YAŞAM - HABER

90'ların sevilen oyuncağı Furby geri döndü

Özellikle 90’ların en sevilen oyuncaklarından biri olan ve o dönem fırtına gibi esen Furby, yıllar sonra geri döndü. Mor ve mercan renginde üretilen yeni Furbyler, sesle etkinleştirilen beş moda sahip ve 600'den fazla cümle, fıkra ve şarkı içeriyor

90'ların sevilen oyuncağı Furby geri döndü

Hasbro, geçtiğimiz günlerde, çok sevdiğimiz çocukluk oyuncağımız Furby'nin geri döndüğün duyurdu. Meraklı küçük yaratıklar, sevimli tuhaflıklarıyla yeniden karşımızda. Furby oyuncaklar; hem çocuklara, hem de yetişkinlere eğlencenin kusurlarımızda yattığını hatırlatıyor. Bu kez mor ve mercan tonlarında gelen bu sevimli oyuncak; sesle etkinleştirilen beş modun yanı sıra 600'den fazla cümle, fıkra ve şarkı içeriyor.

Yeni Furby, beş basit komutla çalıştırılabiliyor: ‘Dans partisi’, ‘Kediyi kopyala’, ‘Falımı anlat’, ‘Haydi sakinleşelim’ ve ‘Işık gösterisi’. Çılgın, tüylü oyuncak aynı zamanda kucaklaşmaya, kafasına hafifçe vurmaya, sallamaya ve pizza tılsımını beslemeye veya parmağınızı ısırmaya tepki veriyor. Ayrıca saçını tarayarak, klipsli boncuklar ve diğer aksesuarlarla saçını süsleyerek yeni tüylü dostunuza bakım yapabilirsiniz.

Yeni Furby’ler şu anda Amazon'da 70 dolara satışta ve 15 Temmuz'dan itibaren tüm büyük perakendecilerden yine 70 dolara satın alınabilecek.

Önceki ve Sonraki
Haberler