YAŞAM - HABER

Madonna’nın ‘Celebration’ dünya turnesi için hazırlanan koleksiyon, çocuklar için satılacak

Madonna, yakında çıkacağı dünya turnesi 'Celebration'a özel bir koleksiyon hazırlamak için eko-moda markası Minister of Tomorrow ile iş birliği yaptı. Organik ürünlerden oluşacak koleksiyonun satışından elde edilecek gelirin tamamı Afrika’daki çocuklar için bağışlanacak

profil
BT Ekip
9.10.2023
Madonna’nın ‘Celebration’ dünya turnesi için hazırlanan koleksiyon, çocuklar için satılacak

Yaşayan en büyük pop starlardan Madonna, 'Celebration' adlı dünya turu için sınırlı sayıda üretilecek ve bez çanta gibi özel ürünlerden oluşacak bir koleksiyon çıkarmak için eko-moda markası Minister of Tomorrow ile iş birliği yapıyor.

Koleksiyon, Minister of Tomorrow'un kurucusu ve başkanı Julian Prolman, namı diğer The Great White Buffalo tarafından tasarlanacak ve ürünlerde sertifikalı ve organik pamuktan üretilecek doğal kumaşlar kullanılacak. Koleksiyon Madonna'nın ‘benzersiz tarzını’ sergileyecek ve aynı zamanda sürdürülebilirliği ve etik moda uygulamalarını teşvik edecek.

Buna ek olarak iş birliği, Afrika’daki pediatrik cerrahi ve yoğun bakım hastanesi olan Raising Malawi'ye ve Afrika'nın en büyük kentsel gecekondu mahallesi Kibera'da yer alan ve çok sayıda çocuğa kaliteli eğitim sağlayan Chema Vision Çocuk Merkezi'ne fon sağlayacak.

Madonna, yaptığı açıklamada, 'Celebration' turu ürünlerinin satışından elde edilecek gelirin yüzde 100'ünü iki kuruluşa bağışlayacağını, çünkü her ikisinin de ihtiyaç sahibi çocukların yaşamları üzerinde olumlu bir etki yaptığını söyledi.

'Celebration' ürünleri hem Madonna’nın resmi web sitesinden, hem de belirli turne noktalarından satın alınabilecek. Celebration turnesi, Kuzey Amerika ve Avrupa'daki bazı şehirleri ziyaret edecek.

Önceki ve Sonraki
Haberler