İYİ HİSSET - ASTROLOJİ

Ağustos ayında burçları neler bekliyor?

Ağustos ayında Güneş’in Aslan burcunda hareketiyle birlikte gökyüzü artık ateş elementini iyiden iyiye hissettirdi ve özellikle sıcaklar hepimizin hayatını zorlaştırıyor. Özellikle Aslan burcu medikal astrolojide kalp bölgesini ifade eder. Bu ay özellikle çok ağır sporlar yapmaktan kaçınalım ve özellikle güneşte çok kalmamaya özen gösterelim. Zira Ağustos aylarında kalp ve tansiyon rahatsızlıklarında artışlar olur. Ağustos genel olarak daha çok dinleme, eğlenme ve sosyalleşme temalarının bolca gündemde olacağı bir aydır; keyfini çıkartmaya çalışın. 23 Eylül sonrası Merkür’ün Başak burcunda gerilemeye başlaması bazı iletişim sorunları ya da gecikmeler yaşamamıza sebep olabilir. 12 Ağustos sonrası ise, özellikle o bir hafta boyunca ilişkiler ve maddi değerler anlamında bazı gerginlikler olabilir. Sakin kalmak önemli zira hem Venüs yine bu ay Aslan burcunda geri hareketinde, hem de belirttiğim hafta Uranüs ile arasında elektrikli bir etkileşim olacak

profil
Astrolog Burcu Özen
1.08.2023
Ağustos ayında burçları neler bekliyor?
  • Gücümüzü ve yaşam enerjimizi ifade eden Güneş, 23 Ağustos tarihine kadar Aslan burcunda kalacak ve bu tarih itibariyle Başak burcunda seyahat etmeye başlayacak. Bu da demek oluyor ki, özellikle 23 Ağustos tarihine kadar sıcaklıklara, kalp, tansiyon rahatsızlıklarına çok dikkat etmemiz gerekiyor. Zaten sonrasında çokça çalışacağımız için bu süreçlerde dinlenmek iyi bir fikir olabilir.
  • Mücadele gezegeni Mars, 27 Ağustos’a kadar Başak burcunda seyahat halinde olacak ve sonrasında Terazi burcu yolculuğu başlayacak. Bu ay zamanın nasıl hızlı aktığını anlamayacağız desek yeridir.
  • İletişim kanallarımızı ve nasıl iletişim kurduğumuzu anlatan Merkür gezegeni halen bu ay Başak burcunda ancak önemli bir döngü olan geri hareketine 23 Ağustos’ta yine Başak burcunda başlayacak. Geri hareketi 15 Eylül’de sona erecek. İletişim kazalarına dikkat kesilmekte fayda olacaktır. Ayrıca 23 Ağustos–15 Eylül arası kolektif etki olarak çok mecburi olmadıkça herhangi bir anlaşma, sözleşme, dijital ve elektronik alım–satım işlerinin yapılması tavsiye edilmez.
  • Maddi ve manevi değerlerimizi, aşk ilişkilerimizi anlatan Venüs yine ay boyunca Aslan burcunda ve geri hareketi devam ediyor. Venüs gerilemesi 5 Eylül’de bitmiş olacak. Maddi ve ilişkilerimiz anlamında az da olsa nefes alma şansımız 5 Eylül sonrası olacaktır. Venüs gerilemelerinde genel etki olarak yatırım ve maddi konular anlamında dikkatli olmamız, alım–satım işlerimizi yapmamamız ya da ilişkilerimiz ile ilgili bir karar almamamız gerekiyor. Yine estetik ameliyatlarının da gerileme süresince yapılması tavsiye edilmez. Tüm burçlar için geçerli olmak üzere Venüs gerilemelerinde yine söz, isteme, nişan ya da nikah gibi ilişkisel konuların yapılmaması tavsiye edilir.
  • Bolluk ve bereket gezegenimiz Jüpiter, tüm Ağustos ayı boyunca Boğa burcunda hareket edecek ve yapmak istediklerimizi somutlaştırma konusunda hepimize destek vermek için elinden geleni yapacak.
  • Satürn halen Balık burcu seyahatine devam ediyor ancak 17 Haziran itibariyle yine Balık burcunda geri hareketine başladı. Gerileme 4 Kasım’a kadar devam edecek.
  • Yine her ay olduğu gibi gökte bir tane Dolunay ve bir tane de Yeniay deneyimleyeceğiz. 1 Ağustos’ta saat 21:31’de 9 derece Kova burcunda bir Dolunay, 16 Ağustos’ta saat 12:38’de 23 derece Aslan burcunda bir Yeniay gerçekleşecek.

Sevgili Koçlar,

Bu ay; özellikle aşk, ilişkiler, çocuklar, hobiler ve günlük iş akışınızın olduğu alanlara ışık tutuyor. Uzun zamandan beri çocuk haberi bekleyen Koç burçları bu güzel haberi bu ay sevdikleri ile paylaşabilirler. İş hayatınızdaki bazı organizasyon değişiklikleri sebebiyle ekibinizde ya da pozisyonunuzda yenilenmeler ve hatta beklenmedik bir iş değişikliği de gerçekleşebilir. Bekar Koçlar bu ay aşk ile tanışabilir ya da ilişkisi olan Koç burçları özellikle Ağustos ayının ikinci haftası ile bazı yeni kararlar alabilirler. Uzunca zamandır yolunda gitmeyen bir ilişkiniz var ise bu ay sonlandırma kararı da verebilirsiniz sevgili Koçlar. Eğer yeni bir ilişkiye başlama fikriniz ya da tam tersi sonlandırma fikriniz olur ise, özellikle haritanızın bu alanında 5 Eylül tarihine kadar gerilemekte olan Venüs gezegenini unutmamanızı öneririm. Malum, Venüs gerilemelerinde bir ilişki başlatmak ya da bitirmek tavsiye edilmez.

1 Ağustos’ta Kova burcunda gerçekleşecek Dolunay ile önümüzdeki dönemde sosyal çevreniz ve arkadaşlıklarınız ile ilgili bazı yeni kararlar alabilir ve değişime gidebilirsiniz. Yine bazı yeni gruplara katılabilir ya da bir STK’da görev almaya başlayabilirsiniz. 16 Ağustos’ta Aslan burcunda gerçekleşecek olan Yeniay’ın da etkisi ile önümüzdeki dönemde aşk, ilişkiler, hobiler ve çocuklarınız ile ilgili konularda yenilenmeler ve yeni başlangıçlar dönemi. Şansınız bol olsun, güzel bir ay geçirmenizi dilerim sevgili Koçlar.


Sevgili Boğalar,

Bu ay özellikle ev, aile, yerleşim ve ilişkiler konularınız oldukça gündemde olacak gibi duruyor. Uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediğiniz ev değişikliğini yapabilir ya da beklenmedik bir şekilde evinizden taşınmak durumunda kalabilirsiniz. Eğer bir alım satım yapma planınız var ise, giriş yazımda da belirttiğim gibi geri giden Venüs ve gidecek olan Merkür gezegenini unutmamanızı tavsiye ederim. Bununla beraber eğer bir çocuğunuz var ise ve okul çağındaysa, bu ay bazı okul bulma girişimleri söz konusu olabilir. Hatta düşünmediğiniz halde bir okul değişikliğine gitmesini de isteyebilirsiniz. Aşk ve ilişkileriniz ile ilgili bazı sıkıntılı ve zorlayıcı etkiler altında kalabilirsiniz ancak 5 Eylül’de son bulacak olan ve burcunuzun gezegeni olan Venüs gerilemesi sonrası bir miktar rahatlama olası sevgili Boğalar.

1 Ağustos’ta Kova burcunda gerçekleşecek Dolunay ile önümüzdeki dönemde kariyeriniz ve hayatınızdaki hedefleriniz ile ilgili bir değişim yapmanız söz konusu. Hatta medeni durumunuzda bir değişikliğe gidebilirsiniz sevgili Boğalar. 16 Ağustos’ta Aslan burcunda gerçekleşecek olan Yeniay’ın da etkisi ile önümüzdeki dönemde ev, yerleşim konuları gündeminizi oldukça meşgul edecek gibi duruyor. Yine aile büyükleriniz ile daha fazla ilgilenmeniz gerekebilir sevgili Boğalar. Güzel bir ay geçirmenizi dilerim.


Sevgili İkizler,

Bu ay özellikle kardeşler, yakın çevre, ticari hayatınız, ev ve yerleşime dair konular ve ilişkiler oldukça gündemde olacak gibi duruyor. Kardeşleriniz hayatları ile ilgili yeni kararlar alabilir, hatta siz de yine kardeş ya da yakın bir akrabanız ile bir iş girişiminde bulunabilirsiniz. Bunun yanında yine bir ev değişikliğine gitme fikri de gündeminize gelebilir. Hiç hesapta yokken yerleşime dair bazı konular canınızı sıkabilir. Eğer bir taşınma ya da alım satım gündeminize gelirse ya da bir iş girişiminde bulunma fikri doğarsa, özellikle yönetici gezegeniniz olan Merkür’ün 23 Ağustos’tan itibaren geri hareketine başlayacağını unutmamanızı tavsiye ederim. Mümkünse 15 Eylül sonrası harekete geçmek daha doğru olacaktır.

1 Ağustos’ta Kova burcunda gerçekleşecek Dolunay ile önümüzdeki dönemde eğitimler, yurt dışı, seyahatler ya da internet üzerinden yapacağınız bazı konuları gündeminize getirebilir. Aldığınız bir eğitimi değiştirebilir, sonlandırabilir ve bir yenisine başlayabilirsiniz mesela. Yine bazı yurt dışı konuları gündeminize düşebilir.16 Ağustos’ta Aslan burcunda gerçekleşecek olan Yeniay’ın da etkisi ile önümüzdeki dönemde e–ticaret ile ilgili bir iş kurma fikri aklınıza gelebilir ya da sosyal medyayı işinizde daha çok hayatınıza katmayı arzu edebilirsiniz. Yine tüm bu faaliyetlere başlamak için en doğru zaman 15 Eylül sonrası olacaktır sevgili İkizler. Güzel bir ay geçirmenizi dilerim.


Sevgili Yengeçler,

Bu ay özellikle maddi değerler, para konuları, kardeşler ve yakın çevreniz ve ticari hayatınız ile ilgili konular oldukça gündemde olacak gibi duruyor. Bazı yeni para girişleri ve kazançlar olası. Ayrıca eşinizin kaynaklarında da bazı değişimler olabilir. Ancak yine gerileme yapan Venüs’ün de etkisiyle birilerine borç vermenizi tavsiye etmem zira geri alma konusunda zorluklar yaşayabilirsiniz. Bunun yanında yine bu ay bir alım satım konusu gündeminize düşebilir ya da yeni bir iş imzası atma fikri oluşabilir. Tüm imzalar için giriş yazımda belirttiğim Venüs ve Merkür gezegeninin gerilemekte olduğu tarihleri aklınızda çıkarmamanızı tavsiye ederim. En doğru zaman 15 Eylül sonrası olacaktır sevgili Yengeçler. Bunun yanında kardeşler, kuzenler, akrabalarınıza dair bazı konularda tartışmalara açık bir ay. Sakin kalmakta fayda olacaktır zira geçici bir dönem.

1 Ağustos’ta Kova burcunda gerçekleşecek Dolunay ile önümüzdeki dönemde bazı harcamalar, kredi kullanımları ya da bazı satışlar olası sevgili Yengeçler. Eğer mecbursanız tüm yazışma ve sözleşmeleri ince ince ve dikkatlice okumanızı tavsiye ederim. 16 Ağustos’ta Aslan burcunda gerçekleşecek olan Yeniay’ın da etkisi ile önümüzdeki dönemde yeni para girişleri ya da bir iş veya pozisyon değişikliğinden sebep özlük haklarınızda artışlar olası sevgili Yengeçler. Güzel bir ay geçirmenizi dilerim.


Sevgili Aslanlar,

Öncelikle doğum gününüz kutlu olsun. Önemli bir aya giriş yapıyorsunuz. Maddi manevi tüm değerlerinizi sorgulayacağınız ve bazı yeni kararlar almak durumunda kalacağınız bir ay Ağustos. Öncelikle maddi değerleriniz ile ilgili yeni bir yapılanma gerçekleştirebilirsiniz. Bazı yeni para girişleri olabileceği gibi yine hesapta olmayan bazı harcamalarınız da söz konusu olabilir sevgili Aslanlar. Bununla beraber Venüs gezegeninin 5 Eylül’e kadar burcunuzda geri hareketinde olduğunu düşünürsek, özellikle evlilik ve ikili ilişkiler anlamında bazı form değişiklikleri gerçekleştirmeniz olası. Bekar Aslanlar ani bir evlilik kararı alabilirler, evli ya da ilişkisi olanlar ise bazı sonlanmalara gidebilirler. Tavsiyem her ne karar verecekseniz, mümkünse 5 Eylül sonrasına bırakmanız.

1 Ağustos’ta Kova burcunda gerçekleşecek Dolunay ile önümüzdeki dönemde evlilik, ortaklık ve ikili ilişkileriniz ile ilgili yeni karalar alabilir ve bazı form değişikliklerine gitmek isteyebilirsiniz. Ayrıca bekar Aslan burçları da ani evlilik kararı alabilirler.16 Ağustos’ta burcunuzda gerçekleşecek olan Yeniay’ın da etkisi ile önümüzdeki dönemde hayatınıza dair tüm konular ile ilgili çokça değişim yapma arzusu, değişimleri beraberinde getirebilir sevgili Aslanlar. Güzel bir ay geçirmeniz dileğiyle.


Sevgili Başaklar,

Önemli bir aya giriş yapıyorsunuz. Özellikle bugüne kadar görmediğiniz, fark etmediğiniz birçok konu ile yüzleşmek durumunda kalabilirsiniz. Özellikle iş hayatınızda bazı yeniliklerden en son sizin haberiniz olabilir ve bu durum bazı huzursuzluklara da sebep olabilir. Sağlık açısından psikolojinizi, özellikle yoğun gündemden sebep çok iyi korumanız ve yapabildiğiniz kadar sakin kalmanızı tavsiye ederim. 23 Ağustos itibariyle yönetici gezegeniniz Merkür, burcunuzda geri hareketine başlıyor olacak, dolayısıyla bu süreçte birilerinin hem maddi, hem de ilişkiler anlamında bazı konuları sizden sakladığını öğrenebilirsiniz. Bazı ilişkilerinizde sonlanmalar söz konusu. Bununla beraber önemli kararlar almak isteyen Başak burçları, eğer çok aciliyeti olan durumlar yoksa, tüm kararları 15 Eylül sonrasına bırakırlarsa çok daha sağlıklı olacaktır zira gerçekleri daha net anlama şansınız olur.

1 Ağustos’ta Kova burcunda gerçekleşecek Dolunay ile önümüzdeki dönemde günlük iş yoğunluklarınızda bazı değişimler olası. Yine iş hayatınızda bazı organizasyon değişiklikleri de gerçekleşebilir. 16 Ağustos’ta Aslan burcunda gerçekleşecek olan Yeniay’ın da etkisi ile önümüzdeki dönemde özellikle gecikmiş sağlık kontrollerini yaptırmak ve bazı bilinç altı çalışmaları yapmak için enfes zamanlar. Değerlendirmenizi ve güzel bir ay geçirmenizi dilerim.


Sevgili Teraziler,

Çok sosyalleşeceğiniz bir ay sizleri bekliyor. Bazı yeni gruplara katılabilir, hatta bu gruplarda eğer bekarsanız uzun zamandan beri beklediğiniz aşkı yakalayabilirsiniz. Ancak yönetici gezegeniniz Venüs, 5 Eylül’e kadar geri hareketinde olacağından, ilişkiyi başlatma kararını 5 Eylül sonrasına bırakmanızı tavsiye ederim. Bununla birlikte özellikle iş hayatınızda bazı işlemleri kesinlikle yazılı olarak yapmanız önemli, zira bu ay arkanızdan bazı dedikodular ya da yalan haberler dönebilir; dikkatli olmanız önemli. Sağlığınız ile ilgili aksattığınız, ertelediğiniz kontrollerinizi yaptırmak için çok güzel etkiler var. Yoğun bir döneme giriyorsunuz sevgili Teraziler, dolayısıyla psikolojinize sahip çıkın ve sorunlar karşısında sakin kalmaya çalışın derim, zira geçici bir süreç.

1 Ağustos’ta Kova burcunda gerçekleşecek Dolunay ile önümüzdeki dönemde aşk, ilişkiler ve çocuklarla ilgili konular oldukça gündeminiz meşgul edecek gibi duruyor. Artık size hizmet etmediğini düşündüğünüz ilişkinizi sonlandırma kararı alabilir ya da ilişkiniz yoksa yeni bir aşka yelken alabilirsiniz. Venüs gerilemesine dikkat etmenizi tavsiye ederim. Yine uzun zamandır bebek haberi bekleyen Teraziler, güzel haberi bu ay çevreleri ile paylaşabilirler. 16 Ağustos’ta Aslan burcunda gerçekleşecek olan Yeniay’ın da etkisi ile önümüzdeki dönemde sosyal çevre ilişkilerinizde yeni gelişmeler olası. Yeni gruplara ve organizasyonlara katılabilir, buralarda aktif rol oynayabilirsiniz. Güzel bir ay geçirmenizi dilerim.


Sevgili Akrepler,

Çok önemli karalar alacağınız bir aya giriş yapıyorsunuz. Özellikle kariyer ve hayatınızdaki hedefler ile ilgili bazı değişimler olası. Yeni bir işe başlayabilir ya da uzunca zamandan beri beklediğiniz terfi haberini bu ay alabilirsiniz sevgili Akrepler. Bununla beraber ilişkisinin yolunda gitmediğine inanan bazı Akrepler ilişkilerini ya da evliliklerini sonlandırma kararı alabilirler. Giriş yazımda belirttiğim Venüs gerilemesi tarihlerine özellikle dikkat etmenizi tavsiye ederim. Bununla birlikte bazı yeni gruplara katılabilir ya da bir STK’da görev almaya başlayabilirsiniz. Yine artık size pozitif anlamda etki etmediğine inandığınız bazı arkadaşlarınız ile yollarınızı ayırabilirsiniz.

1 Ağustos’ta Kova burcunda gerçekleşecek Dolunay ile önümüzdeki dönemde ev ve yerleşime dair konular oldukça hareketli. Bir ev değişikliği söz konusu olabilir ya da aile büyükleriniz ile bir miktar daha fazla ilgilenmeniz gerekebilir. 16 Ağustos’ta Aslan burcunda gerçekleşecek olan Yeniay’ın da etkisi ile önümüzdeki dönemde kariyeriniz ve iş hayatınızda bazı yenilenmeler olası. Güzel bir ay geçirmenizi dilerim.


Sevgili Yaylar,

Bu ay özellikle yurt dışı, seyahatler, eğitimler ve hukuki bazı konular gündeminizi oluşturabilir. Bununla beraber kariyeriniz ile ilgili de bazı değişimler ve yenilenmeler olası. Uzun zamandan beri geçiş yapmayı beklediğiniz o uluslararası şirkette işe girebilir ya da işinizden sebep bir yurt dışı iş transferi bekliyorsanız haberi bu ay alabilirsiniz sevgili Yaylar. Yine uzun zamandan beri almak istediğiniz eğitime bu ay başlama fikri doğabilir. Ancak herhangi bir kontrat imzalama durumunuz olacak ise, giriş yazımda belirttiğim Venüs ve Merkür gerileme tarihlerini göz önünde bulundurmanızı tavsiye ederim. Yine iş yapınız uygunsa bu ay sosyal medyayı daha çok kullanmanız size daha çok fayda sağlayacaktır sevgili Yaylar.

1 Ağustos’ta Kova burcunda gerçekleşecek Dolunay ile önümüzdeki dönemde yakın çevre ve kardeşleriniz ile ilgili konular gündeminizi oldukça meşgul edebilir. Bununla beraber yine onlarla bir iş birlikteliğiniz varsa bir form değişikliği yaşanabilir. 16 Ağustos’ta Aslan burcunda gerçekleşecek olan Yeniay’ın da etkisi ile önümüzdeki dönemde bazı yeni seyahatler, eğitimler gündeminize girebilir. Bununla beraber bir hukuki konu ile de uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Güzel bir ay geçirmenizi dilerim.


Sevgili Oğlaklar,

Bu ay özellikle yurt dışı, seyahatler, eğitimler ve hukuki bazı konular gündeminizi oluşturabilir. Bununla beraber maddi değerleriniz anlamında bazı harcamalar da gerçekleşebilir. Bu harcamalar bir yatırım ya da eşinize vereceğiniz bir destek sebebiyle de olabilir. Sağlığınıza önem vermeniz gereken bir ay gibi de duruyor Ağustos. Gecikmiş ya da ertelenen kontrollerinizi yaptırmak için en doğru zaman dilimine giriş yapıyorsunuz. Eğer bir yurt dışı seyahati gerçekleşecek ise ya da bir eğitime başlama fikriniz var ise, giriş yazımda belirttiğim Venüs ve Merkür gerileme tarihlerini göz önünde bulundurmanızı tavsiye ederim. Yine mesleğinizde sosyal medyayı daha çok kullanmanızda bu ay daha fazla fayda var sevgili Oğlaklar.

1 Ağustos’ta Kova burcunda gerçekleşecek Dolunay ile önümüzdeki dönemde yakın maddi değerler anlamında şans sizden yana. Uzun zamandan beri beklediğiniz zammı veya terfiyi bu ay alabilirsiniz. 16 Ağustos’ta Aslan burcunda gerçekleşecek olan Yeniay’ın da etkisi ile önümüzdeki dönemde bazı yatırımlar, kredi kullanımları ya da beklenmedik para çıkışları olası. Sağlık açısından da kontrollerinizi aksatmamanızı tavsiye ederim sevgili Oğlaklar. Güzel bir ay geçirmenizi dilerim.


Sevgili Kovalar,

Bu ay ana gündeminizi evlilik, ikili ilişkiler, ortaklık ve maddi değerleriniz ile ilgili konular oluşturacak gibi duruyor. Eğer evliyseniz, özellikle 5 Eylül tarihine kadar sürecek olan Venüs gerilemesi bazı sorunlar ya da tartışmalar, hatta bazı sonlanmalar yaşamanıza sebep olabilir. Bekar Kova burçları da beklenmedik bir şekilde evlilik kararı alabilirler. Dolayısıyla yine Venüs gerilemesine dikkat etmeniz gerekiyor. Bununla beraber maddi değerler anlamında da bazı harcamalar ya da kredi kullanımları söz konusu olabilir. Yine eşinizin maddi kaynakları ya da işi ile ilgili değişimler de olası. Sakin kalmanız gereken bir zaman diliminden geçiyorsunuz sevgili Kovalar. Eğer bazı kontrat ya da sözleşmeler imzalanacak ise, eğer mümkünse hepsini 15 Eylül tarihi sonrasına bırakmanız ve hayatınıza dair her türlü kararı bu tarih sonrası almanız daha sağlıklı olacaktır.

1 Ağustos’ta burcunuzda gerçekleşecek Dolunay ile önümüzdeki dönemde hayatınıza dair her türlü konuya dair yeni kararlar almanız ve gerek iş, gerekse özel hayatınızda bazı sonlanlamalar ya da değişimler söz konusu olabilir.16 Ağustos’ta Aslan burcunda gerçekleşecek olan Yeniay’ın da etkisi ile önümüzdeki dönemde evlilik, ikili ilişkiler ve ortaklıklar ile ilgili yeni konular gündeminizi meşgul edebilir. Yine bekar Kovalar bu tarih sonrası evlilik kararı alabilir ya da uzun zamandan beri bebek bekleyen Kovalar bu haberi çevreleri ile paylaşabilirler. Güzel bir ay geçirmenizi dilerim.


Sevgili Balıklar,

Bu ay özellikle günlük iş akışınız, kariyeriniz, evlilik, ikili ilişkiler ve ortaklıklarınız ile ilgili konular gündeminizi oluşturabilir. İş hayatınızda uzun zamandan beri gerçekleşmesi beklenen organizasyon değişikliği haberi bu ay gelebilir. İş hayatınızda bazı stresli zamanlar da olası ancak 5 Eylül’de son bulacak Venüs gerilemesi sonrası bir miktar rahatlama yaşanacaktır. Bunun yanında bu ay bir iş değişikliğine de gidebilirsiniz sevgili Balıklar. Evlilik ve ikili ilişkiler anlamında bazı çatışma, sürtüşme ve yanlış anlaşılmalar da olabilir. Olumlu olumsuz bir karar alma niyetiniz var ise üzerine iyi düşünmenizi ve fevri kararlar almamanızı tavsiye ederim. Yine bekar Balık burçları ani ve hızlı bir şekilde evlilik kararı alabilirler. Sağlıklı düşünmeniz ve o şekilde karar almanız ilerisi için daha fayda sağlayacaktır.

1 Ağustos’ta Kova burcunda gerçekleşecek Dolunay ile önümüzdeki dönemde psikolojinizi yoğunluklarınızdan sebep korumanız önemli. Bazı kişisel gelişim konularına eğilebilirsiniz. Ayrıca yine bu dönemde daha önce haberiniz olmayan birçok konu ile yüzleşmek durumunda kalabilirsiniz. 16 Ağustos’ta Aslan burcunda gerçekleşecek olan Yeniay’ın da etkisi ile önümüzdeki dönemde eğer ertelenmiş ve özellikle aksattığınız sağlık kontrolleriniz var ise, bir an önce yaptırmanızı tavsiye ederim Yine günlük iş akışınızda bazı beklenmedik yoğunluklar yorulmanıza sebep olur. Sakin kalmaya çalışın zira geçici bir dönem. Güzel bir ay geçirmenizi dilerim.


Önceki ve Sonraki
Haberler