YAŞAM - HABER

Louis Vuitton, İtalya’daki ilk kafesini Sicilya Taormina'da açtı

Bu yaz için Bodrum da dahil, Akdeniz’in gözde tatil beldelerinde resort butikler açan Louis Vuitton, bunlara İtalya Sicilya’daki Taormina mağazasını da ekledi. Lüks moda evi, mağazanın birinci katında, İtalya’daki ilk kafesini de açtı

Louis Vuitton, İtalya’daki ilk kafesini Sicilya Taormina'da açtı

Louis Vuitton, Saint-Tropez'deki yazlık kafesinin açılmasının ardından modern konsept planını İtalya'ya doğru genişletmeye devam ediyor. LVMH markası, Sicilya'daki Taormina'da bir resort butik mağazası ve ilk İtalyan kafesini açtı.

Timeo imzalı Louis Vuitton Café, LVMH'ye ait Belmond tarafından işletilecek. Akdeniz'in mavi tonlarına bürünen mağaza konseptli kafe, Louis Vuitton mağazalarının sıklıkla sahip olduğu giyim ve aksesuar ürünlerinin ötesinde yemek, eğlence, teknoloji ve daha fazlasını bir arada sunuyor. Kafe, resort mağazanın birinci katında yer alıyor. Kafenin operasyonlarını, Corso Umberto'nun merkezindeki Belmond'a ait Grand Hotel Timeo yürütüyor.

Kahvaltı, öğle yemeği ve aperitifler sunan kafe, tüm gün hizmet veriyor. Şef Roberto Toro, özel Sicilya lezzetlerine kendi dokunuşunu sunan bir mönü hazırlamış. Mönüde; kızarmış pirinç topları olarak da bilinen arancini ve Taormina Spritz gibi içecekler yer alıyor.

Kafe, Akdeniz’in mavi ve beyaz renk şemasına uyacak şekilde Fernando ve Humberto Campana'nın Bulbo koltukları ve seramik karolarla döşenmiş.

Toarmina’daki mağaza, Louis Vuitton'un The Pool koleksiyonunu öne çıkarmak için açtığı birçok resort mağazadan biri. Diğer yerler arasında Hamptons, Saint Tropez-Fransa, Bodrum-Türkiye ve Mikonos-Yunanistan bulunuyor. Toarmina’daki mağazada LV by the Pool koleksiyonundan hazır giyim, çanta, ayakkabı ve aksesuarların yanı sıra imza niteliğindeki Neverfull tote çantanın özel bir sürümü yer alıyor.

Önceki ve Sonraki
Haberler