YAŞAM - HABER

'Barbie' filminin 'Tuhaf Barbie'si oyuncak bebek oluyor

Dünya çapında 1 milyar dolardan fazla hasılat yapan ‘Barbie’ filmindeki ‘Weird Barbie’ (Tuhaf Barbie) karakteri oyuncak bebek oldu. Mattel, kusurlu ve artık mükemmel olmayan bir Barbie bebeği yansıtan ve filmde Kate McKinnon’ın canlandırdığı ‘Tuhaf Barbie’yi 50 dolardan ön satışa açtı

'Barbie' filminin 'Tuhaf Barbie'si oyuncak bebek oluyor

Greta Gerwig'in gişe rekorları kıran hit filmi ‘Barbie’ filmindeki ‘Weird Barbie' (Tuhaf Barbie) karakteri o kadar popüler oldu ki, Mattel çok yakında ‘Weird Barbie’ bebeğini piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Filmde Kate McKinnon tarafından canlandırılan ‘Weird Barbie’, kusurlu ve artık mükemmel olmayan bir Barbie bebeği yansıtıyor.

McKinnon'ın filmde canlandırdığı karakterinin saçları düzensiz bir şekilde kesilmiş ve kabarık kollu, üzerine boya sıçramış, pembe bir elbise giyiyor. Özünde ‘Weird Barbie’, bazılarının yıkım olarak kabul edeceği noktaya kadar oynanmış bir oyuncak bebek aslında.

Filmde göz kamaştırıcı ve kusursuz bir şekilde şık Barbie'lerin arasında mükemmel olmaktan uzak olmasına rağmen ‘Weird Barbie’, Gerwig'in başarılı filminde çıkış yapmayı ve tüm dikkatleri üzerinde toplamayı başardı.

Mattel tarafından yaratılan ‘Weird Barbie’ bebeği, tamamen McKinnon'ın karakterine göre modellendi. Bebek, Mattel'in baş ürün tasarımcısı Javier Meabe tarafından tasarlandı. ‘Weird Barbie’; koleksiyonluk ‘Barbie the Movie’ ambalajı içinde gelen ve hareket ettirilebilir, poz veren bir oyuncak bebek. Satın alınan tüm bebekler bir orijinallik sertifikası ile birlikte geliyor.

Mattel'in web sitesinde ön siparişe açılan ‘Weird Barbie'nin fiyatı 50 dolar. Bebeğin teslimat tarihi ise 31 Mayıs 2024 olarak açıklandı.

Önceki ve Sonraki
Haberler