Bengi Kurtcebe

Bengi Kurtcebe 1985 Istanbul dogumlu. Liseyi Robert Kolej'de, üniversiteyi ise Sikago’da okudu. Istanbul’a dönünce birkaç sene iç mimar olarak çalistiktan sonra ani bir kararla MSA'da pastacilik egitimi alarak 2012'de Le Firin’i kurdu. Bengi, Le Firin’da 10 kisilik ekibi ile her gün hem göze hem de damaga hitap eden degisik tatlar hazirliyor. Sektöre yeni bir soluk getiren 3 boyutlu gerçekçi pastalari, el boyamasi pasta teknikleri ile her gün yeni bir eser ortaya çikartiyor.

Bengi Kurtcebe

INSTAGRAM
Sütlü fındıklı kurabiye blondie
YEME - İÇME Sütlü fındıklı kurabiye blondie
Çikolatalı muzlu kek tarifi
YEME - İÇME Çikolatalı muzlu kek tarifi
Bol çikolatalı kurabiye tarifi
YEME - İÇME Bol çikolatalı kurabiye tarifi
Bol çikolatalı ıslak kek tarifi
YEME - İÇME Bol çikolatalı ıslak kek tarifi
Zeytinli ekmek tarifi
YEME - İÇME Zeytinli ekmek tarifi
Tatil tadında blondie tarifi
YEME - İÇME Tatil tadında blondie tarifi
Limonlu tart tarifi
YEME - İÇME Limonlu tart tarifi
Unsuz ve yağsız mandalinalı masum kek
YEME - İÇME Unsuz ve yağsız mandalinalı masum kek
Balkabaklı cheesecake tarifi
YEME - İÇME Balkabaklı cheesecake tarifi
Devamını Göster