MODA - TRENDLER

2020 şort trendleri

Şortlar, bu sene moda haftalarının vazgeçilmez parçalarından biri haline geldi. Yıllardır sıcak aylarda çokça tercih edilen şortların İlkbahar/Yaz 2020 sezonu ile birlikte hayatımıza yeniden girdiğini görüyoruz. Ancak bu sefer pek çok alışılmadık varyasyon ile karşımıza çıkıyorlar. Irmak Peltekoğlu, bu yazın çetrefilsiz ve gündelik hayata kolay uyarlanabilen trendini yazdı.

profil
Irmak Peltekoğlu
5.08.2020
2020 şort trendleri

Pek çoğumuzun vaktinin büyük kısmını evde geçirdiği aylarda özellikle eşofman kumaşından üretilen şortlar vazgeçilmez bir trend haline geldi. Eşofmanın rahatlığını sıcak aylarda da yaşamamızı sağlayan şortlar sayesinde cool bir görünüm elde ederek rahat kalmanın mümkün kılınması pek çok it-girl tarafından beğeniyle karşılandı. Çoğu zaman spor ayakkabı ya da kaba görünümlü sandaletlerle kombinlenen spor şortlar ile çabasız şıklık elde edebilirsiniz. 


Hayatımıza son birkaç yılda giren biker şortların popülerliği bu sezon da hız kesmeden devam ediyor. İster salaş t-shirtler ile, ister büstiyer ve blazer ceketler ile kombinlenebilen biker şortlar sizi gündüzden geceye taşımayı vadediyor. Alışılmışın dışında renk ve desenlerle de karşımıza çıkan biker şortlar, önümüzdeki birkaç sezon boyunca popülerliklerini koruyacak gibi. 


Takım elbise görünümünden vazgeçemeyenlerimiz için sevindirici bir trend: bermuda şortlar! Kış aylarında takım elbise ya da kumaş pantolon tercih ediyorsanız, sıcak aylarda dizüstü, kumaş şortlar tam size göre. Üzerine bir blazer ya da basit bir t-shirt ile kombinleyebileceğiniz bermuda şortlar ile ofisin moda önüsü siz olacaksınız. 


Her yazın vazgeçilmez trendi kot şortlar, bu yaz da radarımızda. Dolabımızdaki her şeyle kolayca kombinlenen, her gündüz hem gece rahatlıkla giyebildiğimiz kot şortlar, bu sene de egemenliklerini koruyor. Sahilde de şehirde de imdadımıza yetişen kot şortlar, bundan sonraki yıllarda da yaz dolaplarımızın vazgeçilmezi olacak. 

Bonus: Trend nikah elbiseleri


Önceki ve Sonraki
Haberler