GÜZELLİK - MAKYAJ

Nisan ayının öne çıkan kozmetik ürünleri

Kozmetik dünyası; makyajı, cilt bakımını, güzel kokmayı seven kadınlar için her geçen gün yeni ürünler sunmaya devam ediyor. Baharın kendisini hissettirmeye başladığı Nisan ayında da birçok global ve yerli marka, kadınlar için birbirinden güzel ve iddialı ürünlerini piyasaya sürdü. Eylem Bilgiç, Nisan ayında tüketiciyle buluşan o ürünlerden öne çıkan bazılarını sizler için derledi

profil
BT Ekip
30.04.2023
Nisan ayının öne çıkan kozmetik ürünleri

Dolce&Gabbana Beauty’nin ikonik ruj koleksiyonunun en yenisi The Only One Sheer, dudakları ince bir ışık perdesiyle örtüyor. Nude’dan pembeye, mordan kırmızıya ve mercana kadar 12 farklı renk seçeneğine sahip bu yeni ruj, iki yeni ikonik ambalajda sunuluyor: Zebra desenli ve kırmızı-siyah uğur böceği desenli. Her iki desen de özgün Dolce&Gabbana koleksiyonlarından esinlenilerek tasarlanmış. 


Issey Miyake, 2023’te iki yeni çarpıcı koku sunuyor: L’Eau d’Issey Pivoine ve l’Eau d’Issey pour Homme Vétiver. Doğayı tüm güzelliğiyle kutlayan, su ile başlayan ama elbette aynı zamanda gür, canlı çiçekleri ve vetiverin yoğunluğunu da müjdeleyen bu iki koku, yüzde 87 doğal kaynaklı bileşenlerden oluşan vegan formülleri sayesinde doğal, saf ve otantik bir forma sahip. Doğaya verilen önem, şişe tasarımına da yansıyor ve kapakları yüzde 100 ahşaptan üretilen ikonik Eaux d’Issey şişeleri, hoş bir dokunsal deneyim sunuyor.


Estee Lauder Revitalizing Supreme+ Nemlendirici, sıkılaşmış ve lifting etkili bir cilt görünümü sağlar. Ürün, cildi derinlemesine nemlendirerek besliyor ve çizgi, kırışıklık görünümünü azaltmaya yardımcı oluyor. Ayrıca özel teknolojisi sayesinde cildin kolajen üretimini de artırıyor.


Nars, yenilenen formülüyle ikonikrengi Laguna’yı makyaj tutkunlarıyla buluşturuyor. Nars’ın en çok satan ve ödüllü bronz renk tonu Laguna’dan ilham alan, tüm cilt tiplerine uygun tasarlanan Nars Laguna koleksiyonu, ciltte güneş öpücüğü etkisi yaratıyor. Nars Laguna Koleksiyonu içeriğinde Laguna Bronzing Powder, Laguna Bronzing Powder (Mini), Quad Eyeshadow ve Afterglow Lipbalm ürünleri bulunuyor. 


Yıpranan saçlar için onarıcı bakım sunan Maui Shea Butter ailesinin en yeni üyeleri onarıcı şampuan ve saç kremi; kuru ve yıpranmış saçlara ihtiyacı olan nemlendirici bakımı sunuyor. Shea Butter serisi, içeriğindeki kremsi shea, zengin Hindistan cevizi ve saf makademia yağları ile işlem görmüş ve yıpranmış saçlara onarıcı bakım yapıyor. Vegan ve hayvanlar üzerinde test edilmeyen şampuan ve saç kremi silikon, sülfat ve sentetik boya içermeyen temiz formülleriyle saçınızı beslerken doğaya katkı sağlıyor.


Yeni Guerlain Terracotta Le Teint Fondöten ile doğal, sağlıklı ve parıltılı bir cilt güzelliğini sınır tanımayan gücünü keşfedebilirsiniz. Terracotta serisinin en yeni üyesi olan Le Teint, etkili formülüyle cildi doğal bir kapatıcılıkla buluştururken akışkan ve ince yapısıyla mat ve aydınlık bir görünüm elde etmenizi sağlıyor. Yaz dönemine uygun dokulara sahip Le Teint fondötenler, 30 renkten oluşan geniş renk yelpazesiyle her cilt tipine uyum sağlıyor. Guerlain’e ait tüm ürünlere Sephora mağazaları, sephora.com.tr ve Sephora mobil uygulaması üzerinden ulaşabilirsiniz.


Sephora Collection, kaşlarınızı belirginleştirmek ve renklendirmek için geliştirdiği Tint & Volume Jeli sundu. Tint & Volume Kaş Jelleri, daha yoğun ve kalın bir görünüm oluşturmak için kaşlara ve cilde yapışan mikrofiberlerle zenginleştirilmiş, modüler, uzun süre kalıcı ve su geçirmez bir formül sunuyor. Kaşlarınızın daha dolgun görünmesini sağlarken yapış yapış, sert veya sabit bir görünümü de engelliyor. Dahası, akıllı küçük aplikatörü, kaşlarınızın incelmiş alanlarını doldurmada eşsiz bir kolaylık sağlıyor. 


Kiko Milano, çevre dostu Green Me Koleksiyonu ile bu sene daha az plastik ambalaj kullanımına dikkat çekiyor. Bu sene ambalaj ve içeriklerinde atıkları azaltmaya dikkat çeken koleksiyon; cilt bakımı, makyaj ürünleri ve aksesuarlardan oluşan özel seriyi Kiko severlerle buluşturuyor. Koleksiyon, çevreye duyarlılığının yanı sıra yüksek performanslı dudak balmları, katı formdaki cilt bakım barları, kompakt ve çoklu kullanıma sahip makyaj ürünleri ile dikkat çekiyor.


L’Oréal Paris, yeni ürünü Revitalift Clinical %12 Saf C Vitamini Serumu’nu güzellik tutkunlarıyla buluşturuyor. %12 saf C vitamini, E vitamini ve salisilik asit içeren, dermatologlar tarafından onaylı serum; kullanım anında aydınlık ve parlak bir cilde kavuştururken, düzenli kullanımda gözenek görünümü ve cilt tonu eşitsizliğine karşı gözle görülür bir fayda sağlıyor.


Saç bakımında tercihini doğallıktan yana kullananların favorisi olan Ashley Joy, ürün portföyüne Saç Sirkeleri’ni ekledi. Saça parlaklık ve canlılık veren, kolay taranmasını sağlayan ve elektriklenmeyi önleyen Ashley Joy Saç Sirkeleri saç tiplerinin ihtiyacına yönelik geliştirilen iki çeşide sahip: Frambuaz Sirkesi&Hyaluronik Asitli Saç Toniği, Elma Sirkesi Çay Ağacı & Aloe Veralı Saç Toniği… Size en uygun olan Ashley Joy Saç Toniği ile saçlarınızı yıkadıktan sonra elektriklenmeden ve kolayca taranmanın ötesinde kusursuz bir bakımın keyfini de yaşayacaksınız.


M·A·C'in çok sevilen Studio Fix serisinin en yeni üyesi Studio Fix Every-Wear All-Over Çok Amaçlı Kalem Kapatıcı, her cilt tonu ve tipi için tasarlandı. Kapatıcı, tüm zamanların en iyi ikilisi olan fondöten ve kapatıcının birleşimi ile formüle edildi. 33 farklı ton skalası, kapatıcılık seviyesi ortadan yükseğe ayarlanabilen, doğal ve mat bitişiyle yeni favoriniz olacak bu ürün; içeriğindeki hyalüronik asit, canlandırıcı kafein ve koruyucu E vitamini kombinasyonu sayesinde cildi beslerken ciltteki tüm kusurları da kapatıyor.


Avon’un yeni far paletleri Viva la Pink, bahardan ilham alıyor. İki farklı renk seçeneğinden oluşan Avon Viva La Pink Far Paleti ile ruh halinize adeta çiçek açtıracaksınız. İlhamını güneşten alan Shine Bright renkleri ile makyajınıza renk katarken, Next Level renkleriyle ise pembenin enerjisini göz makyajınıza taşıyacaksınız.


Kore markası Pure Beauty markasının Brighten Up serisi ile cildinize ışıltı katın! Cildin dış etkenlere karşı savunmasını güçlendirmek için doğal bileşenlerle formüle edilen ve paraben, alkol, lanolin içermeyen Pure Beauty Brighten Up serisi; çevre kirliliği, düşük nem, sert rüzgarlar ve zararlı güneş ışınları gibi faktörlerin cilde olan olumsuz etkilerinin azaltılmasına yardımcı oluyor. Pure Beauty Brighten Up Serisi tüm Watsons mağazalarında, Watsons.com.tr’de ve Watsons Mobil Uygulamasında sizleri bekliyor.


Phyto Softness Tüm Saç Tipleri İçin Günlük Bakım Şampuanı, içerisinde bulunan beyaz ebegümeci özü, yulaf sütü ve prebiyotik kompleks sayesinde saçlarınızın esnekliğini artırmaya ve saç derinizin doğal dengesini korumaya ve saçlarınızın daha parlak görünmesine yardımcı oluyor. Phyto Softness Conditioner Tüm Saç Tipleri İçin Kolay Tarama Sağlayan Saç Kremi ise içerisinde bulunan beyaz ebegümeci özü ve yulaf sütü ile saçlarınızın ışıltı kazanmasına destek oluyor. 


Acqua di Parma’nın sürdürülebilirlik taahhüdüne uygun tasarlanan Colonia Refill ile Colonia Eau de Cologne mutluluğu daha uzun sürüyor. Yüzde 100 geri dönüştürülmüş ve yeniden dönüştürülebilir alüminyumdan üretilen 200 ml Colonia Refill ile Colonia Eau de Cologne, iki kez doldurulabiliyor. Colonia Refill, sıfır dökülme ve maksimum kolaylık için dolum bittiği anda otomatik olarak duracak şekilde tasarlanmış. 


Önceki ve Sonraki
Haberler