İYİ HİSSET - ASTROLOJİ

Kasım ayında burçları neler bekliyor?

Kasım ayına iki tutulma aralığında giriş yapıyoruz. 25 Ekim 2022 tarihinde Akrep burcunda gerçekleşen Güneş Tutulması’nın bir nevi tamamlayıcısı rolünü üstlenen Ay Tutulması, 8 Kasım 2022 tarihinde Boğa burcunda gerçekleşecek. Dolayısıyla hayatımızda değişim rüzgarlarının bolca estiği bir ay bizleri bekliyor

profil
Astrolog Burcu Özen
1.11.2022
Kasım ayında burçları neler bekliyor?

Gelin önce, diğer gezegenlerin hareketleri bu ay sırasıyla nasıl tek tek onlara bakalım.

  • Öncelikle hayata tutunma ve mücadele gücümüzü ifade eden Mars, 31 Ekim’de İkizler burcunda geri hareketine başladı ve bu hareket, 13 Ocak’ta son bulacak. Bazı iletişim kazalarına açık zamanlar bizleri bekliyor gibi duruyor.
  • Bolluk, bereket ve şans gezegeni Jüpiter’in uzun zamandan beri Balık burcunda devam eden geri hareketi, 23 Kasım’da nihayet son buluyor.
  • Aşk ve maddi değerlerimizi anlatan Venüs, 16 Kasım’a kadar Akrep burcunda seyahat ediyor. Bu tarih sonrasında Yay burcuna geçiş yapacak, dolayısıyla eğlenceli zamanlar başlıyor da diyebiliriz.
  • Ayrıca düşünce şeklimizi ve iletişimin her türlüsünü anlatan paparazzi gezegenimiz Merkür, 17 Kasım’da Akrep burcu seyahatini bitirip Yay burcuna geçecek ve iletişimimizi iyice hızlandıracak.
  • Son olarak yaşam kaynağımız Güneş, 22 Kasım’da Akrep burcu seyrini bitirip 30 gün boyunca kalmak üzere Yay burcuna geçiş yapacak. Doğum gününüz şimdiden kutlu olsun sevgili yaylar ve tabii ki Kasım ayı doğumlu sevgili Akrepler…

Sevgili Koçlar,

Kasım ayı özellikle evlilik, ikili ilişkiler ve aşk alanlarınıza dikkat çekiyor. Hem ay boyunca gerileme yapacak olan Mars, hem de 8 Kasım’da Boğa burcunda gerçekleşecek olan Ay Tutulması, özellikle bu alanınıza dikkat çekiyor. Partneriniz, eşiniz ya da iş ortaklarınız ile birlikte yeni kararlar alma olasılığınız çok yüksek. İlişkisi olmayan bekar Koç ve yükselen Koç burçları, önümüzdeki dönemde ani bir aşka yelken açabilir ya da bebek hayali kuranlar beklenmedik bir anda sürpriz bebek haberi alabilirler. 23 Kasım itibariyle, kardeşler ve yakın çevreniz ile ilgili konulara yoğunlaşmanız gereken durumlarda söz konusu olabilir. Güzel, sürpriz konular gündeme gelebilir. Güzel bir ay geçirmenizi dilerim.


Sevgili Boğalar,

Bu ay sizler için oldukça önemli gelişmelere gebe. Hayatınızın gidişatı ile ilgili radikal kararlar alma olasılığınız oldukça yüksek. Bu ay özellikle beklenmedik bazı harcamalar gündeminize gelebilir ya da beklenmedik bir şekilde para girişleri de söz konusu olabilir. Ay boyunca gerileme yapacak olan Mars, özellikle bu alanlara, 8 Kasım’da Boğa burcunda gerçekleşecek olan Ay Tutulması da evlilik ve ikili ilişkiler alanınıza dikkat çekiyor. Partneriniz, eşiniz ya da iş ortaklarınız ile birlikte farklı kararlar alma olasılığınız çok yüksek. Uzun zamandır ilişkisi devam eden bekar Boğa ve yükselen Boğalar var ise, önümüzdeki dönemde bir anda, ani bir şekilde evlilik kararı alabilirler. Bununla beraber uzun zamandır beklediğiniz terfi haberi de bu ay gelebilir. 23 Kasım itibariyle, psikolojik olarak kendinizi bir miktar yorgun hissedebilir, günlük iş akışınızda da ekstra yoğunlukların olduğu durumlar ile yüz yüze kalabilirsiniz. Yoga, meditasyon gibi çalışmalar iyi gelebilir. Güzel bir ay geçirmenizi dilerim.


Sevgili İkizler,

Kasım ayı sizler için oldukça önemli bir ay. Özellikle ilk uyarım şu ki, her türlü iletişim kazalarına açık bir dönem var önünüzde. Dolayısıyla kendinizi ifade ederken düşünce süzgecinizi iyi kullanın derim. Ayrıca sakarlıklara açık bir ay, aman dikkat! 8 Kasım’da Boğa burcunda gerçekleşecek olan Ay Tutulması ile birlikte kendinizi hem ruhsal, hem bedensel yorgun hissedebilirsiniz; kesinlikle kendinize vakit ayırın derim. Bununla beraber özellikle yurt dışına yapılacak gerek özel, gerek iş seyahatlerini bu dönemde gerçekleştirebilirseniz; gayet iyi gelecektir. Ayrıca 23 Kasım itibariyle yepyeni sosyal çevrelere girebilir, yeni etkinlikler ve organizasyonlarda görev alabilirsiniz. İlişkiler açısından oldukça hareketli bir ay sizleri bekliyor sevgili İkizler. Güzel bir ay geçirmenizi dilerim.


Sevgili Yengeçler,

Kasım ayı yepyeni farkındalıklar, yüzleşmeler yaşayacağınız bir ay gibi duruyor. Bugüne kadar fark etmediğiniz birçok konu önünüze düşebilir. Bazı gizli kalmış konular ile uğraşmanız gerekebilir. 8 Kasım’da Boğa burcunda gerçekleşecek Ay Tutulması ile birlikte sosyal çevrenizde değişimler olabilir. Yepyeni arkadaşlar edinebilir ya da tam tersi bazı arkadaşlarınız ile yollarınızı ayırmak durumunda kalabilirsiniz. 23 Kasım itibariyle kariyeriniz ve ev hayatınızla ilgili bazı sürpriz yeni gelişmeler olası. Bu bir iş ya da ev değişikliği de olabilir sevgili Yengeçler. Ayrıca önümüzdeki dönemde yeni yatırımlar için bazı kredi kullanımları, alım, satım konuları da olası. Güzel bir ay geçirmenizi dilerim.


Sevgili Aslanlar,

Kasım ayı özellikle hem özel, hem de kariyer hayatınıza dikkat çekiyor. Özellikle 8 Kasım’da gerçekleşecek olan Ay Tutulması akabinde yeni bir eve geçiş yapma fikri gündeminize gelebilir. Bununla beraber uzunca zamandan beri beklediğiniz terfi haberini alabilirsiniz. İkizler burcunda gerçekleşen Mars gerilemesi ise özellikle sosyal çevrenizde bazı değişiklikler yapabileceğinizi söyler nitelikte. Uzunca zamandan beri devam eden bir organizasyon ya da bir gruptan ayrılabilir ya da tam tersi yeni gruplara girebilirsiniz. Bununla beraber özellikle 23 Kasım sonrası yurt dışı ilişkiler, seyahatler ya da eğitimler açısından şans sizden yana. Ayrıca bekar Aslanlar ve yükselen Aslanlar, var olan ilişkilerini kalıcı bir zemine taşıma kararı da alabilirler. Güzel bir ay geçirmenizi dilerim.


Sevgili Başaklar,

Kasım ayı kariyer hayatınıza dikkat çekiyor. Ay boyunca gerileme yapacak olan Mars sizi bir yön değişikliğine geçirme konusunda kararlı gibi duruyor. Mevcut işinizde bir organizasyon değişimi yaşayabilir ya da yepyeni bir işe geçme kararı verebilirsiniz. 8 Kasım’da Boğa burcunda gerçekleşecek olan Ay Tutulması özellikle yurt dışı, mahkemeler, eğitimler, yüksek öğrenim gibi alanlarınızı tetikliyor olacak. Önümüzdeki dönemde tüm bu temalar ile ilgili yeni gelişmeler yaşama olasılığınız oldukça yüksek. Bununla beraber sağlık açısından da önemli bir ay olduğuna dikkat çeken veriler mevcut. Dolayısıyla uzun zamandan beri ihmal ettiğiniz bir check–up programını gerçekleştirmek için tam da zamanı. Ayrıca yeni bazı yatırımlar ve alım satım konuları da gündeminizi meşgul edebilir. Güzel bir ay geçirmenizi dilerim.


Sevgili Teraziler,

Kasım ayı özellikle yurt dışı seyahatler, organizasyonlar, eğitimler, yayıncılık gibi alanlarınıza dikkat çekiyor. Ay boyunca İkizler burcunda gerileme yapacak olan Mars, sizi bu bahsettiğim konular ile ilgili bir miktar uğraştırabilir. 8 Kasım’da Boğa burcunda gerçekleşecek olan Ay Tutulması, özellikle alım satım, krediler, sigortalar, borçlar alanlarınıza ışık tutuyor. Dolayısıyla önümüzdeki dönem bir kredi kullanımı gerçekleşebilir. Bununla beraber eş ya da partnerinizin gelir kaynakları ile de bazı yeni gelişmeler yaşamanız olası. Ayrıca önünüzde evlilik ve ikili ilişkiler anlamında sürprizlere açık bir zaman dilimi var. Çocuklarınızın okulları, eğitimleri ya da hobileri ile ilgili bazı yeni gelişmeler yaşama olasılığınız da yüksek. Ayrıca sizde uzun zamandan beri ilgi duyduğunuz ve bir türlü adım atamadığınız bir uğraşınızı bu ay somutlaştırma yoluna gidebilirsiniz. Güzel bir ay geçirmenizi dilerim.


Sevgili Akrepler,

Oldukça önemli bir aya giriş yapıyorsunuz zira 8 Kasım’daki Ay Tutulması tam da karşıtınız olan Boğa burcunda gerçekleşecek. Öncelikle ay boyunca İkizler burcunda gerilemekte olan Mars, sağlık alanınızda hareket ediyor olacak. Dolayısıyla ertelemiş olduğunuz olası check-up programınızı yaptırmak için tam da zamanı. Bununla birlikte 8 Kasım’da Boğa burcunda gerçekleşecek olan Ay Tutulması ikili ilişkiler, ortaklık ve evlilik alanınızı adresliyor. Dolayısıyla tüm bahsettiğim temalar ile ilgili bazı yeni kararlar alma olasılığınız yüksek. Ayrıca günlük iş akışınızın oldukça yoğunlaşacağı bir döneme giriş yapıyorsunuz. Özellikle 23 Kasım sonrası; uzun zamandan beri çözülmesini beklediğiniz, aksayan konularınız var ise akış düzene girecektir. Yine bu ay uzun zamandan beri yapmak istediğiniz ev değişikliğini de yapabilirsiniz. Güzel bir ay geçirmenizi dilerim.


Sevgili Yaylar,

Kasım ayı boyunca İkizler burcunda gerileme yapacak olan Mars; özellikle evlilik, ortaklık ve ikili ilişkiler alanınıza dikkat çekiyor. Bazı iletişim kazalarına açık bir dönemdesiniz. Dolayısıyla, ifadelerinizi düşünce süzgecinizden iyice geçirdikten sonra devreye sokun derim. 8 Kasım’da Boğa burcunda gerçekleşecek Ay Tutulması, özellikle önümüzdeki dönemde günlük iş akışınızda değişimler olacağını adresliyor. Ayrıca hayatınızda gizlemek zorunda kaldığınız bazı konular ya da ilişkiler var ise oldukça dikkat etmenizde fayda var. Bunun yanında bekar Yay ve yükselen Yaylar, sürpriz bir şekilde yepyeni bir ilişkiye başlayabilirler ya da bebek sahibi olmak isteyenler uzun zamandan beri duymak istedikleri bebek haberini alabilirler. Bunun yanında kardeşler, kuzenler ve yakın çevrenizdeki insanların hayatlarında olan bazı değişimlerden sebep, yoğunlaşmanız ve o konularla da uğraşmanız söz konusu. Güzel bir ay geçirmenizi dilerim.


Sevgili Oğlaklar, Kasım ayı boyunca İkizler burcunda gerileme yapacak olan Mars, özellikle günlük iş akışınız ve akut rahatsızlıkların olduğu alana dikkat çekiyor. Dolayısıyla çok koşturmacalı geçecek bir ay gibi durmakla birlikte ertelediğiniz sağlık kontrollerinizi yaptırmak adına da uygun bir zaman. 8 Kasım’da Boğa burcunda gerçekleşecek Ay Tutulması, özellikle önümüzdeki dönemde aşk, çocuklar, hobiler ve ilişkileriniz ile ilgili bazı değişimlerin olacağının habercisi gibi duruyor. Artık size hizmet etmediğine inandığınız bir ilişkiyi bitirme kararı alabilir ya da ummadık bir anda yeni bir aşka yelken açabilirsiniz. Ayrıca bebek sahibi olmak isteyen Oğlaklar için de güzel zamanlar. 23 Kasım itibariyle bir ev değişikliğine gidebilir ya da evde bir tadilat kararı alabilirsiniz. Maddi değerler anlamında da bazı yeni gelişmelerin olacağı bir ay gibi duruyor. Uzun zamandan beri beklediğiniz özlük haklarınızdaki artış bu ay gerçekleşebilir. Güzel bir ay geçirmenizi dilerim.


Sevgili Kovalar,

Kasım ayı boyunca İkizler burcunda gerileme yapacak olan Mars; özellikle aşk, ilişkiler ve çocuklarla ilgili alana dikkat çekiyor. Dolayısıyla bahsetmiş olduğum tüm bu temalar ile ilgili bazı aksaklıklar, çatışmalar söz konusu olabilir; dikkatli olmakta fayda var. 8 Kasım’da Boğa burcunda gerçekleşecek Ay Tutulması, özellikle önümüzdeki dönemde ev, iş, aile kavramlarının oldukça öne çıkacağından bahsediyor. Hayatınızın gidişatıyla ilgili bazı radikal kararlar alma olasılığınız yüksek. Yeni bir eve geçiş, yeni bir işe başlama ya da bir anda bir alınacak bir evlilik ya da ayrılık kararı gündeminize gelebilir. 23 Kasım itibariyle kardeşler, yakın çevre ya da kuzenleriniz ile ilgili bazı yeni sürpriz haberler gündeme gelebilir. Kendi kimliğinizde, görüntünüzde de bir değişime gidebilirsiniz. Güzel bir ay geçirmenizi dilerim.


Sevgili Balıklar,

Kasım ayı boyunca İkizler burcunda gerileme yapacak olan Mars; özellikle ev, yerleşim ve aileniz ile ilgili alana dikkat çekiyor. Dolayısıyla tüm bu temalar ile ilgili bazı aksaklıklar, çatışmalar söz konusu olabilir; dikkatli olmakta fayda var. Mesela aniden bir ev değişikliğine gitmek durumunda kalabilir ya da aile büyüklerinize ait bazı konulara yoğunlaşmak zorunda kalabilirsiniz. 8 Kasım’da Boğa burcunda gerçekleşecek Ay Tutulması, özellikle önümüzdeki dönemde kardeşleriniz, yakın çevreniz, ticari hayatınız ya da fikirleriniz ile ilgili kavramların oldukça öne çıkacağından bahsediyor. Yeni bir online ticaret işi kurmak isteyebilirsiniz mesela ya da kardeşlerinizin hayatlarında bazı yeni sürpriz gelişmelere şahit olabilirsiniz. Özellikle 23 Kasım’dan sonra maddi değerler anlamında daha şanslı olacağınız bir dönem. Bazı para girişleri yaşanabilir. Özellikle bu ay, bazı olası kadersel gelişmelere açık. Psikolojik olarak kendinizi iyi hissetmek adına yoga, meditasyon, nefes gibi çalışmalar özellikle bu ay gündeminizde olsun derim. Güzel bir ay geçirmenizi dilerim.


Önceki ve Sonraki
Haberler