MODA - ÜNLÜLER

Prada Re-Naylon 2024 kampanyasının yıldızı Emma Watson

Güzel oyuncu Emma Watson, Prada’nın şık ve sürdürülebilir tasarımlardan oluşan Re-Naylon koleksiyonun kampanyası için objektif karşısına geçti. Kampanya, Prada'nın yenilikçiliğe ve ekolojik sorumluluğa olan bağlılığını yansıtıyor ve okyanusların korunmasını destekliyor

profil
BT Ekip
29.01.2024
Prada Re-Naylon 2024 kampanyasının yıldızı Emma Watson

Prada, modanın sürdürülebilirlikle buluşmasını, Emma Watson'ın rol aldığı 2024 Re-Nylon Koleksiyonu ile kutluyor. Watson, fotoğrafçı Willy Vanderperre tarafından çekilen ve fonda okyanusun sonsuz mavisinin yer aldığı çarpıcı görüntülerde bilinçli lüks ruhunu temsil ediyor. Watson'ın Re-Nylon serisinin şık ve sürdürülebilir tasarımlarını sergilediği kampanya fotoğrafları, çevresel mesajıyla dikkat çekiyor. Ayrıca Prada'nın Paradoxe parfümünün yüzü olan güzel yıldız, elinde Prada çantayla, büyük boy bir paltoyla eşleştirilen mavi astarlı bir elbiseyle objektife yansıyor. Başka bir ilgi çekici karede ise her bir parçası Re-Nylon girişiminin temasını anlatan, çevreye duyarlı malzemelerden yapılmış, kemerli bir takımla uyumlu mavi yakalı bir gömlekle dikkat çekiyor.

Kampanya, Prada'nın yenilikçiliğe ve ekolojik sorumluluğa olan sarsılmaz bağlılığını yansıttığı ve okyanusların korunmasını desteklemek için UNESCO ile olan ortaklığıyla uyum sağladığı için ayrıca önem taşıyor. Prada, Re-Nylon Koleksiyonu’ndan sattığı her parçayla SEA BEYOND projesine katkıda bulunuyor. SEA BEYOND; gelecek nesilleri sürdürülebilirlik ve okyanus okuryazarlığı konusunda eğitmek ve ilham vermek için UNESCO'nun Hükümetlerarası Oşinografi Komisyonu ile yaptığı bir ortaklık.

 

Önceki ve Sonraki
Haberler