İYİ HİSSET - ASTROLOJİ

Şubat ayında burçları neler bekliyor?

Gökyüzü için Ocak, gezegen gerilemelerinin son bulduğu bir aydı. Artık Nisan başına kadar gerileyen bir gezegen olmayacak, ki bu durumu çok nadir görüyoruz. Bu, güzel haber. Bu durumda Şubat ayı kararlar almak için uygun gibi duruyor. Yine Ocak ayında değişim, dönüşüm, yıkım ve yeniden yapılandırmayı anlatan Plüton gezegeni 20 yıllık Oğlak burcu seyahatine son verdi ve devrimleri anlatan Kova burcuna geçti. Demek ki bu yıl, hele hele Şubat ayı itibariyle özgürlükleri, uzayı, toplumsal olayları, icatları çok daha fazla konuşmaya başlayacağız. Bununla beraber yine Şubat itibariyle, 25 Mart’ta Terazi burcunda gerçekleşecek Ay ve 8 Nisan’da Koç burcunda gerçekleşecek olan Güneş tutulmalarının etkilerini de hissetmeye başlayacağız. Aslında Şubat için 2024 yılının ilk değişim, dönüşüm sinyalini vermeye başlayacağı ay da diyebiliriz

profil
Astrolog Burcu Özen
1.02.2024
Şubat ayında burçları neler bekliyor?
  • Yaşam enerjimizi ve benlik duygumuzu ifade eden Güneş, 19 Şubat tarihine kadar Kova burcunda seyahat edecek ve 19 Şubat saat 07.13 itibariyle Balık burcuna geçiş yapacak, yani 19 Şubat sonrası mantık ile duygu arasında gel-git’lerimiz oldukça yoğun olacak.
  • İletişim kanallarımızı ve nasıl iletişim kurduğumuzu anlatan Merkür, 5 Şubat tarihine kadar Oğlak burcu seyahatine devam edecek. 5 şubat itibariyle Kova burcuna geçecek ve 23 Şubat’ta da Balık burcuna geçişi olacak. Bu da demek oluyor ki, gökyüzü bizi 23 Şubat’a kadar fikir yağmuruna tutacak ve sonrasında da ‘İdeallerini gerçekleştirmek için hayallerine sahip çık’ diyecek.
  • Maddi ve manevi değerlerimizi anlatan Venüs, 16 Şubat tarihine kadar Oğlak burcunda olacak ve bu tarih sonrasında Kova burcuna geçiş yapacak. Demek ki 16 Şubat sonrası kendimizi duygusal ve ruhsal anlamda daha özgür hissedeceğiz.
  • Mücadele gezegeni Mars, 13 Şubat tarihine kadar Oğlak burcunda olacak ve bu tarih itibariyle Kova burcunda seyahat etmeye başlayacak. Bu tarih sonrası kendimizi daha cesur ve enerjik hissedeceğiz.
  • Bolluk enerjimizi anlatan Jüpiter halen Boğa burcu, hayatımızı yeniden yapılandırmamızı isteyen Satürn ise halen Balık burcu seyahatlerine devam ediyor.
  • Hayatımıza ani, beklenmedik değişiklikleri, sürprizleri getiren Uranüs, Boğa burcunda ve nihayet gerilemesi 27 Ocak tarihinde son buldu. Özellikle maddi değerlerimize dair, ertelenen, aksayan bazı işlerimizde sürpriz çözülmeler olası.
  • Hayallerimizi, ideallerimizi ve kayıplarımızı anlatan Neptün gezegeni yine bu ay Balık burcu seyahatine devam ediyor.
  • Büyük değişim, dönüşümü anlatan, sistemleri yıkıp yeniden inşa eden Plüton, Kova burcunda seyahat ediyor olacak. Şubat ayı için bir nevi 20 yıllık yeni bir düzenin başlangıç ayı da diyebiliriz aslında.
  • Yine her ay olduğu gibi gökte bir tane Yeni Ay ve bir tane de Dolunay deneyimleyeceğiz. 10 Şubat 2024 tarihinde saat 01.58’de 20 derece Kova burcunda Yeni Ay, 24 Şubat 2024 tarihinde saat 15.31’de 5 derece Başak burcunda Dolunay gerçekleşecek.

 

Şimdi bakalım bu etkiler ile Şubat ayı burçlara neler getiriyor?

Sevgili Koçlar,

Bu ay özellikle sosyal çevreniz, kariyer ve para kaynaklarınız ile ilgili alanlara dikkat çekiyor. Çok sosyal olacağınız, bazı gruplarla beraber yoğun organizasyonlara katılacağınız ya da ev sahipliği yapacağınız bir ay olacak gibi duruyor sevgili Koçlar. İş hayatınızda 13 Şubat tarihine kadar bazı yeni yapılanmalar ve de organizasyon değişikliklerine şahit olabilirsiniz. Bu tarih sonrası daha özgür bir çalışma ortamına sahip olabilirsiniz. Yine bu ay para kaynaklarınıza dair de olumlu gelişmeler ve bazı artışlar olası. Bunun yanında eğer bir partneriniz var ise birlikte yeni bir yatırım yapma kararı da alabilirsiniz. Bekar Koçlar bu ay, özellikle 16 Şubat sonrası katılacakları yeni gruplar vesilesi ile yeni bir aşka da yelken açabilirler. Özellikle 19 Şubat itibariyle kendinize ve hayatınıza dair birçok yeni farkındalıklar geliştirebilirsiniz ve dolayısıyla yine günlük hayatınıza dair yeni kararlar da alabilirsiniz.

10 Şubat tarihinde Kova burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay etkilisi ile önümüzdeki dönemde sosyal çevrenize dair değişimler ve yenilenmeler olacak gibi duruyor. Bunun yanında yeni bir STK’da görev almaya da başlayabilirsiniz. 24 Şubat tarihinde Başak burcunda gerçekleşecek olan Dolunay nedeniyle önümüzdeki dönemde, eğer ertelemiş olduğunuz sağlık kontrolleriniz var ise yaptırmanız iyi olacaktır. Yine iş hayatınıza dair değişimler ve sonlanmalar da olabilir. Bu da yeni başlangıçlara gebe olduğunuzu gösteriyor. Şansınız bol olsun, güzel bir ay ve yıl geçirmenizi dilerim sevgili Koçlar.


Sevgili Boğalar,

Bu ay özellikle seyahatler, eğitimler ve kariyer hayatınız ile ilgili alanlara dikkat çekiyor. İlk olarak 11 Şubat tarihine kadar iş hayatınızda bazı yeni başlangıçlar ya da pozitif anlamda yeni gelişmeler olası. 23 Şubat tarihine kadar da bir iş değişikliği yapmak ya da yeni imzalar atmak için güzel etkiler var. Yine özellikle sosyal çevrenizde bu ay oldukça değişiklikler olası; yeni gruplara katılabilir ve çokça eğlenceli zamanlar geçirebilirsiniz. Bunun yanında 16 Şubat tarihine kadar planda olmayan bazı ani, özellikle yurt dışı seyahatleri gündeme gelebilir. Bu ay en çok uyarmak istediğim konu ise iştah kontrolünüzü çok iyi yapmanız gerektiğine dair olacaktır. Bolluk, bereket gezegeni Jüpiter, 24 Mayıs tarihine kadar burcunuzda seyahat edecek. Bu size hayatınızın her alanında yeni fırsatlar getirecektir ancak gölge etki olarak Jüpiter bu konumda kilo alımına da sebep olabilir, dikkat!

10 Şubat tarihinde Kova burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay etkilisi ile önümüzdeki dönemde bir iş değişikliği için ilk adımı atabilirsiniz ya da mevcut işinizde yeni oluşumlar olabilir. 24 Şubat tarihinde Başak burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ile önümüzdeki dönemde bekar Boğalar için yeni aşk fırsatları doğabilir ya da uzun zamandan beri bebek haberi bekleyen Boğalar bu güzel haberi sevdikleri ile paylaşabilirler. Şansınız bol olsun, güzel bir ay ve yıl geçirmenizi dilerim sevgili Boğalar.


Sevgili İkizler,

Bu ay özellikle seyahatler, kariyeriniz, eğitimler, hukuki konular ile ilgili alanlara dikkat çekiyor. Eğer uzun zamandan beri başlamayı planladığınız ve çok istediğiniz bir eğitim programı varsa, bu ay tam da zamanı sevgili İkizler. Bununla birlikte 5 Şubat itibariyle kariyerinize dair bazı değişimler de olası. Bir iş değişikliğine gidebilir ya da uzun zamandan beri beklediğiniz pozisyona bu ay geçiş yapabilirsiniz. Bunun yanında özellikle 13 Şubat sonrası bir hukuki konu gündeminizi meşgul edebilir. Sakin kalmanızda fayda olacaktır. Şubat sizin açınızdan birçok yeni farkındalıklar gerçekleştireceğiniz bir ay gibi duruyor sevgili İkizler. Gerek özel, gerekse iş hayatınızda bulunan kişilerin bu ay çok farklı yönlerini görerek bazı istenmeyen kararlar da alabilirsiniz. Bu anlamda psikolojinizi iyi yönetmeniz önemli olacak. Eğer bir partneriniz ya da eşiniz varsa; Şubat ayı, birlikte yeni yatırım kararları alabileceğinizi de söyler nitelikte. Yine de 13 Şubat tarihine kadar düşünüp sonrasında karar vermenizi tavsiye ederim.

10 Şubat tarihinde Kova burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay etkilisi ile önümüzdeki dönemde bir hukuki konu gündeminize düşebilir ve yine bir eğitime başlama kararı alabilirsiniz. 24 Şubat tarihinde Başak burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ile önümüzdeki dönemde ev ve yerleşim konularına dair bazı değişimler de olası. Uzun zamandan beri yapmak istediğiniz ev değişikliği bu ay gerçekleşebilir ya da evinizde bir tadilata da başlayabilirsiniz. Şansınız bol olsun, güzel bir ay ve yıl geçirmenizi dilerim sevgili İkizler.


Sevgili Yengeçler,

Bu ay özellikle yatırımlar, seyahatler, evlilik, ortaklık ve ikili ilişkiler alanlarınıza dikkat çekiyor. Güzel haber şu ki, bekar Yengeçler bu ay sürpriz bir şekilde evlilik kararı alabilirler. Evli Yengeçler de evliliklerini yeni bir platforma taşıyabilir ya da bir form değişikliğine gidebilirler. Bunun yanında bazı Yengeçler için yurt dışında yaşama, yeni bir eğitime başlama ya da seyahatler anlamında 5 Şubat sonrası bazı yeni fırsatlar gündeme gelebilir. Bu ay oldukça sosyal olacağınız ve katılacağınız bazı organizasyonlarda yeni arkadaşlıklar kuracağınız bir dönemi de gösteriyor sevgili Yengeçler. Özellikle 16 Şubat sonrası harcamalarınıza dikkat etmenizi ve ayağınızı bu dönemde yorganınıza göre uzatmanızı tavsiye ederim. Bununla beraber bu ay bir yatırım yapma fikriyle banka kredisi kullanabilir ya da yakın çevrenizden borç alarak somut bir değer elde edebilirsiniz.

10 Şubat tarihinde Kova burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay etkilisi ile önümüzdeki dönemde, eğer ertelemiş olduğunuz bir sağlık kontrolünüz var ise yaptırmanızı tavsiye ederim. Yine bir kredi kullanımı da söz konusu olabilir. 24 Şubat tarihinde Başak burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ile önümüzdeki dönemde kardeşleriniz ya da yakın çevrenize dair bazı yeni gündemler oluşabilir ve onlar ile bir miktar daha fazla ilgilenmeniz de gerekebilir. Şansınız bol olsun, güzel bir ay ve yıl geçirmenizi dilerim sevgili Yengeçler.


Sevgili Aslanlar,

Bu ay evlilik, ikili ilişkiler, iş hayatınız ve maddi değerlerin olduğu alanlara dikkat çekiyor. Önemli bir aya giriş yapıyorsunuz sevgili Aslanlar. Özellikle ayın ikinci yarısından sonra bazı planda olmayan harcamalar söz konusu olabilir ya da uzunca zamandan beri yapmak istediğiniz yatırımı bir kredi kullanımı ile gerçekleştirebilirsiniz. Özellikle evli ya da bir iş ortaklığı bulunan Aslanlar, ilişkilerinde bazı form değişikliklerine gidebilirler. Bununla birlikte bekarsanız ama bir ilişkiniz varsa, özellikle 16 Şubat sonrası sürpriz bir şekilde evlilik kararı da alabilirsiniz. Ayın ilk 15 günlük diliminde günlük iş ortamınızda bazı aksaklıklar ya da sizi strese sokacak gündemler oluşsa da sonraki dönemde bir miktar daha sakinleşme ve rahatlama olacaktır. Bununla beraber güzel haber şu ki, uzunca zamandan beri gerçekleştirmek istediğiniz iş değişikliğini bu ay yapabilirsiniz ya da hayat hedefleriniz ile ilgili olarak yeni fırsatlar kapınızı çalabilir sevgili Aslanlar.

10 Şubat tarihinde Kova burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay etkilisi ile önümüzdeki dönemde evlilik ve ikili ilişkilerinize dair yeni gündemler oluşabilir, yeni kararlar alabilirsiniz. Bununla birlikte bir ortaklık vesilesi ile yeni bir iş kurma fikride gündeminize düşebilir. 24 Şubat tarihinde Başak burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ile önümüzdeki dönemde maddi değerler anlamında somut gelişmeler olası. Mesela bir terfi ya da iş değişikliği sebebiyle özlük haklarınızda pozitif gelişmeler olabilir. Şansınız bol olsun, güzel bir ay ve yıl geçirmenizi dilerim sevgili Aslanlar.


Sevgili Başaklar,

Bu ay özellikle günlük iş akışınız, aşk, ilişkiler, çocuklar ve evlilik ile ilgili alanlara dikkat çekiyor. Özellikle 19 Şubat tarihine kadar günlük iş akışınız ve iş ortamınıza dair bazı değişiklikler olası. Ayrıca ayın ilk haftası yine imzalara, sözleşmelere de açık bir zaman dilimi. 13 Şubat itibariyle yine kariyeriniz ile ilgili konulara dair sorumluluklarınızda artışlar olabilir ve özlük haklarınızda pozitif anlamda yeni gelişmeler mümkün. Eğer bir ilişkiniz varsa ya da evliyseniz, bazı stresli zamanlardan geçiyor olabilirsiniz ama güzel haber şu ki, Şubat ortası kendinizi daha rahat, özgür ve rahatlamış hissedeceksiniz. İlişkisi olmayan Başak burçlarının ise bu ay aşk kapılarını çalabilir ya da bir anda, özellikle 19 Şubat sonrası evlilik kararı alabilirler. Bunun yanında bazı Başak burçları 5 Şubat sonrası yeni bir ortaklık yapma fikrine de sıcak bakmaya başlayabilirler. Ayrıca bu ay yeni bir yurt dışı seyahatine çıkma fikri de oluşabilir. Tek uyarım, eğer gecikmiş ya da ertelemiş olduğunuz sağlık kontrolleriniz varsa, gerçekleştirmenizi tavsiye ederim.

10 Şubat tarihinde Kova burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay etkilisi ile önümüzdeki dönemde iş hayatınız ile ilgili yeni girişimler ve başlangıçlar yapmanız olası. 24 Şubat tarihinde burcunuzda gerçekleşecek olan Dolunay ile önümüzdeki dönemde hayata bakışınızda, iş yapış şeklinize dair bazı farklı kararlar alabilir ve yine ikili ilişkilerinizi gözden geçirmek durumunda kalabilirsiniz. Şansınız bol olsun, güzel bir ay ve yıl geçirmenizi dilerim sevgili Başaklar.


Sevgili Teraziler,

Önemli bir aya giriş yapıyorsunuz. Bu ay özellikle aşk, ilişkiler, çocuklar, hobiler, ev ve yerleşim alanlarınıza dikkat çekiyor. Eğer bir partneriniz varsa, ilişkinizde bazı form değişiklikleri gerçekleşebilir. Bununla beraber birlikteliği olmayan Teraziler içinse bu ay aşk fırsatları kapıda. Özellikle 16 Şubat sonrası bu anlamda oldukça şanslı bir dönem olacak gibi görünüyor. Yine evli ve uzunca zamandır bebek haberi almayı bekleyen Teraziler, bu ay bu haberi sevdikleri ile paylaşabilirler. Hobilerinize ve sevdiğiniz şeylere daha çok vakit ayıracağınız bir Şubat ayı sizleri bekliyor. Günlük programınız ve iş akışınız özellikle 5 Şubat sonrası oldukça hareketli. İşiniz ile ilgili yine bu tarih sonrası yeni kararlar alabilir ve çokça anlaşma ve sözleşmeye imza atmak durumunda kalabilirsiniz. Şubat ayı, ev ve yerleşime dair konulara da vurgu yapıyor. Uzunca zamandan beri yapmayı düşündüğünüz ev değişikliğini yapabilir ya da başka bir vesile ile taşınma kararı almak durumunda kalabilirsiniz sevgili Teraziler. Tek uyarım, bu ay harcamalar konusunda daha dikkatli olmanız ve ayağınızı yorganınıza göre uzatmanız olacaktır.

10 Şubat tarihinde Kova burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay etkilisi ile önümüzdeki dönemde aşk ve ilişkiler anlamında yeni kararlar alabilirsiniz. Yine ilişkisi olmayan Teraziler için yeni flört dönemi de diyebiliriz. 24 Şubat tarihinde Başak burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ile önümüzdeki dönemde bugüne kadar kendiniz ve çevrenize dair fark etmediğiniz birçok konu gün yüzüne çıkabilir ve yeni farkındalıklar geliştirebilirsiniz. Yeni kararlar almanız olası. Şansınız bol olsun, güzel bir ay ve yıl geçirmenizi dilerim sevgili Teraziler.


Sevgili Akrepler,

Önemli bir aya giriş yapıyorsunuz. Bu ay ev, yerleşim, aşk, ilişkiler, evlilik ve çocuklar ile ilgili alanlara dikkat çekiyor. Öncelikle bir partneriniz varsa ve sorunlu bir ilişki olduğunu düşünüyorsanız, bu ay bir form değişikliğine gitme fikri doğabilir anca ilişkisi olmayan Akrep burçları için bu ay aşk ve flörtler anlamında şanslı bir dönemi işaret ediyor. Bunun yanında evli ve bebek haberi bekleyen Akrep burçları bu güzel haberi sevdikleri ile yine bu ay paylaşabilirler. Ev ve yerleşim konularına dair alanlar da bu ay sizler için oldukça önemli. Bazı beklenmedik durumlar nedeniyle ani bir ev değişikliği yapmak durumunda kalabilirsiniz sevgili Akrepler ya da doğan bir fırsat sebebiyle satın almak istediğiniz eve bu ay kavuşabilirsiniz. Eğer bir iş ortaklığınız varsa, bu ay oldukça güzel etkilere gebe. Yeni projeler ya da yeni yatırım fırsatları doğabilir.

10 Şubat tarihinde Kova burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay etkilisi ile önümüzdeki dönemde ev ve yerleşim konuları gündeminizi meşgul edecek gibi duruyor. Bu bir taşınma olabileceği gibi bir yatırım fırsatı da olabilir. 24 Şubat tarihinde Başak burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ile önümüzdeki dönemde sosyal çevre ve ait olduğunuz gruplara dair bazı kararlar vermek durumunda kalabilirsiniz. Bu belki de artık size hizmet etmediğine ve sizi beslemediğine inandığınız arkadaşlıklarınızı sonlandırma fikri de olabilir. Şansınız bol olsun, güzel bir ay ve yıl geçirmenizi dilerim sevgili Akrepler.


Sevgili Yaylar,

Bu ay özellikle maddi konular, kardeşler, ticari hayatınız ve yerleşim konularına dair alanlara dikkat çekiyor. Özellikle ayın ikinci yarısı itibariyle ev ve yerleşime dair konular gündeminize düşebilir. Eğer bir yerleşim değişikliği yapmak istiyorsanız, bu ay fırsatlar doğabilir ya da başka sebeplerden dolayı taşınmak durumunda kalabilirsiniz. Maddi konular ile ilgili bazı hesaplanmamış, sürpriz harcamalar olacağı gibi, yine bazı yeni para girişleri de olabilir. Siz yine de bu ay harcamalarınızı kontrollü yapın derim. Özellikle sosyal medya ya da internet üzerinden bir iş yapıyorsanız, bu ay oldukça pozitif etkiler mevcut ancak teknik olarak olası aksaklıklara karşı dikkatiniz yüksek olsun ve mümkünse tedbirlerinizi alın. Bu ay kardeşlerinizin ya da çok yakın çevrenizin, akrabalarınızın hayatlarına dair yeni konular gündeme gelebilir ve onlarla daha fazla vakit geçirmek ve ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz sevgili Yaylar. Desteğinize ihtiyaçları olabilir. Bunun yanında bu ay yeni bir fırsat olarak belki yine kardeş ve çok yakın bir arkadaşınız ile yeni bir iş yapma fikri de doğabilir. Oldukça yoğun bir günlük akış sizleri bekliyor sevgili Yaylar.

10 Şubat tarihinde Kova burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay etkilisi ile önümüzdeki dönemde yeni bir ticari faaliyet girişiminde bulunabilirsiniz ya da iş yapış şeklinizi değiştirmek için yeni girişimlerde bulunabilirsiniz. 24 Şubat tarihinde Başak burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ile önümüzdeki dönemde kariyeriniz ve hedefleriniz ile ilgili yeni bir dönem başlayacak gibi duruyor. Bu bir iş değişikliğine gitme fikri de olabilir. Şansınız bol olsun, güzel bir ay ve yıl geçirmenizi dilerim sevgili Yaylar.


Sevgili Oğlaklar,

Bu ay özellikle yakın çevre, kardeşler, maddi değerleriniz, aşk ve çocuklar ile ilgili alanlarınıza dikkat çekiyor. Özellikle 5 Şubat itibariyle kardeşlerinizin hayatlarında alacağı kararlar ile ilgili olarak bir destekte bulunma olasılığınız olabileceği gibi, birlikte yeni bir iş kurma fikri de gündeminize gelebilir. Maddi değerlerinize dair oldukça şanslı bir ay olacak gibi duruyor sevgili Oğlaklar. Uzun zamandan beri beklediğinizi terfii alabilir ya da bir iş değişikliğine gidebilirsiniz ve bu vesileler ile para kaynaklarınızda olası artışlar olacaktır. Yalnız özellikle 13 Şubat sonrası harcamalarınızda kontrollü olmanızı tavsiye ederim. Somut değerler anlamında bazı yatırımlar da söz konusu olabilir. Bir ev ya da bir araba alım satım konusu gündeme gelebilir. Özellikle bekar Oğlakların bu ay, yeni karşılaşmalar ve tanışıklıklar sonucu aşk kapılarını çalabilir. Bunun yanında evli olup çocuk haberi almayı bekleyen Oğlaklar bu ay bu güzel haberi sevdikleri ile paylaşacak gibi duruyor.

10 Şubat tarihinde Kova burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay etkilisi ile önümüzdeki dönemde maddi değerler anlamında yeni para girişleri olası ve kazanç kaynaklarınızda değişimler yaşanabilir. 24 Şubat tarihinde Başak burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ile önümüzdeki dönemde uzun zamandan beri istediğiniz eğitime başlayabilir ya da yurt dışına dair bazı yeni kararlar alabilirsiniz. Bu bir seyahat olabileceği gibi, yerleşme planı da olabilir. Şansınız bol olsun, güzel bir ay ve yıl geçirmenizi dilerim sevgili Oğlaklar.


Sevgili Kovalar,

Öncelikle doğum gününüz kutlu olsun. Bu ay özellikle maddi değerler, fikirleriniz, kendinize dair alacağınız yeni kararlar ve bir miktar da sağlık alanınıza dikkat çekiyor. İyi haber şu ki, 5 Şubat itibariyle maddi değerlerinizde bazı gelişmeler ve artışlar olası. Bunun yanında görsel olarak görüntünüzde bu ay bazı değişimler yapma arzunuz da olabilir. Ancak böyle bir fikriniz var ise 13 Şubat tarihine kadar gerçekleştirmenizi tavsiye ederim. Bu ay en önemli konulardan biri de sağlığınız. Uzun zamandan beri ertelediğiniz sağlık kontrollerini yaptırmak için bu ay güzel etkiler mevcut, ihmal etmemenizi tavsiye ederim. Bunun yanında ev ve yerleşime dair bazı yeni gündemler de bu ay gerçekleşebilir. Uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediğiniz ev değişikliğini yapabilir, hatta bir ev yatırımı da gerçekleştirebilirsiniz.

10 Şubat tarihinde sizin burcunuzda gerçekleşecek olan Yeni Ay etkilisi ile önümüzdeki dönemde hayatınızın her alanına dair yeni hedefler belirleyebilir ve yeni kararlar alabilirsiniz. 24 Şubat tarihinde Başak burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ile önümüzdeki dönemde bir yatırım yapma fikri doğabileceği gibi, uzun zamandan beri ertelemiş olduğunuz sağlığınıza dair bir operasyon da geçirebilirsiniz. Şansınız bol olsun, güzel bir ay ve yıl geçirmenizi dilerim sevgili Kovalar.


Sevgili Balıklar,

Öncelikle doğum gününüz kutlu olsun sevgili Balıklar. Bu ay özellikle sosyal çevre, arkadaşlar, ticari hayatınıza dair alanlara dikkat çekiyor. Özellikle aşk ve ilişkiler anlamında yeni gireceğiniz gruplardan bazı yeni tanışmalar ve flörtler doğması söz konusu. Bunun yanında hayatınızın her alanına dair yeni hedefler belirleyebilirsiniz. Eğer kendi işinizi yapıyorsanız, bu ay yeni fırsatlar, anlaşmalar ve sözleşmeler olası. Yine kardeşler, yakın çevre ve akrabalarınıza dair yeni güzel gelişmeler de yaşanabilir, hatta kardeşleriniz ile yeni bir iş kurma fikri de gündeme gelebilir. 13 Şubat itibariyle bugüne kadar çok farkında olmadığınız bazı konular ile yüzleşmek zorunda kalabilir ve yeni farkındalıklar geliştirebilirsiniz. Bir uyarım sağlığınıza dair olacak; geciktirdiğiniz ve ertelediğiniz sağlık kontrollerini bu ay yaptırmanız iyi olabilir.

10 Şubat tarihinde Kova burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay etkilisi ile önümüzdeki dönemde kişisel gelişim konularına daha fazla eğilebilir ve yeni kurslara ve eğitimlere katılma kararı alabilirsiniz. 24 Şubat tarihinde Başak burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ile önümüzdeki dönemde, evli iseniz ya da bir ortaklığınız söz konusu ise ilişkilerinizde bir form değişikliği de olası. Bununla birlikte ilişkisi olan Balıklar ani bir şekilde evlilik kararı da alabilirler. Şansınız bol olsun, güzel bir ay ve yıl geçirmenizi dilerim sevgili Balıklar.


Önceki ve Sonraki
Haberler