YAŞAM - HABER

Kylie Jenner, Bratz bebeği oldu

Minik bebekleriyle tanınan Bratz, ilk ünlü iş birliğini Kylie Jenner ile yaptı. Mini Bratz x Kylie Collectibles adlı koleksiyonda, Jenner’ın en dikkat çeken kostümleriyle hazırlanmış mini Bratz bebekleri yer alıyor

Kylie Jenner, Bratz bebeği oldu

MGA Entertainment, Bratz bebeklerinin Kylie Jenner ile güçlerini birleştirdiğini açıkladı. Jenner, Bratz bebekleriyle iş birliği yapan ilk ünlü oldu.

Kylie Jenner'ın kişisel stilinden ve en dikkat çekici moda anlarından ilham alan Mini Bratz x Kylie Collectibles adlı koleksiyonun tamamı önümüzdeki aylarda piyasaya sürülecek. Koleksiyonda, Jenner’ın ihtişamıyla yeniden tasarlanan toplam altı mini Bratz bebeği yer alıyor. Koleksiyondaki her bir Kylie Mini Bratz bebeğinin yanında bir de aksesuar yer alacak.

Kylie Jenner, yaptığı basın açıklamasında şöyle konuştu: "Çocukluğumdan beri Bratz hayranıyım ve her zaman kendi Bratz bebeğimi istemişimdir. Geçtiğimiz yıl Bratz ekibiyle birlikte bu bebekleri yaratma sürecinin her adımını çok sevdim. Sonunda ortaya çıktıkları için çok heyecanlıyım.”

Bratz Kreatif Direktörü Jasmin Larian ise şu açıklamayı yaptı: “Bu, markanın ilk ünlü iş birliği. Kylie Jenner ile güçlerini birleştirmek, Bratz tarihinde ufuk açıcı bir an. Kylie, Bratz'ın 22 yıl önceki başlangıcından bu yana, yıkıcı ve asi olmaktan enerjik ve etkileyici olmaya kadar temsil ettiği her şeyi gerçekten bünyesinde barındırıyor. Bu iş birliği yalnızca Kylie'nin milyonlarca hayranına ulaşmakla kalmayacak, aynı zamanda Bratz ile büyüyen ve bugün Y2K Bratz yaşam tarzını yeniden yaşamaktan heyecan duyan izleyicilere de ulaşacak. Kylie'yi Bratz Ailesi’ne katmaktan daha fazla gurur duyamazdık.”

Mini Bratz x Kylie Collectibles koleksiyonu, Bratz web sitesinden ve seçkin satıcılardan satın alınabiliyor.

Önceki ve Sonraki
Haberler