YAŞAM - HABER

Dilan Çiçek Deniz ve Boran Kuzum, Armani Beauty’nin davetlisi olarak Venedik Uluslararası Fı̇lm Festı̇valı̇’ne gidiyor

Armani Beauty, bu sene altıncı kez resmi güzellik sponsoru olduğu Venedik Uluslararası Film Festivali’nde iki ünlü Türk oyuncuyu ağırlayacak. Markanın Türkiye elçisi güzel oyuncu Dilan Çiçek Deniz ve markayla iş birliği devam eden ünlü oyuncu Boran Kuzum, festivale Armani’nin özel davetlisi olarak katılacak ve kırmızı halıda boy gösterecek

Dilan Çiçek Deniz ve Boran Kuzum, Armani Beauty’nin davetlisi olarak Venedik Uluslararası Fı̇lm Festı̇valı̇’ne gidiyor

Armani Beauty, 30 Ağustos - 9 Eylül 2023 tarihleri arasında 80. kez düzenlenecek olan Venedik Uluslararası Film Festivali’nin yeniden resmi güzellik sponsoru olduğunu duyurdu. Armani Beauty, üst üste altıncı yılda da festivalin resmi makyaj hizmetlerini sağlayacak. Aralarında kırmızı halıda yürüyen ünlülerin de bulunduğu festival konuklarına makyaj hizmeti veren Armani Beauty, 2018’den bu yana 60’tan fazla profesyonel makyaj sanatçısından oluşan bir ekiple, festivalde 5.000’den fazla konuğa makyaj hizmeti verdi.

Bu sene Venedik Film Festivali’ne; Armani’nin ilk Türk marka elçisi olan başarılı oyuncu Dilan Çiçek Deniz ve ünlü oyuncu Boran Kuzum, markanın özel davetlileri olarak katılacaklar.

Geçtiğimiz sene Armani’nin ilk Türk davetlisi olarak festivale katılarak göz kamaştıran Dilan Çiçek Deniz, Venedik Film Festivali’ne bu sene markanın elçisi olarak katılacak ve kırmızı halıda boy gösterecek. Deniz, “Geçtiğimiz sene Armani Beauty’nin özel davetlisi olarak katıldığım Venedik Film Festivali’ne, bu sene de markanın Türkiye’deki ilk marka elçisi olarak katılacağım. Birlikteliğimizi bir üst boyuta taşıyarak markanın makyaj ve parfümlerinin elçisi olduğum ve bir kez daha Venedik Film Festivali’ne katılacağım için çok gururlu ve heyecanlıyım” sözleriyle duygularını dile getirdi.

Dikkat çeken tarzı ve duruşuyla dikkat çeken ve Armani Beauty ile iş birliği devam eden Boran Kuzum ise duygularını şöyle anlattı: “Armani Beauty partneri olarak Venedik Film Festivali’ne katılacağım için çok mutlu ve heyecanlıyım. İnsanların kendilerini daha iyi hissetmelerini sağlamakla kalmayıp aynı zamanda güvenle kendileri olmalarına yardım ederek, parfüm dünyasında yüksek standartlar belirleyen Armani Beauty’nin marka duruşu ile mükemmel bir uyum sağladığımızı düşünüyorum.”

Önceki ve Sonraki
Haberler