YAŞAM - HABER

Apple Store Türkiye’den çocuklar için 23 Nisan’a özel etkinlikler

Yarın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı. Apple Store Türkiye de 23 Nisan Çocuk Bayramı’nı farklı uygulamalarla kutluyor. Apple Store Türkiye’deki Bugün sekmesinde, Türk geliştiricilerin hazırladığı üç popüler uygulama olan Kidly, Tiny Minies ve MentalUP'ın etkinliklerine yer veriliyor. Minikler; çeşitli hikayeler, resim yarışmaları ve aktivitelerin yer aldığı bu etkinliklerle bayramlarını eğlenerek kutlayabilecek

Apple Store Türkiye’den çocuklar için 23 Nisan’a özel etkinlikler

Bu yıl Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı MentalUp’ın eğlenceli yarışmasıyla kutla. Çocukların keyifli vakit geçirmesini sağlayacak farklı bir aktivite arayışındaysan, sunduğu hafıza egzersizleri ve zihin çalıştıran oyunlarıyla bu etkinlik tam sana göre.

Ne zaman: Yarın 08.00’de

Sevdiğimiz yanı: Çocuklar MentalUp’ın eğitici bulmacalarını çözerken yeni şeyler de öğreniyor. Sevimli illüstasyonlar ve animasyonlar aracılığıyla meraklı miniklere oyunlaştırılmış bir öğrenim deneyimi sağlanıyor.

Kaçırma: Özel 23 Nisan Zeka Yarışması; aralarında eğlenceli hafıza oyunları ve mantık bulmacalarının da yer aldığı, çocuklara eğlenceli vakit geçirtecek bir dizi aktivite barındırıyor.

Nerede bulunur: Yarışma, ana sayfadaki özel Etkinlik Alanı’nda bulunuyor. Bu alana ana mönü ikonuna dokunarak da ulaşman mümkün.


Kidly’nin özenle hazırlanmış bir görsel ve işitsel deneyim sunan hikayeleri, pek çok farklı tema aracılığıyla erken çocukluk dönemi eğitimini ve gelişimini destekleyen bir yapıya sahip. Uygulama, Türkiye’de ve tüm dünyada çocukları kutlayan bu özel gün için miniklerin çok seveceği harika bir okuma listesi hazırladı.

Sevdiğimiz yanı: 23 Nisan’a özel okuma listesinde, aralarında ödüllü yazarların imzasını taşıyan eserler, çok satanlar, Kidly Orijinalleri ve sadece Kidly’de yer alan kitapların da bulunduğu altı harika çalışma yer alıyor. Öne çıkanlar arasında Yasemin Kuri’nin kaleme aldığı ‘Başka’ ve Sumru Ağıryürüyen imzalı ‘Damla ve Bambu’nun yanı sıra seçimli hikaye Apple’ın ‘Sıra Dışı Doğa Yolculuğu’ ile farklılıkları ve çeşitliliği destekleyen ‘Yerinde Duramayan Tembel Hayvan Susam’ı sayabiliriz.

Kaçırma: Okuma listesindeki tüm kitaplar 23 Nisan’da gün boyunca ücretsiz erişime açık olacak.

Ne zaman gerçekleşiyor: Özel okuma listesindeki kitapları keşfetmen için son gün 24 Nisan.


Tiny Minies’in çocukların okuma, yazma, sayma ve daha pek çok konudaki yetilerini geliştirmeye odaklı interaktif ve eğitici aktiviteleri ve dersleri çocuk gelişim uzmanlarınca tasarlanmış. Çocukların uygulamadan aşina olduğu ve sevdiği sevimli hayvanlar da onlarla birlikte Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlamaya hazırlanıyor.

Sevdiğimiz yanı: Uygulama, ana sayfa tasarımından tematik oyun ve bulmacalara kadar tüm unsurlarıyla kutlama moduna geçmiş durumda.

Kaçırma: Çocuklar boyama oyunu içerisinde yer alan 23 Nisan’a özel tematik boyama şablonlarıyla hem yaratıcılıklarını sergileyecekler, hem de keyifli vakit geçirecekler.

Ne zaman gerçekleşiyor: Aktiviteler 25 Nisan’a kadar erişilebilir olacak; eğlenceyi kaçırma.


Önceki ve Sonraki
Haberler