YAŞAM - HABER

Genç sevgilisi, Botoks yaptırmadığı için Sharon Stone’u terk etmiş!

Hollywood’un en güzel kadınlarından biri olarak kabul edilen Sharon Stone, Vogue Arabia dergisine verdiği röportajda, botoks yaptırmayı reddettiği için genç sevgilisi tarafından terk edildiğini söyledi

Genç sevgilisi, Botoks yaptırmadığı için Sharon Stone’u terk etmiş!

64 yaşındaki güzel oyuncu Sharon Stone, kapağını süslediği Vogue Arabia’nın Eylül sayısına verdiği röportajda ilginç bir itirafta bulundu. Stone, kısa süre önce, Botoks yaptırmayı kabul etmediği için genç sevgilisi tarafından reddedildiğini anlattı.

Stone dergiye, konuyla ilgili şunları söyledi: “Genç erkek arkadaşım, Botoks yaptırmayı düşünüp düşünmediğimi sordu. ‘Yaptırsaydım muhtemelen senin ve benim egom için iyi olurdu’ yanıtını verdim. Ondan sonra onu bir kez daha gördüm ve artık benimle görüşmekle ilgilenmiyordu.”

Güzel oyuncu, geçmişte kendisinin de Botoks, dolgu ve benzeri şeylere başvurduğunu söyleyip sözlerine şöyle devam etti: “Büyük bir inme ve dokuz günlük beyin kanaması geçirdim. Yüzümün bir tarafını düzeltmek için 300'den fazla Botoks ve dolgu iğnesi yaptırmam gerekti.”

Bu ölüme yakın deneyim Sharon Stone için Botoks’u ‘sevimli bir lüksten bir tür büyük, acı verici nörolojik ihtiyaç’a dönüştürmüş. Bu nedenle Stone, artık ‘sadece’ güzellik için bu iğneleri kullanmayı düşünmediğini söylüyor.

Önceki ve Sonraki
Haberler