İYİ HİSSET - ASTROLOJİ

Ekim ayında burçları neler bekliyor?

Ekim ayına genel anlamda güzel haberlerle giriyoruz. Gelin önce bu ay gezegenlerin hareketleri sırasıyla nasıl tek tek bakalım. Öncelikle bizlere son zamanlarda iletişim kazaları yaşatan Merkür, 3 Ekim tarihinde Terazi burcunda devam eden geri hareketine son veriyor. Bu güzel bir haber. 9 Ekim tarihinde Koç burcunda saat 23:54’te bir Dolunay gerçekleşecek. Yine aynı gün çok uzun zamandır gerilemekte olan ve dönüşüm enerjisini ifade eden Plüton, Oğlak burcundaki geri hareketine son verecek. 23 Ekim’de Güneş, Akrep burcuna geçecek, yani Akrep burçları yeni yaşlarının döngüsünü kutlayacaklar. Aşk ve maddi değerlerimizi anlatan Venüs, aynı gün Akrep burcuna geçiş yapacak. Güzel haberlerden bir tanesi de, uzun zamandan beri Kova burcunda gerilemekte olan Satürn, 23 Ekim’de düz hareketine tekrar başlayacak. 25 Ekim’de Akrep burcunda bir Yeniay yaşayacağız ve bu ayrıca bir Güneş tutulması olacak. 28 Ekim tarihi itibariyle uzun zamandır Koç burcunda gerilemekte olan Jüpiter, gerilemesine bu sefer burç değiştirerek Balık burcunda devam etmeye başlayacak. 29 Ekim tarihinde Merkür, Akrep burcuna geçecek ve 30 Ekim tarihinde de mücadele ve motivasyon gezegenimiz Mars, İkizler burcunda gerilemeye başlayacak.

profil
Astrolog Burcu Özen
1.10.2022
Ekim ayında burçları neler bekliyor?

Sevgili Koçlar,

Ekim ayı özellikle özel ve maddi değerler alanınıza daha çok konsantre olacağınızı anlatıyor. Partneriniz, eşiniz ya da iş ortaklarınız ile birlikte yeni kararlar alma olasılığınız çok yüksek. Bir ev değişikliğine ya da kariyer hedeflerinizde yeni değişimlere gidebilirsiniz. Sosyal çevreniz ile ilgili yenilenme enerjisi aktif. Yeni gruplara katılabilir, bazı dernek ve organizasyonlarda görev almaya başlayabilirsiniz. 25 Ekim’de Akrep burcunda gerçekleşecek olan Güneş tutulması, özellikle maddi değerleriniz ile ilgili alana dikkat çekiyor. Bazı ekstra, beklenmedik harcamalar gündeme gelebilir ya da bir kredi kullanımı ile birlikte bazı alım satım konuları olması da olası. Psikolojik olarak bir miktar rahatlamanız adına bazı nefes egzersizleri, yoga, meditasyon gibi aktiviteler iyi gelebilir. Güzel bir ay geçirmenizi dilerim.


Sevgili Boğalar,

Ekim ayı özellikle günlük iş alanınızın bir miktar yoğunlaşacağını gösteriyor. Kariyer ve iş hayatınızda bazı organizasyonel değişimler gündeme gelebilir. Maddi anlamda bazı ekstra, beklenmedik harcamalar gündeme gelebilir. Çok müsrif davranmamaya bakın. 25 Ekim’de Akrep burcunda gerçekleşecek olan Güneş tutulması özellikle ev, evlilik, ortaklık ve partneriniz ile olan ilişkiler alanınıza ışık tutuyor. Ev ya da iş değişiklikleri yaşanabilir. Uzun zaman önce söz verilen ama bugüne kadar gerçekleşmemiş olan terfi bu dönemde gerçekleşebilir mesela. Ayrıca bekar Boğalar sürpriz bir şekilde evlenme kararı da alabilirler. Güzel bir ay geçirmenizi dilerim.


Sevgili İkizler,

Ekim ayı özellikle aşk, ilişkiler, çocuklar ve hobileriniz ile ilgili alanlara dikkat çekiyor. Artık size hizmet etmediğini düşündüğünüz ilişkinizi sonlandırma kararı alabilir ya da yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Yine yeni bir hobi edinmek için de güzel etkiler mevcut. Uzun zamandan beri gerçekleştirmek isteyip de yapamadığınız yurt dışı seyahati bir anda tekrar gündeminize gelebilir. Seyahatlere açık bir dönem var önünüzde. 25 Ekim’de Akrep burcunda gerçekleşecek olan Güneş tutulması özellikle günlük iş akışınızın yoğunlaşacağını ve yine bu süreçte hayatınız ile ilgili yepyeni farkındalıklar yaşayacağınızı anlatıyor. Özellikle kendiniz ile ilgili bazı yeni kararlar alıp uygulamaya başlayabilirsiniz. Güzel bir ay geçirmenizi dilerim.


Sevgili Yengeçler,

Ekim ayı özellikle ev, aile, yerleşim ve kariyer ile ilgili alanlara dikkat çekiyor. Hem ev, hem kariyer anlamında bazı yenilikler gündeme gelebilir. Bir anda yeni bir ev değişikliğine gidebilir ya da uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediğiniz iş değişikliğini gerçekleştirebilirsiniz. Dolayısıyla bu ani değişimler maddi anlamda bazı para çıkışlarına da sebep olabilir. Bir kredi kullanımı ya da aileden alınacak bir maddi destek söz konusu olabilir. 25 Ekim’de Akrep burcunda gerçekleşecek olan Güneş tutulması özellikle aşk, ilişkiler, hobiler ve çocuklarınız ile ilgili konuları gündeme getirecek gibi duruyor. Yolunda gitmeyen bir ilişkiyi sonlandırabilirsiniz mesela. Ya da tam tersi yeni tanışmalar, arkadaşlıklar söz konusu olabilir. Evli Yengeçler için çocuk sahibi olma konuları gündeme de gelebilir. Bu ay özellikle, atacağınız adımlara iki kere düşünüp karar verin derim; zira uzaktan birileri, mesela iş yerinizde aleyhinize konuşmalar yapıyor olabilir, dikkat. Güzel bir ay geçirmenizi dilerim.


Sevgili Aslanlar,

Ekim ayı özellikle yakın çevre, kardeşler, seyahatler, eğitimler ile ilgili alanlara dikkat çekiyor. Uzun zamandır görmediğiniz yakın akraba ve çevreniz ile hoş zamanlar geçirebilirsiniz. Seyahatler, uzak yerlere gitmek iyi bir fikir olabilir. Bunun yanında ticari anlamda yeni bir girişimde bulunma potansiyeliniz de olası. Bununla birlikte özellikle evlilik, ortaklık ve ikili ilişkiler alanlarınızda yeni sorumluluklar alma vakti. İlişkilerinizi yeniden yapılandırmak ve bir form değişikliğine gitmek isteyebilirsiniz. 25 Ekim’de Akrep burcunda gerçekleşecek olan Güneş tutulması özellikle ev ve yerleşim alanlarınıza dikkat çekiyor. Aile büyükleriniz ile ilgilenmek zorunda kalacağınız bazı durumlar söz konusu olabilir. Ayrıca uzun zamandır istediğiniz eve taşınma potansiyeliniz de önümüzdeki dönemde olabilir. Tek uyarım, sosyal çevreniz ile ilgili olsun. Her şeyi bu ay özellikle herkesle paylaşmamanızı tavsiye ederim. Bazı arkadaş gruplarında değişiklikler yapmak zorunda kalabilirsiniz. Güzel bir ay geçirmenizi dilerim.


Sevgili Başaklar,

Ekim ayı özellikle maddi ve manevi değerleriniz ile ilgili alanlara dikkat çekiyor. Uzun zamandır beklediğiniz maddi artış gündeminize gelebilir, hatta yeni bir iş kolu geliştirme fikri de oluşabilir. Bunun yanında para çıkışlarına da açık bir ay gibi duruyor; harcamalara özellikle dikkat etmenizi tavsiye ederim. Günlük iş akışınızın yoğunlaşacağı bir dönem. Özellikle kariyeriniz ile ilgili ara ara bazı yoğunluklar ve aksaklıklar yaşanacak olsa da, genel anlamda üstesinden geleceksiniz. 25 Ekim’de Akrep burcunda gerçekleşecek olan Güneş tutulması özellikle yakın çevre, kardeşler, seyahatler, eğitimler ile ilgili alanlara dikkat çekiyor. Önümüzdeki dönemde kardeşleriniz ya da mesela kuzenlerinizle yeni bir ticari atılım gündeme gelebilir ya da uzun zamandan beri ertelediğiniz eğitime başlayabilirsiniz. Bunun yanında uzun zamandır sonuçlanmasını beklediğiniz bir mahkemeniz çözüme ulaşabilir ya da yeni bir hukuki durum da gündeminize düşebilir. Güzel bir ay geçirmenizi dilerim.


Sevgili Teraziler,

Ekim, sizler için oldukça önemli gelişmeler yaşayacağınız bir ayı işaret ediyor. Öncelikle bu ay; görsel anlamda kendi kişisel görüntünüze önem vereceğiniz, hatta radikal kararlar alabileceğinizi işaret ediyor. Bununla beraber ikili ilişkiler ve ortaklıklarınız ile ilgili yepyeni gelişmeler gündeminize gelebilir. Özellikle bekar Teraziler için yeni ilişkiler, tanışmalar olası. Uyarı olarak iletmek isterim ki; herhangi bir seyahate çıkacaksanız uçak bileti, otel konaklama ve bunun gibi detayları iki kere kontrol edin. 25 Ekim’de Akrep burcunda gerçekleşecek olan Güneş tutulması maddi değerler, ortaklıklar, alacak verecek konularınızı tetikleyecek. Bunun yanında uzun zamandır yapmak istediğiniz bir yatırım var ise, belli bir kredi kullanımı ile gerçekleştirebilirsiniz. Psikolojinizi iyi tutmak için bu ay özellikle yoga, meditasyon, nefes çalışmaları sizlere iyi gelecektir. Güzel bir ay geçirmeniz dileğiyle.


Sevgili Akrepler,

Ekim ayı sizler için oldukça hareketli ve dönüşüm enerjisinin baskınlığı ile geçecek gibi duruyor. Özellikle uzun zamandır ertelediğiniz sağlık kontrollerinizi yaptırmanız iyi olabilir. Bununla beraber yepyeni aydınlanmalar ve farkındalıklar gerçekleştireceğiniz bir ay sizleri bekliyor. İkili ilişkiler, ortaklıklar ya da iş hayatınızda bazı köklü değişimler yapmanız olası. Yepyeni bir kariyer inşasına gidebilir ya da uzun zamandan beri yapmak istediğiniz ev değişikliğini gerçekleştirebilirsiniz. Bununla beraber özellikle evli Akrepler, ilişkilerinde bir form değişikliğine gidebilirler. Günlük iş programınızın oldukça hareketleneceği ve sosyal çevrenizde daha aktif davranacağınız bir dönem sizleri bekliyor olacak. 25 Ekim’de burcunuzda bir Güneş tutulması gerçekleşecek ve bu tutulma hayatınızda önemli döngülere temas edecek. Harekete geçemediğiniz, cesaret bulamadığınız birçok konu hakkında girişimde bulunmak için içsel motivasyonunuz yüksek olacaktır diye düşünüyorum. Güzel bir ay geçirmenizi dilerim.


Sevgili Yaylar,

Ekim ayı özellikle aşk, ilişkiler, hobiler ve çocuklarınız ile ilgili alana dikkat çekiyor. Tüm bu temalar ile ilgili bazı yeni gelişmeler yaşama olasılığınız yüksek. Uzun zamandır size hizmet etmeyen ilişkinizi sonlandırabilir ya da yepyeni tanışmalar yaşayabilirsiniz. Bu arada evli Yay burçları, bebek haberi sürprizlerine açık. Bunun yanında yakın çevre, akraba veya kardeşlerinizin hayatlarındaki bazı konular ile yakından ilgilenmeniz de gerekebilir. Sosyal çevre anlamında şanslı bir zaman dilimine giriyorsunuz. Bazı organizasyonlar ya da toplantılarda olası tanışacağınız kişilerle ilişkileriniz uzun soluklu olacaktır. 25 Ekim’de Akrep burcunda gerçekleşecek olan Güneş tutulması önemli bir alanınıza temas ediyor. Özellikle kadersel bazı ciddi kararlar alabilirsiniz ve bugüne kadar fark etmediğiniz konular gündeminizi meşgul edebilir. Hem kendinizle, hem de yakın çevreniz ile alakalı yepyeni yüzleşmeler olası. En güzeli olsun der, güzel bir ay geçirmenizi dilerim.


Sevgili Oğlaklar,

Ekim ayı özellikle kariyeriniz ve toplumdaki imajınız alanlarına dikkat çekiyor. Bir iş değişikliği, kariyerinizde bir organizasyon değişikliği yaşanabilir. Bunun yanında ani bir şekilde bir ev değişikliği de söz konusu olabilir. Maddi değerler anlamında yepyeni bir yapılanma zamanı sevgili Oğlaklar. Bazı beklenmedik olası yatırımlar ve para girişleri de olası. Günlük iş akışınızda bazı aksaklıklar ya da sorunlar bu aralar sıkça gündeminize gelebilir, dolayısıyla psikolojinizi rahat tutmak adına bazı spritüel çalışmalar yapmanızı tavsiye ederim. 25 Ekim’de Akrep burcunda gerçekleşecek olan Güneş tutulması ile birlikte sosyal çevrenizde yoğun bir değişim enerjisi olacak gibi. Yepyeni gruplara katılabilir, bazı dernek ya da sivil toplum kuruluşlarında gönüllü çalışmalara başlayabilirsiniz. Yurt dışı ile ilgili bazı yeni iş sözleşmeleri eğitimler ya da seyahatler de gündeminizi meşgul edecek gibi duruyor. Güzel bir ay geçirmenizi dilerim.


Sevgili Kovalar,

Ekim ayı özellikle yurt dışı, eğitimler, hukuk gibi alanlarınıza dikkat çekiyor. Tüm bu temalar ile ilgili bazı yeni gelişmeler yaşanabilir. Uzun zamandır çıkmak istediğiniz seyahate çıkabilir ya da almak istediğiniz eğitim için girişimlerde bulunabilirsiniz. Bununla beraber, yapmak istediğiniz bir yatırım gündeme gelebilir, kredi kullanabilir, aile büyüklerinizden maddi destek alabilirsiniz. Aşk ve ilişkiler anlamında enerji akışı hızlı ve yüksek. Dolayısıyla bu anlamda sakin kalmak çok çok önemli. 25 Ekim’de Akrep burcunda gerçekleşecek olan Güneş tutulması ile birlikte hayatınızın gidişatında ciddi kararlar alma potansiyeliniz yüksek. Kariyerinizde değişiklik yapabilir ya da bekar Kova burçları sürpriz bir kararla evlilik kararı alabilirler. Oldukça sürpriz gelişmelerin olacağı bir dönem sizi bekliyor sevgili Kovalar. Güzel bir ay geçirmenizi dilerim.


Sevgili Balıklar,

Ekim ayı özellikle maddi manevi değerlerinizin olduğu alanlara ışık tutuyor. Bazı borçlanmalar ya da kredi kullanımları ile birlikte yeni yatırımlar gündeme gelebilir. Bununla birlikte ortaklık ve anlaşmalara da oldukça açık bir zaman dilimi var önünüzde. Ani bir şekilde taşınmalar ya da iş değişiklikleri de gündeminize gelebilir. Özellikle bilinç altınızda bazı yeni aydınlanmalar olası ya da bazı kadersel gelişmeler yaşanabilir. 25 Ekim’de Akrep burcunda gerçekleşecek olan Güneş tutulması ile birlikte önümüzdeki dönemde en önemli gündeminizi yurt dışı, seyahatler ve eğitim konuları oluşturacak gibi duruyor. Yepyeni eğitimler, seyahatler gündeme gelebilir. Uzun zamandan beri almak istediğiniz eğitime başlayabilirsiniz. Güzel bir ay geçirmenizi dilerim.


Önceki ve Sonraki
Haberler