MODA - ALIŞ - VERİŞ

2020 terlik trendleri

Sahilden şehre, yazın her anında pratik kullanımıyla favorimiz olan terlikler ile hem konfor hem de stil sahibi olabilirsiniz. 2020 yazının favori terlik modellerini bir araya getirdik.

profil
BT Ekip
7.08.2020
2020 terlik trendleri

Cacatoes terlikler sakız kokulu ve simli oluşu ile öne çıkıyor.  %100 Brezilya yapımı sürdürülebilir sıkıştırılmış plastik terlikler makinada yıkanabiliyor.


Yaz aylarında ayakkabı tercih ederken konforumdan ve şıklığımdan ödün vermem diyorsanız Nomadic State of Mind hasır ip sandaletler tam size göre. Şehirde, denizde ve havuzda deforme olmuyor, kolay kombinleniyor ve hafif ...


Küçük topukları ve narin tasarımlarıyla, hem gündelik hem de ofis hayatının vazgeçilmezi olan sandalet ve terlikleri Hotiç'te bulabilirsiniz.


Gün boyu konfor sunan Crocs terlikler ile ayaklar hem sağlıklı kalıyor hem de trendy bir görünüm kazanıyor. Crocs Terlik Modelleri yeni sezonda farklı renklerle sizleri bekliyor.


Crocs terliklerinizi daha güzel hale getirmek için kullanabileceğiniz süsleri istediğiniz konseptte bulabilir, terliklerinizi çok daha şık ve sevimli hale getirebilirsiniz. Crocs aksesuarları kolayca takılıp çıkarılabilir; suya denize dayanıklıdır.


Havaianas'ın bu serisi modern, narin ve kadınsı tasarımıyla rahatlık sunuyor. Hem şık duruşuyla hem de farklı stiliyle göz çarpıcı ürünler... Sandaletlerin tabanları da değişkenlik gösteriyor.  Düz tabanlar olduğu gibi yüksek tabanlı sandaletler de koleksiyonda yer alıyor. 


Bahar ve yaz aylarında ayak sağlığını korurken trend ve şık görünümden vazgeçmek istemiyorsan Birkenstock terliklerin yenilenen desen çeşitlerine göz atabilirsin. 

Bonus: 2020 şort trendleri 


Makromeyi yaz modasıyla birleştiren Macrame By Seda elbise ve kotlarla şık bir şekilde kombinlenebilen terlikler tasarlıyor. Islak zeminde kullanılmamasına dikkat ederek gündüz ya da gece pek çok ortamda trend bir görünüm elde edebilirsiniz. 


Önceki ve Sonraki
Haberler
istanbul psikolog psikolog