YAŞAM - HABER

Ashley Olsen ilk bebeğini kucağına aldı

Oyuncu ve moda ikonu Ashley Olsen ile 2022 yılında evlendiği eşi Louis Eisner, geçtiğimiz günlerde ilk bebeklerini kucaklarına aldılar. Çift, erkek bebeklerine, Almanca’da ‘servet’ anlamına gelen Otto ismini verdi

Ashley Olsen ilk bebeğini kucağına aldı

İkizi Mary-Kate Olsen ile küçük yaşta ünlenen oyuncu, moda tasarımcısı ve stil ikonu unvanlarına sahip olan Ashley Olsen, bu unvanlara bir yenisini ekledi: Annelik. Olsen ve eşi Louis Eisner’ın kısa süre önce gizlice ilk bebeklerini kucaklarına aldıkları öğrenildi.

People dergisine göre, çift geçtiğimiz günlerde dünyaya gelen erkek bebeklerine, Almanca’da ‘servet’ anlamına gelen Otto ismini verdi. Doğumla ilgili diğer ayrıntılar ise henüz açıklanmadı.

Ashley Olsen ve ikizi Mary-Kate Olsen, kişisel yaşamları söz konusu olduğunda her zaman sessiz kalmayı ve ilişkilerini gizli saklı yaşamayı tercih etti. Bu seçim, Ashley Olsen'in eşi Louis Eisner ile olan ilişkisine de taşındı.

Çift, 2022'de son derece gizli bir törenle dünya evine girdi. Page Six'e göre çift, 28 Aralık 2022'de Bel-Air'deki bir evde yaklaşık 50 yakın arkadaş ve aile üyesinin önünde evlendi. Olsen ile Eisner’ın 2017'den beri birlikte oldukları biliniyor.

Önceki ve Sonraki
Haberler