geceliği 6.21 dolara tatil yapmaya ne dersiniz?

Grammy ödüllü ünlü sanatçı Mariah Carey, Booking.com’la yaptığı iş birliği ile hayranlarını çok sevdiği tatil evinde konaklamaya davet ediyor.

Son üç aydır konakladığı sekiz yatak odalı, 10 banyolu, Beverly Hills’deki bu büyük malikaneyi çok seven Carey, Booking.com’dan iki gece için rezervasyon yapacak kişiye, şehirde kendi yaşadığı hayatı deneyimleyebilmesi için bir de program hazırladı.

Bir yakınıyla, 10.380 metrekarelik Laurella adlı malikanede kalma şansını yakalayan kişi; saunadan özel arka bahçe havuzuna kadar uzanan lüks olanaklardan yararlanmakla kalmayacak, Carey’nin hazırladığı özel seyahat programını da deneyimleyecek. Carey'nin heyecan verici aktivite listesi, evde konaklayan iki kişiyi bölgede gidilmesi gereken restoranlara, müzelere ve mağazalara götürecek. Deneyimlenecek restoranlar arasında Terrace, Cara, Nobu Malibu, Dan Tana's ve Craig's gibi şehrin en popüler mekanları yer alıyor. Bir moda stilisti ise iki misafirin, Mariah Carey’nin güzellik ve kişisel bakım ipuçlarını öğrenecekleri özel bir danışmanlık almasına yardımcı olacak.

Mariah Carey, Booking.com ile yaptığı bu iş birliği ile ilgili şöyle konuştu: “Bazen tatil için bir veya iki hafta yeterli olmuyor. Booking.com'da bulduğum bu muhteşem Beverly Hills malikanesinde birkaç ay kalmaktan büyük heyecan duydum. Ailem ve ben bu güzel evin sunduğu tüm lüksün tadını çıkardık ve şimdi hayranlarımdan biri aynı evde kalarak ve bölgedeki en sevdiğim tüm yerleri ziyaret ederek Los Angeles'ı benim gibi deneyimleme fırsatına sahip olacak."

‘Mariah's Beverly Hills Escape’ adı verilen bu fırsatı yakalamak için 21 Haziran gününün ilk dakikalarında klavye başında olmanız ve ilk rezervasyonu yapmayı başarmanız gerekiyor. Fırsat, 24 Haziran ile 26 Haziran arası sadece 6.21 dolar karşılığında bir kişiye (en fazla iki konuk) sunulacak. Kahvaltı, öğle yemeği ve akşam yemeğinin sunulacağı malikanede konaklama yapabilmek için 21 yaşından büyük olmanız gerekiyor. Daha fazla bilgi için Booking.com'u ziyaret edebilirsiniz.

Önceki ve Sonraki
Haberler