MODA - ÜNLÜLER

Louis Vuitton İlkbahar-Yaz 2023 kampanyasının yıldızı Koreli oyuncu HoYeon Jung

Fransız lüks moda evi Louis Vuitton’un, yenilikçi ve cesur tasarımlarla dikkat çeken İlkbahar-Yaz 2023 koleksiyonu için hazırlanan kampanyanın başrolünde, Koreli model ve oyuncu HoYeon Jung yer alıyor

Louis Vuitton İlkbahar-Yaz 2023 kampanyasının yıldızı Koreli oyuncu HoYeon Jung

Louis Vuitton, İlkbahar-Yaz 2023 kampanyasıyla yine moda dünyasını büyüledi. Kampanyanın yıldızları ise Koreli model ve oyuncu Hoyeon Jung’un yanı sıra Elio Berenett, Franziska Jetzek, Killian Smits, Greta Oberwalleney, Sarah Brown ve Samile Bermannelli.

Markanın vizyonunu ve estetiğini çarpıcı bir şekilde sergileyen kampanya için objektifin arkasına ünlü fotoğrafçı David Sims geçti. Çekim seti ise Louis Vuitton'un Asnieres'teki tarihi binasından esinlenilerek modellendi. Büyük ve küçük unsurlar, uyumlu bir bütün oluşturmak için bir araya gelerek markanın işçiliğe ve detaylara olan bağlılığını mükemmel bir şekilde sergiliyor.

2023 İlkbahar kampanyasının yıldızlarından biri, 2022'de Louis Vuitton'un elçisi seçilen Hoyeon Jung oldu. Koreli model ve aktris, kampanya için objektif karşısına geçtiği bir karede fermuarlardan ilham alan çarpıcı beyaz bir kıyafet, kısa bir üst ve pilili etekle poz verdi. Başka bir karede ise markanın yaratıcı tarzını temsil eden beyaz bir shift elbise, kalın botlar giydiği ve renkli bir çanta taktığı görülüyor.

Sanat yönetmeni Nicolas Ghesquière, Louis Vuitton İlkbahar 2023 koleksiyonunda, moda öncüsü bir çizgi yaratmak için fermuarlara, kemer tokalarına ve çıtçıtlara odaklanmış. Yenilikçi ve cesur tasarımlar, markanın zengin geçmişine ve geleneğine dayanıyor.

Önceki ve Sonraki
Haberler