YAŞAM - ANNE - ÇOCUK

Annelere özel webinar serisi: Beslenme Yolculuğu

Hero Baby, hamile ve yeni anneleri bebek beslenmesi konusunda bütüncül bir bakış açısıyla desteklemeyi amaçlayan webinar serisi ‘Beslenme Yolculuğu’nu hayata geçirdi

profil
BT Ekip
20.02.2024
Annelere özel webinar serisi: Beslenme Yolculuğu

136 yıllık bebek gıdası uzmanlığıyla sağlıklı ve mutlu nesiller yetişmesine katkıda bulunan, katkısız, koruyucusuz ürünleri ile annelerin yanında olan Hero Baby, ‘Beslenme Yolculuğu’ serisi ile bu yolculuğu başka bir boyuta taşıyor. Türkiye'nin en geniş kapsamlı beslenme webinar serisi ‘Hero Baby ile Beslenme Yolculuğu’, 2024 yılı itibarıyla başladı.

Duyulardan duygulara, duygulardan fizyolojik iştaha kadar uzanan biricik yolculukta bütüncül bir bakışla beslenmenin ele alındığı ücretsiz webinar (zoom) söyleşilerinde, gelen sorulara çocuk doktorları, fizyoterapistler ve uzman diyetisyenler yanıt veriyor.
Sene boyunca devam edecek olan seminerlerde; yeni annelerin ve anne adaylarının kendilerini sorguladığı, yetersiz hissettiği dönemlerde onlara sonsuz bir destek sunularak, her annenin kendi bebeği için en iyi anne olduğu bilincine varması hedefleniyor.

Önceki ve Sonraki
Haberler