MODA - ALIŞ - VERİŞ

BAIT, Puma’nın RS-X modelini ‘The Flash’ filmi için yeniden yorumladı

Puma’nın sevilen modellerinden RS-X, 16 Haziran’da vizyona giren ve dünyanın en hızlı süper kahramanın hikayesini anlatan ‘The Flash’ filminin hayranları için yeniden yorumlandı. Yeni siluet, süper kahramanın renklerini ve şimşek motifini taşıyor

BAIT, Puma’nın RS-X modelini ‘The Flash’ filmi için yeniden yorumladı

BAIT, vizyonda olan ‘The Flash’ filmini kutlamak için Puma'nın sevilen modeli RS-X'i yeniden tasarladı. BAIT, klasik RS-X'e parlak sarı ayrıntılarla kıpkırmızı bir renk grubu içeren yeni bir yorum getirdi. Flash hayranları, RS-X'in yan tarafına sıçrayan sarı bir şimşek sayesinde filme olan sevgilerini üstlerinde taşıyabilecekler.

Yaşayan en hızlı insanın şimşek hızındaki özelliğini yansıtan ayakkabı, şimşek motifleri taşıyor. Ayakkabının yaka astarını, topuğunun sırtını ve iç tabanını canlı sarı renkte çevreleyen kompozisyon, şarap kırmızısı tonla devam ederken, siyah ayrıntılar ise süper kahramanın mekanize takımını tasvir ediyor. Ayakkabının burnu ve tabanı, Barry Allen'ın hızına saygı duruşunda bulunan çizgili bir desene sahip.

Flash RS-X, filmin dünya prömiyerinden sadece iki gün önce, 14 Haziran'da 120 dolara belirli Puma mağazalarında ve internet sitesinde satışa sunuldu.

Önceki ve Sonraki
Haberler