YAŞAM - HABER

Dört süper model, 33 yıl sonra yeniden Vogue kapağında

80’li ve 90’lı yıllarda podyumlarda fırtına gibi esen dört süper model Naomi Campbell, Cindy Crawford, Christy Turlington ve Linda Evangelista; Amerikan ve İngiliz Vogue dergilerinin Eylül kapakları için birlikte poz verdi. Dörtlü, bundan tam 33 yıl önce yine Vogue için hep birlikte objektif karşısına geçmişti

Dört süper model, 33 yıl sonra yeniden Vogue kapağında

Bir döneme damga vuran süper modeller Naomi Campbell, Cindy Crawford, Christy Turlington ve Linda Evangelista; Amerikan ve İngiliz Vogue dergilerinin Eylül kapakları için yeniden bir araya geldi.

Önümüzdeki ay Apple+ TV’de yayınlanacak olan ‘The Super Models’ begleseli öncesinde Vogue dergisi için New York’ta Rafael Pavarotti'ye poz verdi. Sally Singer'ın fotoğraflara eşlik eden makalesinde dörtlü; nasıl bu kadar birbirlerine kaldıklarını ve modanın değişen gelgitlerine nasıl uyum sağladıklarını anlattı.

1980'ler ve 1990'larda podyumlarda fırtına gibi esen dört süper model, en son Ocak 1990'da Vogue dergisinin kapağında birlikte yer almıştı.

Dörtlüden 53 yaşındaki Naomi Campbell, kurdukları bağdan bahsederken şunları söyledi: "Ortada şefkat ve sadakatle tanımlanan bir kız kardeşlik var: Birimiz düştüğünde diğerleri kaldırır."

Önceki ve Sonraki
Haberler