YAŞAM - HABER

Britney Spears ve Sam Asghari 13 aylık evliliğin ardından boşanıyor

Geçtiğimiz yıl Temmuz ayında dünya evine giren ünlü şarkıcı Britney Spears ile fitness eğitmeni eşi Sam Asghari, 13 aylık evliliğin ardından boşanma kararı aldı. Boşanmak için dava açan Asghari’nin, Spears tarafından aldatıldığını iddia ettiği söyleniyor

Britney Spears ve Sam Asghari 13 aylık evliliğin ardından boşanıyor

Britney Spears'ın eşi Sam Asghari, aldatıldığı iddiasıyla boşanma davası açtı. Fitness eğitmeni olan Asghari, basında ayrılık haberlerinin çıkmasından sadece birkaç saat sonra pop yıldızından boşanmak üzere mahkemeye başvurdu.

TMZ'ye göre Asghari, boşanma gerekçesi olarak ‘uzlaşılamaz farklılıkları’ gösterdi ve ayrıca Spears’tan nafaka ve avukatlık ücretlerini ödemesini talep etti. Asghari, Spears ile ayrılık tarihlerinin ise 28 Temmuz olduğunu belirtti.

Asghari'nin avukatı Neal Hersh ayrıca mahkemeye sunduğu belgelerde ‘Britney Spears, her bir tarafın ayrı mülk varlıklarının ve yükümlülüklerinin tam niteliğini ve kapsamını henüz belirlemedi’ şeklinde yazarak evlilik sözleşmesine itiraz edebileceklerini ima etti.

Bir kaynağın Page Six’e anlattıklarına göre Asghari, Britney Spears’ın sırlarını saklamak için evlilik anlaşmaları hakkında yeniden görüşmek istiyor. Page Six’in haberine göre kaynak; Asghari'nin, kendisine ödeme yapılmadığı takdirde ünlü yıldızı, hakkındaki olağanüstü derecede utanç verici bilgileri halka açılmakla tehdit ettiğini söyledi.

Tüm bu gelişmeler karşısında Britney Spears’ın da silahlarını kuşandığı ve kendisine ünlü boşanma avukatı Laura Wasser'ı tuttuğu öğrenildi.

29 yaşındaki Asghari ve 41 yaşındaki Spears'ın evliliklerinin sallantıda olduğu ve ikilinin bir süredir ayrı yaşadığı söylentileri bir süredir konuşuluyordu. Geçtiğimiz Çarşamba günü de çiftin ayrıldığı doğrulandı. Kaynaklar, TMZ'ye, ikilinin aldatma iddialarını içeren büyük bir kavga yaşadıklarını iddia etti. Birden fazla kaynak, Asghari'nin, ünlü şarkıcının kendisine sadakatsizlik ettiğini iddia eden bir söylenti hakkında Spears'la yüzleşmesinden sonra büyük bir kavga çıktığını söyledi.

Spears ve Asghari, 2016'da Grammy ödüllü şarkıcının ‘Slumber Party’ müzik videosunun setinde tanıştıktan sonra çıkmaya başladılar. Eylül 2021'de nişanlanan çift, Haziran 2022'de California Thousand Oaks'da Spears'ın malikanesinin arka bahçesinde evlendi. Düğünün konukları arasında Madonna, Selena Gomez, Paris Hilton ve Drew Barrymore gibi dünyaca ünlü isimler vardı.

Önceki ve Sonraki
Haberler