İYİ HİSSET - ASTROLOJİ

Eylül ayında burçları neler bekliyor?

İletişim konularının aktive olacağı bir aya giriş yapıyoruz. Özellikle iş akışımız ve ilişkilerimizde kendimizi bir adım ileri giderken aniden üç adım geri gitmiş bir halde bulabilir ya da öyle hissedebiliriz zira paparazzi gezegenimiz Merkür, 10 Eylül 2022 itibariyle Terazi burcunda geri hareketine başlayacak ve gerileme 2 Ekim tarihine kadar devam edecek. Bu sefer bu gerilemeyi her türlü sıkıntılı durumları ve kendimizi hem bedensel, hem de ruhsal anlamda şifalandırarak ya da yoga, meditasyon gibi bazı içe dönük çalışmalar yaparak fırsata çevirebiliriz. 5 Eylül 2022’de Venüs Başak burcu seyahatine başlayacak ve 29 Eylül tarihine kadar burada kalacak. Ayrıca 10 Eylül 2022 tarihinde Balık burcunda bir Dolunay ve 26 Eylül 2022 tarihinde Terazi burcunda bir Yeniay yaşayacağız. Genel anlamda baktığımızda Eylül ayında gökyüzünün mesajı ‘iletişim kazalarına dikkat et ve ikili ilişkilerini tekrar gözden geçir’ der gibi...

profil
Astrolog Burcu Özen
1.09.2022
Eylül ayında burçları neler bekliyor?

Sevgili Koçlar; Eylül ayı gerek iş, gerek özel hayatınızda yoğun bir şekilde konsantre olacağınızı anlatıyor. Özellikle günlük iş akışınızda yoğunlaşacağınız konular mevcut, herhangi bir iş değişikliği gündeminize gelebilir. Ayrıca kardeşlerinizle, yakın çevre ve ikili ilişkilerinizle alakalı konularla ilgilenmeniz gerekebilir. 10 Eylül-2 Ekim tarihleri arasında Merkür, Terazi burcunda geri hareketinde olacak. Bu sebeple özelikle iş hayatınız, ikili ilişkiler veya evliliğiniz ile ilgili somut kararlar almanızı tavsiye etmem. Bu dönem var olan durumlar gözden geçirmek için uygun zamanlardır. Ayrıca bir sözleşme ya da anlaşma yapılması tavsiye edilmez. Ayrıca sağlığınızı ihmal etmemeye bakın. 10 Eylül’de Balık burcunda gerçekleşecek Dolunay ile birlikte, kadersel olarak bazı karşılaşmalar ve kendinizle alakalı farkındalıklar ve yüzleşmeler yaşamanız olası. Örneğin sizden gizlenen şeylerin ortaya çıkması söz konusu olabilir. Dolayısıyla bazı sosyal çevre değişiklikleri yaşamanız olası. 26 Eylül’de Terazi burcunda gerçekleşecek Yeniay ile birlikte yeni ortaklıklar veya yeni ilişkiler yaşanması söz konusu olabilir. Bazı Yükselen Koçlar sürpriz bir şekilde evlilik kararı olabilir. Güzel bir ay geçirmenizi dilerim.


Sevgili Boğalar, Eylül ayı boyunca özelikle kişisel benliğinizle alakalı yepyeni sorgulamalar yaparken bulabilirsiniz kendinizi. Maddi değerler anlamında para çıkışları anlamında çokça dikkat etmeniz gerekmekte; ihtiyaç olmayın şeyleri almamaya çalışın. Ayrıca Eylül ayında yeni bir hobiye başlayabilir veya eskiden bıraktığınız, size iyi geldiğini düşündüğünüz konularla ilgili aksiyon alabilirsiniz. 10 Eylül-2 Ekim arası Merkür, Terazi burcunda geri hareketinde olacak. Günlük iş alkışında ast ve üstlerinizle olası iletişim kopuklukları yaşamanız söz konusu olabilir ya da otorite ile ilgili fikir ayrılıkları yaşanabilir. Bu dönemde olayları, kendi akışına bırakarak çok da müdahil olmamak iyi olacaktır. 10 Eylül’de Balık burcunda gerçekleşecek Dolunay ile birlikte, bugüne kadar size hizmet etmediğini düşündüğünüz bazı gruplardan ayrılma kararı alabilir ve bir sosyal çevre değişikliğine gidebilirsiniz. 26 Eylül’de Terazi burcunda gerçekleşecek Yeniay ile birlikte, günlük hayat akışınızda bazı yenilenmeler olası, hatta bir evcil hayvan edinebilirsiniz. Güzel bir ay geçirmenizi dilerim


Sevgili İkizler, Eylül ayı özellikle, kariyer, ev hayatınız ve ikili ilişkiler ile ilgili konulara dikkat çekiyor. Yeni bir iş teklifi alabilir veya ani bir kararla ev değiştirme konusu gündeme gelebilir. Bekar İkizler için yeni aşklara yelken açmak da olası. Ancak 10 Eylül-2 Ekim arası Merkür, Terazi burcunda geri hareketine geçeceğinden bu konularla ilgili acil karar verilmemesini tavsiye ederim. Gerileme sonrası alınacak kararlar çok daha kalıcılık sağlar ve daha sağlıklı olur. 10 Eylül’de Balık burcunda gerçekleşecek Dolunay ile birlikte, evlilik ve ikili ilişkiler, iş ve ev hayatınızla ilgili köklü bazı değişimler yaşamanız olası. 26 Eylül’de Terazi burcunda gerçekleşecek Yeniay, bireysel haritanızda çok keyifli bir alanı adresliyor. Çocuklarınızla ilgili yeni kararlar gündeme gelebilir, Bekar İkizler burçları yeni bir aşka yelken açabilir veya yepyeni bir hobiye başlayabilir. Sağlık açısından sinir sisteminize dikkat etmeniz gerekebilir, özelikle bu ay sakarlıklara ve iletişim kazalarına ekstra dikkat edin. Güzel bir ay geçirmenizi dilerim.


Sevgili Yengeçler, Eylül ayı özellikle kardeşler, yakın  çevre, bazı kadersel konuları adresleyen alanlara dikkat çekiyor. Online ve dijital işlerle alakalı önemli fırsatlar sunuyor, ancak 10 Eylül tarihi itibariyle Merkür gerilemesini unutmamakta fayda var. Dolayısıyla yeni bir anlaşma, sözleşme imzalanacak, yeni bir karara alınacaksa 2 Ekim sonrasına bırakmak daha sağlıklı olacaktır. Özellikle ev hayatınız ve evliliğiniz, ikili ilişkiler ile ilgili alakalı bugüne kadar bilmediğiniz birtakım konularla yüzleşmek durumunda kalabilirsiniz. Dolayısıyla özellikle bu ay sakin kalmanız oldukça önemli. Sağlık açısından ihmal ettiğiniz kontrollerinizi yaptırmak, özelikle siz Yengeçler için faydalı olacaktır. 10 Eylül’de Balık burcunda gerçekleşecek Dolunay; eğitim, seyahatler, uluslararası ilişkiler, hukuki konular gibi alanlarınıza ışık tutacak. Belirtilen temalar ile ilgili bazı geçişler ve sonlanmalar olası. 26 Eylül’de Terazi burcunda gerçekleşecek Yeniay ile birlikte ev ve iş hayatınızda bazı yenilenmeler olacaktır. Taşınabilir veya evliliğiniz, ilişkiniz, işinizle ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Güzel bir ay geçirmenizi dilerim.


Sevgili Aslanlar, Eylül ayı özellikle maddi ve somut değerler alanınıza dikkat çekiyor. Yeni bir kaynak sağlayarak bazı yeni yatırımlar gerçekleştirmeniz olası. Eğer bir imza atılacaksa ya da herhangi bir konu ile alakalı sözleşme, anlaşma yapılacaksa 10 Eylül-2 Ekim arası gerçekleşecek Merkür gerilemesi öncesi ya da sonrasına bırakmanızı tavsiye ederim. Bu ay özellikle artık size hizmet etmediğine inandığınız bazı arkadaş çevreniz ile yollarınızı ayırabilirsiniz. Bunun yanında kardeşler, kuzenler ya da akrabalarınız ile bazı yeni iş girişimleri kararları alma olasılığınız da yüksek. 10 Eylül tarihine Balık burcunda gerçekleşecek Dolunay ile birlikte bazı para çıkışları, yatırımlar ya da mesela kredi kullanımları söz konusu olabilir, ancak özellikle savurganlıklara dikkat etmenizi tavsiye ederim. 26 Eylül tarihinde Terazi burcunda gerçekleşecek Yeniay ile bazı yeni ticari kararlar, eğitim kararları ya da kardeşlerinizin hayatları ile alakalı bazı yeni gündemler oluşabilir. Güzel bir ay geçirmenizi dilerim.


Sevgili Başaklar, öncelikle doğum gününüz kutlu olsun! Bu ay önemli bir aya giriş yapacaksınız. Malum Başak burcunun yöneticisi Merkür ve bu ay Merkür 10 Eylül-2 Ekim tarihleri arasında Terazi burcunda geriliyor olacak. Özellikle almanız gereken bir karar, yapacağınız bir anlaşma varsa özellikle bu tarihler haricinde hareket etmenizi tavsiye ederim, tabii mümkünse. Kendi kimliğinizde bazı değişiklikler yapmaya ve hatta hayat görüşünüzü tekrar sorgulamaya başlayacağınız bir ay olacak Eylül. Özellikle kariyerinizde bazı hareketli günler sizleri bekliyor. Birtakım aksaklıklar çıkarsa sorun etmeyin, gündeminiz oldukça hızlanıyor. Merkür gerilemesi haritalarınızın maddi değerler alanına dikkat çekiyor. Bazı gündemde olmayan ekstra harcamalar olabilir ya da alacak ödemelerinizde bazı ertelemeler yaşanabilir. 10 Eylül tarihinde Balık burcunda gerçekleşecek Dolunay, ikili ilişkiler ve evliliğiniz anlamında bazı yeni kararlar almanıza, yol haritanızı artık değiştirmenize sebep olabilir. Bunun yanında bekar Başak burçları, ani bir evlilik kararı da alabilirler. 26 Eylül tarihinde Terazi burcunda gerçekleşecek Yeniay ile birlikte para kaynaklarınızda artış olma olasılığı çok yüksek. Özlük haklarınız uzun zamandan beri beklediğiniz terfi ile pozitif yönde değişebilir mesela. Güzel bir ay geçirmenizi dilerim.


Sevgili Teraziler, Eylül ayı sizler için oldukça önemli gelişmeler yaşayacağınızı işaret ediyor. Öncelikle 10 Eylül-02 Ekim tarihleri arasında Merkür, Terazi burcunda geri hareketinde olacak. Dolayısıyla herhangi bir konu ile alakalı karar alırken, yeni bir işe başlarken, dijital, teknolojik aletler alırken çok dikkatli davranmanızı tavsiye ederim. Bu ay gökyüzü özellikle siz Terazilere ‘İki kere düşün öyle karar al’ diyor. Daha da detaylandıracak olursak bu ay özellikle yurt dışı, eğitimler, hukuk, seyahatler, organizasyonlar gibi alanlarınızda oldukça yoğun olacağınızı gösteriyor. Zaman zaman aksilikler, ertelemeler olası, sakin kalmanız önemli. Bunun dışında özellikle 5 Eylül sonrası gizli ilişkiler, gizli durumlar ya da bazı haberiniz olmadan arkanızdan dönen işlerin olduğu bilgisi ile muhatap olmak durumunda kalabilirsiniz. Şimdiden bir B planınız olsun derim. 10 Eylül tarihinde Balık burcunda gerçekleşecek Dolunay, iş akışında bazı değişiklikler yapmanıza sebep olabilir. Sağlık açısından da özellikle ertelediğiniz kontrolleri yaptırmanız şahane bir fikir olacaktır. 26 Eylül tarihinde Terazi burcunda gerçekleşecek Yeniay ile birlikte hayat tarzınızda, evliliğinizde, ikili ilişkiler ve ortaklıklarınızda bazı yeni gelişmeler yaşamanız olası. Hatta beklenmedik bir şekilde taşınmalar da söz konu olabilir. Güzel bir ay geçirmenizi dilerim.


Sevgili Akrepler, Eylül ayı özellikle sizler için oldukça sosyal geçecek gibi duruyor. Çok fazla organizasyon ve etkinliğe katılmanız ve yepyeni arkadaşlıklar edinmeniz olası. En çok dikkat çeken diğer bir konu da maddi giderler alanınız gibi duruyor. Özellikle önümüzdeki altı ay boyunca harcamalarınıza çok önem vermenizi ve bir miktar kontrol altında tutmanızı tavsiye ederim. Yine bazı krediler vesilesiyle yeni yatırımlar da olası tabii. Sağlık açısından psikolojik olarak kendinizi oldukça dingin tutmanızı tavsiye ediyor gökyüzü. Bazı bilinçaltı çalışmaları yapmak için harika etkiler var, ki stresinizi azaltma konusunda destek olacaktır. 10 Eylül tarihinde Balık burcunda gerçekleşecek Dolunay ile birlikte aşk hayatınız yeniden şekilleniyor. Ayrıca yeni bir hobiye başlayabilir ya da bir değişikliğe gidebilirsiniz. Birçok Akrep burcu bu dönemde hamilelik haberi alabilir mesela. 26 Eylül tarihinde Terazi burcunda gerçekleşecek Yeniay ile birlikte bazı kadersel karşılaşmalar ve gelişmeler yaşamanız olası. Yine günlük iş akışınızda iş yapış şekliniz ve pozisyonunuzda da farklılaşmalar olabilir. Sağlık açısından da kontrollerinizi ihmal etmemenizi tavsiye ederim. Güzel bir ay geçirmeniz dileğiyle.


Sevgili Yaylar, Eylül ayı özellikle kariyer, ev ve aile hayatınıza ışık tutuyor. Bazı yeni gelişmeler yaşamanız olası. Uzun zamandır beklediğiniz iş ya da pozisyona bu ay sahip olabilir ya da taşınmanız gerçekleşebilir. Ancak Merkür 10 Eylül ve 2 Ekim tarihleri arasında Terazi burcunda geri hareketinde olacak. Dolayısıyla değişiklikleri mümkünse bu tarihler haricinde yapmanızı tavsiye ederim. Bununla birlikte özellikle evlilik ve ortaklıklar anlamında bu dönem bazı huzursuzluklar olabilir ya da akış hızlanabilir. Çok stres yapmadan sakin ve anlayışlı kalmak önemli. Yine bu ay çokça yeni gruplara katılabilir, yeni arkadaşlıklar kurabilirsiniz. 10 Eylül tarihinde Balık burcunda gerçekleşecek Dolunay ile birlikte ev ve yerleşim konuları gündeminizde olacak gibi duruyor. Taşınabilir ya da aile yakınlarınız ile ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz mesela. 26 Eylül tarihinde Terazi burcunda gerçekleşecek Yeniay ile birlikte sosyal çevreniz yenileniyor. Bazı organizasyonlara ya da derneklere gönüllü olarak katılabilir, aktif çalışma kararı alabilirsiniz. Yine Yay burçları için aşk oldukça yakınlarda… Güzel bir ay geçirmeniz dileğiyle.


Sevgili Oğlaklar, Eylül ayı özellikle seyahatler ve eğitimler alanına ışık tutuyor. Yepyeni bir seyahate ani bir şekilde çıkmaya ya da yine bugüne kadar çok da ilginizi çekmeyen bir konu ile alakalı bir eğitim almaya karar verebilirsiniz. Ancak Merkür, 10 Eylül ve 2 Ekim tarihleri arasından Terazi burcunda geri hareketinde olacak. Dolayısıyla karar verirken ya da imza atarken mümkünse bu tarihler haricinde hareket etmeye çalışın derim. Bunun dışında günlük iş akışınızda iletişim oldukça hızlanıyor ve fiziksel olarak da oldukça koşuşturmalar olabilir. Dolayısıyla sinir sisteminizi sakin tutmalı ve özellikle sakarlıklara çok dikkat etmelisiniz. Kariyer hayatınızda da oldukça hareketli ve yeni tekliflerin gündeme geleceği bir döngü sizi bekliyor olacak. Aceleci davranmamanızı tavsiye ederim.10 Eylül tarihinde Balık burcunda gerçekleşecek Dolunay ile birlikte yakın çevre ve kardeşleriniz ile alakalı sizi de ilgilendiren yepyeni konular gündeminize gelebilir. 26 Eylül tarihinde Terazi burcunda gerçekleşecek Yeniay ile kariyerinizde yepyeni kararlar alabilir, hayatınızın gidişatını tamamen değiştirmek için bazı girişimlerde bulunabilirsiniz. İnsanların sizi gördüğü ve algıladığı halleri muhtemelen değişiyor olacak. Güzel bir ay geçirmeniz dileğiyle.


Sevgili Kovalar, Eylül ayı özellikle sigortalar, krediler, borçlar, eşinizin kaynakları gibi alanlara ışık tutuyor. Para çıkışlarına açık bir ay, dolayısıyla özellikle bu ay ayağınızı yorganınıza göre uzatırsanız şahane olur. Bazı anlaşmalar, sözleşmeler imzalamanız olası. Merkür 10 Eylül ve 2 Ekim tarihleri arasında Terazi burcunda geri hareketinde olacak. Dolayısıyla karar verirken ya da imza atarken mümkünse bu tarihler haricinde hareket etmeye çalışın derim. Bunun dışında aşk, ilişkiler anlamında dönemsel olarak bu ay yanlış anlaşılmalara ve gerginliklere bir miktar açık durumda olabilirsiniz. Karşılıklı fevri çıkışlar ilişkiyi zorlayacak bir duruma getirebilir. Sakin kalmak çok önemli olacak bu ay. Özellikle neyi nasıl söylediğinize çok dikkat edin derim. 10 Eylül tarihinde Balık burcunda gerçekleşecek Dolunay ile birlikte muhtemelen beklenmedik para çıkışları olacaktır. 26 Eylül tarihinde Terazi burcunda gerçekleşecek Yeniay ise oldukça güzel etkiler vadediyor. Yeni yerler keşfetmek için yurt dışı seyahatleri gündeme gelebilir ya da yepyeni bir eğitim alma fikri doğabilir. Güzel bir ay geçirmeniz dileğiyle.


Sevgili Balıklar, Eylül ayı özellikle evlilik, ortaklık ve ikili ilişkiler alanınıza ışık tutuyor. Sizler için oldukça önemli bir ay sevgili Balıklar. Merkür 10 Eylül ve 2 Ekim tarihleri arasından Terazi burcunda geri hareketinde olacak. Dolayısıyla bahsettiğim temalar ile alakalı bazı kararlar alacaksanız ya da imzalar atacaksanız, mümkünse bu tarihler dışında hareket edin derim. Ani taşınmalar, ani ayrılıklar gündeme gelebilir; sakin kalabilmek önemli. Bununla beraber bekar Balıklar beklenmedik bir şekilde evlilik kararı da alabilirler. Yine bazı yeni yatırımlar için kredi kullanımları da gerçekleşebilir.10 Eylül tarihinde Balık burcunda gerçekleşecek Dolunay ile kendi kimliğinizde, hayata bakışınızda önemli değişimler söz konusu olacak gibi duruyor. Yaşadıklarınızla alakalı olarak bambaşka yeni kararlar alabilirsiniz. 26 Eylül tarihinde Terazi burcunda gerçekleşecek Yeniay ise partnerinizin kaynaklarında değişim, gelişme ve yenilenmeleri işaret ediyor. Güzel bir ay geçirmeniz dileğiyle.


Önceki ve Sonraki
Haberler