İYİ HİSSET - ASTROLOJİ

Haftalık burç yorumları (25 Eylül – 1 Ekim)

Bir dolunay yaşayacağımız bu haftanın astrolojik olarak neler getireceğini, gökyüzündeki yıldızların burcunuza neler vadettiğini merak ediyorsanız; burcunuzun haftalık yorumuna bir göz atın

profil
Astrolog Kenan Yasin Bölükbaşı
25.09.2023
Haftalık burç yorumları (25 Eylül – 1 Ekim)

Yükselen burcunuza göre okumalısınız, bilmiyorsanız Güneş burcunuza göre okuyabilirsiniz.

Hafta başında sosyal ilişkileriniz güçlenecek. Kendinizi göstermek isteyeceksiniz. Yaşayacağımız dolunay enerjisi ile dengenizi bozacak her şeyden kendinizi uzaklaştıracaksınız. Haksızlık edenlerin karşınızda duracak cesaret bu hafta sizi bekliyor.


Statü kaygınız artabilir. Toplumun sizi nasıl gördüğüne takılabilirsiniz. Arkadaşlarınızla bir araya gelebilir ve sevgi bağınızı kuvvetlendirebilirsiniz. Gurupça yapılan meditasyonlara katılabilirsiniz. Dolunayın etkisiyle sizden gizlenen şeyler açığa çıkabileceği gibi öfke kontrolüne de ihtiyacınız olabilir.


Ruhsal açıdan size rehberlik edecek kişilerle yol almak isteyebilirsiniz. Ev, aile ve sorumluluklarınızla hedeflediğiniz şeyleri başarmak arasında kalabilirsiniz. Dolunay etkisi ile yaşıtlarınızın size karşı kötü davranışlarına maruz kalabilirsiniz. Cesaret ettiğiniz her konuda atılım yapabilirsiniz.


Mistik konulara karşı eğiliminiz artıyor. Başkalarının size verdiği değeri sorgulayabilirsiniz. Farklı kültürleri öğrenme, yeni bilgiler edinme ve inanca yönelme önceliğiniz olacak. Dolunayın etkisi ile toplumsal statünüzde değişimler söz konusu olabilir. Daha fazla görünür olmak isteyebilir ve kendinizi başarılı alanlarda gösterebilirsiniz.


Haftaya başlarken ikili ilişkiler gündeminizde olacak. Hayatınızdaki kişilerle sosyal ortamlarda görünmek isteyeceksiniz. Artan harcamalarınız maddi konularda korkularınızı açığa çıkarabilir. Dolunayın etkisi ile spontane davranabilir ve yurt dışı seyahat planları yapabilirsiniz. Akademik alanda mücadeleli durumlar söz konusu olabilir.


Bu Ay sizin ayınız! Fakat yaptığınız işlerin eleştirilmesine müsaade edemeyeceğiniz bir hafta sizi bekliyor. Her şeyi mükemmel yapayım derken kendinizi fazla yorabilirsiniz. Hayatınızdaki kişilerle yüzeysel, laf olsun torba dolsun tarzında vakitler geçirebilirsiniz. Dolunayın etkisi ile öfke kontrolünüzü kaybedebilirsiniz. Harcamalarınız ise gün yüzüne çıkacak.


Bu hafta ikili ilişkiler gündeminizde olacak. Kimsenin hayatınıza müdahale etmesine izin veremeyeceksiniz. Günlük işlerinizi yaparken dağınık zihninizden dolayı aksaklıklar yaşayabilirsiniz. Erteleme ve yarım bırakma konularına dikkat! Dolunayın etkisi ile ilişkilerde sonlanmalar söz konusu olabilir.


Ev, aile ve yuva konuları gündeme gelebilir. Kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Eski neşenizin yerine gelmesi için yeni bir hobi edinmek isteyebilirsiniz. Dolunayın etkisiyle uzun zamandır ertelediğiniz işlerinizi hızlı bir şekilde halledebilirsiniz. Aceleci tutumunuz ise ufak kazalara yol açabilir. Baş ağrılarına dikkat!


Entelektüel bilgi birikiminizi çevrenizin hayatını kolaylaştırmak için kullanabilirsiniz. Sevdiklerinizi mutlu etmek sizi de mutlu edecek. Ev hayatınıza da odaklanıyorsunuz. Ev içerisinde karamsar bir tutum sergilemeniz, aile içinde hoş karşılanmayabilir. Dolunayın etkisi ile aşk hayatınızda sonlanmalar söz konusu olabilir.


Bu hafta maddi kaynaklarınızı artırmak için girişimlerde bulunmak önceliğiniz haline geliyor. Borsa ve finans konularına eğileceksiniz. İlişkilerinizde ise söyleyemediklerinizi açık bir şeklide ifade edebilirsiniz. Dolunayın etkisi ile ev kazalarına dikkat! Aile büyüklerinizle mücadeleli bir tutum yaşayabilirsiniz.


Kendi motivasyonunuzu artırıcı etkinlikler içerisinde olabilirsiniz. Çevrenize karşı faydalı davranışlar içinde olmak sizi mutlu edecek. Maddi koşullarınızda yaşadığınız belirsizlik sizleri yorabilir. Dolunayın etkisi ile iletişimde aceleci davranmanız yanlış anlaşılmanıza sebep olabilir. Dost bildiğiniz kişilerle yol ayrımı yaşayabilirsiniz.


Tribünlere oynamak zorunda kalacağınız bir hafta sizi bekliyor. İnsanları mutlu etmek, motivasyonunuz olacak. Toplumsal konulara olan duyarlılığınız da artıyor. Duygusal bağ kurduğunuz kişilerle birlikte bir şeyler yapmak isteyebilirsiniz. Dolunayın etkisi ile maddi ve manevi kazançlarınıza odaklanabilirsiniz. Size para kazandırmayan hiçbir şeyi devam ettirmek istemeyebilirsiniz.


Önceki ve Sonraki
Haberler