MODA - ALIŞ - VERİŞ

Sevgililer Günü’ne özel hediye seçenekleri

14 Şubat Sevgililer Günü’ne çok az kaldı ve siz hala bu özel gün için sevdiğiniz kişiye ne hediye alacağınıza karar veremediyseniz, sizin için derlediğimiz hediye seçeneklerine mutlaka bir göz atın. Giyimden aksesuara, ayakkabıdan çikolataya hem kadınlar, hem erkekler için pek çok hediye önerisinden birini sevdiğiniz için seçebilirsiniz

profil
BT Ekip
12.02.2024
Sevgililer Günü’ne özel hediye seçenekleri

Havada aşk kokusu var ve Swatch, Sevgililer Günü’nü kutlamak için The Simpsons ile romantik bir an yaratma fırsatını kaçırmadı. Sevgilinize değer verdiğinizi göstermek için dünyanın en ikonik evli çiftlerinden birinin resminden daha iyi bir yol olabilir mi? Swatch NEW GENT koleksiyonunda yer alan ve Homer-Marge Simpson’ın süslediği SWEET EMBRACE ve ANGEL BART modelleri, bu Sevgililer Günü’nde mükemmel bir hediye olabilir.


Yılın en romantik gününde Skechers’ın ikonik modelleri D’lites, Stamina ve soğuk kış günlerinin vazgeçilmezi Escape Plan ailesinin outdoor modelleri; sevdiğiniz için güzel bir hediye seçeneği olabilir. Bu özel günde sevgilisinin konforunu ön planda tutanlar ise ayak sağlığı uzmanları tarafından onaylı Skechers’ın imza teknolojisi Arch Fit® ve özel yastıklama teknolojisiyle tasarlanan Max Cushioning ayakkabı modellerini tercih edebilir. Skechers, sevdiğinin ayaklarını yerden kesmek isteyenleri mağazalarına, skechers.com.tr’ye ve Skechers uygulamasına bekliyor.


Beymen farklı kategorilerde birbirinden özel hediye seçenekleri ile 14 Şubat alışverişlerinin ayrıcalıklı adresi olmaya devam ediyor. Dünyaca ünlü markaların en yeni koleksiyonlarından göz alıcı ayakkabı ve çantalara, şık aksesuarlardan niş parfümlere sevgilinizin kalbini çalacak en özel hediye seçenekleri Beymen mağazalarında ve www.beymen.com  adresinde sizleri bekliyor.  


Swarovski Global Kreatif Direktörü Giovanna Engelbert tarafından tasarlanan Sevgililer Günü koleksiyonu; Swarovski’nin rakip tanımayan işçiliğini, sevgiye ve onun mucizelerine övgü niteliğindeki güzel tasarımlarla kutluyor. Koleksiyon; Swarovski’nin kalbindeki savoir-faire’i ön plana çıkaran ve tüm sevenleri her tarza uygun hediyelerle hislerini ifade etmeleri konusunda cesaretlendiren ‘The Wonder of Love’ kampanyasıyla tanıtılıyor. Kampanya, her bir görselin tam ortasında yer alan göz kamaştırıcı tek bir parça ile kalp formundaki takılara ve gözlüklere yer veriyor. 


Triko markası Knitts, Sevgililer Günü'nde şıklığı ve rahatlığı bir araya getiren özel tasarımlarıyla sevdiğinizi mutlu etmek için birbirinden özel seçenekler sunuyor. Özel seçilmiş İtalyan yün kaşmir ipliklerinden üretilen Knitss koleksiyonu; aşkı, şifayı ve yaşamın içsel güzelliklerini temsil eden dokular, renkler ve detaylarla öne çıkıyor. Koleksiyonda, Sevgililer Günü hediyesi olarak tercih edilebilecek, sevdiklerinizi mutlu edecek ve her bakışta sizi anımsatacak pek çok alternatif bulunuyor. Knitss’in doğadan ve sanattan ilham alarak tasarladığı koleksiyonundan, sevdiklerinize hediye konusunda yol gösterici parçalar arasından dilediğiniz seçimi yapabilirsiniz. 


Zwilling Sorrento Çift Camlı Bardak Seti sevdiklerinizle yapacağınız uzun kahve keyiflerine mükemmel bir eşlikçi olacaktır. Mükemmel kıvrımlı hatlara sahip ve kullanımı son derece kolay olan bardakları kahve keyfiniz için veya sevdiklerinizle paylaştığınız sofraların tatlı sunumlarında kullanabilirsiniz. Zwilling’in Sommelier serisinden tirbüşon seti, sevgilinize alabileceğiniz güzel hediye fikirleri arasında. Bu set, şarap keyfini profesyonel bir hizmetle sunuyor. 10x büyütme ve çok işlevli sapa sahip, şarj edilebilir LED kozmetik Zwilling Premium Makyaj Aynası ise sevdiklerinize alabileceğiniz bir diğer kullanışlı hediye fikri. 10x büyütme, kaş alma gibi hassas detay çalışmalarına olanak tanıyor. Aynanın kenarındaki LED aydınlatma, yüzün eşit ve gölgesiz aydınlatılması için ideal. 


Altın ve pırlantanın mükemmel birlikteliğini ortaya koyan Messika, kendinizi ya da sevdiklerinizi şımartmanızı sağlayacak zamansız hediye seçenekleriyle Sevgililer Günü’nü unutulmaz kılıyor. Bu yıl 14 Şubat için Valérie Messika tarafından yaratılan Fiery koleksiyonunun dikkat çekici armut kesim pırlantaları, aşkı en çarpıcı şekilde kutlamanıza olanak tanıyor. İkonik Joy Coeur koleksiyonu unutulmaz aşk hikayelerine ilham verirken, hem kadınlar hem de erkekler için tasarlanmış Move Titanium modelleri sevginizi dilediğinizce ifade etmenize yardımcı oluyor. 


Organik kakao çekirdeklerinden ‘Bean to Bar’ konsepti ile üretilen Beymen Chocolate, 14 Şubat’ta sevdiklerinize hediye edebileceğiniz dört farklı koleksiyon sunuyor. Kutlamaya değer lezetlerden oluşan Celebration’da hibiskus ve frambuaz gibi egzotik tatlar öne çıkıyor. Gelenekten yeniliğe uzanan lezzetlerle dolu İstanbul ise badem ezmesi, Antep fıstığı gibi geleneksel lezzetlerimizi çikolata ile buluşturuyor. Noir, bitter kakaonun kadifemsi yoğunluğuna adanmış tarçınlı, mürdüm erikli çikolatalar ve portakal şekerlemelerinden oluşuyor. Joy of Fruits seçkisi ise taze ve kurutulmuş meyvelerle bir araya gelen leziz çikolata çeşitleriyle damaklarda eşsiz tatlar bırakıyor. Beymen Chocolate çeşitleri, Beymen Zorlu Center ve Beymen.com’da lezzet tutkunlarıyla buluşuyor.


İmza hediye seçenekleriyle özel günlerin tercihi olan Vakko, Sevgililer Günü’nde parfümden eşarba geniş alternatifler sunuyor. Vakko’nun Sonbahar Kış ’24 koleksiyonu içerisinde yer alan çanta, ayakkabı, cüzdan, şapka, bere ve eldiven gibi aksesuarların yanı sıra Vakko’nun vazgeçilmez hediye seçenekleri arasında yer alan eşarpları; Sevgililer Günü’nde her zevke hitap ediyor. Parfums Vakko’nun hafızalarda iz bırakan parfüm koleksiyonu ise imza hediye seçenekleri arasında yer alıyor.


Dünyanın önde gelen premium çikolata markası Godiva; eşsiz lezzetlerin, özel hediye kutularının ve şık sunumların bir araya geldiği Sevgililer Günü’ne özel koleksiyonuyla bu yıl da sevdiklerinizi mutlu edecek hediye seçenekleri sunuyor. Godiva’nın ikonik lezzetlerinden olan Belçika pralinlerini içeren özel kalp kutular, sezona özel kırmızı renkte ve şık kadife kumaşıyla Sevgililer Günü için mükemmel bir hediye alternatifi oluyor. Aşkın en tatlı halini yansıtan ve Sevgililer Günü’nün ikonik lezzetlerinden olan Godiva çikolatasına batırılmış taze çilekler ise mutluluğu paylaşmanın en romantik lezzetleri arasında öne çıkıyor. 


Her sezon değişen ruh halimize ayak uyduran Camper'ın, yeni koleksiyonu retro-fütüristik estetiğe eğlenceli bir gönderme yapan şehre uygun stillerin, doğal dokuların ve maceracı hacimlerin bir karışımından oluşuyor. Eğer sizin de sevgiliniz farklı tasarımlardan hoşlanıyorsa, bu Sevgililer Günü’nde ona Camper’ın birbirinden rahat ve iddialı ayakkabı modellerinden birini hediye edebilirsiniz.


Birine değer verdiğini göstermenin, ona bir güneş gözlüğü hediye etmekten daha iyi bir yolu olabilir mi? Bu Sevgililer Günü’nde Sunglass Hut, sizi Aşkın Her Tonunu kutlamaya davet ediyor. Sevgiliniz veya sevdikleriniz için mükemmel bir hediye olan güneş gözlüklerinde en yeni trendleri yansıtan güneş gözlüklerini Sunglass Hut mağazalarında keşfedebilirsiniz.


Greyder, kış aylarını sıcak ve şık geçirmek isteyenleri Sevgililer Günü'ne özel sürprizlerle karşılıyor. Mont ve botların şık uyumuyla, Greyder ürünleri sevgilileri soğuktan korurken, şıklıklarını da tamamlıyor. Sevgililer Günü'ne özel birbirinden şık mont ve botlarla Greyder, aşkın ve stilin buluşma noktası oluyor. Sevgililer Günü'ne özel Şubat ayı boyunca Greyder mağazalarında ve greyder.com.tr web sitesinde geçerli indirimleri takip ederek sizi bekleyen sürpriz fiyatlarla sevdiğinizin tarzını tamamlayabilirsiniz. 


United Colors of Benetton, Sevgililer Günü’nde sevdiklerinize unutulmaz bir hediye sunmak için ideal seçenekler sunuyor. Bu koleksiyon, markanın köklü mirasını modern tasarımlarla harmanlayarak, aşk dolu bir atmosfer yaratmayı hedefliyor. Rengarenk tişörtlerden desen desen elbiselere, puf montlardan gömleklere, şıklığınızı tamamlayacak kemerlerden, atkılara kadar her zevke hitap eden ürünlerle dolu koleksiyon, Sevgililer Günü'nde sevdiklerinize anlamlı bir hediye sunmanızı sağlıyor.


Önceki ve Sonraki
Haberler