İYİ HİSSET - ASTROLOJİ

Temmuz ayında burçları neler bekliyor?

Temmuz ayı boyunca Güneş Yengeç burçları için parlıyor. 10 Temmuz’da Yengeç burcunda Yeniay gerçekleşecek; ay boyunca Venüs ve Mars kavuşum enerjisinde olacaklar ve aşkta güzel fırsatlar sunacaklar, birliktelikler için şanslı bir ay. 24 Temmuz’da ise Kova burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Burçlar bu ay neler yaşayacak, hep birlikte bakalım…

profil
Dolunay Karaca
30.06.2021
Temmuz ayında burçları neler bekliyor?

Sevgili Koçlar,  Temmuz ayı boyunca motivasyon konularınız; eviniz ve aileniz. Yeni bir ev almak, ev satmak, arsa, gayrimenkul gibi konularda adımlar atmak isteyeceksiniz. Yatırım yapmak için oldukça uygun etkiler var. 10 Temmuz’da Yengeç burcundaki Yeniay ile aile içindeki konularda değişim kaçınılmaz olacaktır. Evlilikse evlilik; ayrılıksa ayrılık! Geçmişte düşünüp de yapamadığınız bir şey varsa tam zamanı! Yeni başlangıçlar için uygun bir süreçte olacaksınız. 22 Temmuz’da Güneş Aslan burcuna geçiş yapacak ve sizlerin hayattan keyif alma durumu daha da belirginleşecek. Ay sonunda 24 Temmuz’da Kova burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Sosyal hayat ve arkadaşlıklarda dikkatli olmanız gereken zaman dilimi sizler için. Yeni çevrelere girmenizin zamanı gelmiş olabilir. Aşkta ve sevgide Venüs ve Marsın kol kola girdiği Temmuz ayı boyunca, seviliyor, seviyorsunuz. Dargınlıklar mazi oluyor.


Sevgili Boğalar ve yükselen burcu Boğa olanlar, iş stresiniz hayli yüksek ve sevgi konularında da dalgalanmalar var, bu ay motivasyon konularınız iletişim odaklı olacak . Yakın çevrenizden birilerinden destekler göreceksiniz. Pazarlama, halkla ilişkiler, reklam, basın yayın gibi konularda başarı sağlayacağınızı söyleyebilirim. Yengeç burcundaki Yeniay ile tutamayacağınız sözler vermemelisiniz. İnsanlara da çok fazla güvenmemelisiniz bu ara... Medya ve tanıtım konularınız başarılı geçecek, yeni bir ticari faaliyete başlamak için uygun etkiler var. Kardeşlerden yana yüzünüz gülecek bu ay. 22 Temmuz’da Güneş’in Aslan burcuna geçmesiyle ev ve aile temaları sizler için öne çıkacak. Ay sonunda Kova burcundaki Dolunay ile iş ve aile arasında denge kuramadığınızı fark edeceksiniz. Partneriniz bunu çoktan fark etti fakat sizler öyle hissetmediğiniz için her şey normal geldi; Dolunay bu alana etki ediyor. Dengede kalmaya özen gösterin. Aşk ve sevgi temaları için özellikle ayın 12, 13, 14’ü çok çok güzel etkiler var. 


Sevgili İkizler, bu ay para konularında sizden şanslısı yok . Elinizi her attığınız altın oluyor, yeni işler, yeni projeler hepsi olumlu sonuç verebilir. Maddi konularda oldukça iyi bir ay sizler için. Girişimlerinizin ve yatırımlarınızın karşılığını alabileceksiniz. Yengeç burcundaki Yeniay ile birlikte yeni bir iş için kolları sıvayabilirsiniz, yepyeni bir kapı açılabilir sizler için; yurtdışı düşünen İkizler için ideal bir süreç. Girişimleriniz var ve bunlar için alternatifler de çıkacak. Özellikle finansal konularda başarılı bir aydasınız. 22 Temmuz itibari ile Güneş Aslan burcuna giriş yapıyor ve sizler için kısa seyahatler aktif oluyor. Ay sonunda 24 Temmuz’da Kova Dolunayı yaşanacak; bu Dolunay da hak ve adalet konuları gündeme gelecek. Aşkta ikilem yaşayanlar için ise karar zamanı.


Sevgili Yengeçler, sizin ayınız bu ay! Burcunuzda çok güzel bir görünüm oluşuyor; Güneş sizleri hemen hemen her konuda destekliyor, yapılması gerekenler listeniz hayli kabardı. Geçen aylarda üstünüzde bir rehavet vardı sanki, artık bu dinginlik bitti ve ayağa kalkmak için kolları sıvıyorsunuz. Kişisel bakımlar yaptırabilir, kendinizle ilgili önemli kararlar alabilirsiniz. 10 Temmuz Yeniayı sizin burcunuzda ve sizi iyi yönde etkileyecek. Olması gereken olacak. Hayatı akışına bırakmalısınız. Yapmanız gerekenler için liste hazırlamalı ve başlangıçları hayatınıza çekmelisiniz. 22 Temmuz itibari ile Güneş Aslan burcuna geçiş yapacak ve maddi konularınız daha önemli hale gelecek, gelecek kaygısı ve telaşı sizleri iş planlarına itebilir. Ay sonunda 24 Temmuz’da Kova burcundaki Dolunay ile vergi, stopaj, kredi kartları gibi ödemeler sıkışıklık yaratabilir. Aşkta bu ay herkese iyi gelecek etkiler var; bunu değerlendirin. 


Sevgili Aslanlar, biraz dinlenme zamanı sizler için... Enerjinizi tekrar toplamak, ışıldamak ve etraftaki tüm gözleri kendi üzerinize çekmek için ay sonunu  beklemelisiniz, öncesinde ise 10 Temmuz’da Yengeç burcunda Yeniay meydana gelecek, sizlerin 12. evine denk düşen bu Yeniay ile kendi içinize çekilmek, yaşanılanları düşünmek, biraz tartıp biçmek, haklıyı haksızı ayırmak, dostu düşmanı görmek vakti... Günlük rutin işlerinizi halletmeli, kafanıza çok fazla şeyi takmamayı denemelisiniz. Hayranlarınız çoğalıyor; platonik aşk yaşamayı sevmeyen sizler için sürprizler devrede. Aslında ay boyunca Mars ve Venüs sizin burcunuzda ve kavuşum enerjisindeler, hem dış görünüşünüz hem tavırlarınız neşeli ve sevgi dolu. 22 Temmuz’da Güneş sizlerin burcuna geçtiğinde kendinizi daha da aktif hissedecek, daha da rahatlamış olacaksınız. 24 Temmuz Kova burcundaki Dolunay bu ay ikili ilişkilere göz atmanızı tavsiye ediyor. İlişkiyi bir adım öne çıkarmak, görünür kılmak istiyorsunuz. Bekarlar için aşk kapıyı çalıyor. 


 


Sevgili Başaklar, Temmuz ayının en sosyal burcu sizlersiniz. Sosyal konularda tüm enerjinizi harcamak , yeni insanlarla tanışmak, hayatınıza farklı bir yön vermek için güzel fırsatlarınız var bu ay. Yeni bir sosyal sorumluluk projesi için kolları sıvamanız gerektiğini anlayabilir, hayattaki amaçlarınız için savaşmaya dikkatinizi verebilirsiniz. 10 Temmuz’daki Yengeç Yeniayında; sosyal hanenizde bir proje veya organizasyon yapabilir, yeni umutlar için atağa geçebilir, arkadaşlarınızla birlikte tatile çıkabilirsiniz. 22 Temmuz’da Güneş’in Aslan burcuna geçmesi ile biraz daha arka planda kalmak, kendinizle kalmak isteyeceksiniz. Yurtdışı için planlar yapılabilir. 24 Temmuz’da Kova burcunda bir Dolunay gerçekleşiyor. Bu Dolunay’da sağlıklı yaşam, beslenme sizler için önemli hale gelecek. Günlük rutinleriniz değişecek. Aşkta bu ay bekar olanlar sosyal ortamlarından biriyle başlangıç yapabilirler.
 


Sevgili Teraziler, iş ve kariyer konularında yeni hedefler belirlemek, toplumdaki statünüzü bir üst seviyeye taşımak istiyorsunuz bu ay . Yengeç burcuna geçen Güneş; sizin kariyer hanenizde ve bu alanda yapacağınız atılımlar için sizleri destekliyor olacak. 10 Temmuz Yeniayı ile birlikte yeni bir yapılanmanız var, hesapta olmayan ödemeler çıkabilir, bunlarla ilgilenmek canınızı biraz sıkabilir. Ama kendinizi ispat etmek için bundan daha ideal bir ay olamaz sizler için... Bunu mutlaka değerlendirmelisiniz. Yeni başlangıçlar için mükemmel bir zamanlama olacak. 22 Temmuz’da Güneş Aslan burcuna geçtiğinde hayallerinizi yaşıyor olacaksınız. Ay sonunda Kova Dolunayı’nda ise çocuklar, hobiler, kişisel gelişim, sanatsal faaliyetler gibi konularda netlik kazanacaksınız. Bazı Teraziler çocuk dünyaya getirme kararı alacaklar. 


Sevgili Akrepler, bu ay öncelikli konularınız kendi değer yargılarınız , inançlarınız ve hayata baktığınız pencere olacak. Bu pencereyi genişletmek,  yeni fikirlere sahip insanlarla bir arada olmak isteyeceksiniz. Uzak akrabalar veya uzaktan gelen misafirlerinizle ilgilenmeniz gerekebilir. Medya ve tanıtım konularında başlangıçlar yapabilirsiniz. Yeniay 10 Temmuz’da Yengeç burcunda meydana gelecek. Plüton ile sert kontağı sizleri baştan aşağı yenileyecek. Artık bambaşka bir Akrep olacak karşımızda. Daha güçlü, daha umursamaz bir tavır takınacaksınız. 22 Temmuz’da Güneş’in Aslan burcuna geçmesi ile kariyer konuları öne çıkıyor. Finansal başlıklar, toplantılar, tanıtımlar ön planda olacak. Ay sonunda Kova burcundaki Dolunay ile ev taşıma kararı alabilirsiniz, yer değişikliğine ihtiyaç duyduğunuza karar verebilirsiniz. Bu süreçte aile içi gerginliklere dikkat! Aşkta kazanan taraf sizlersiniz bu ay...


Sevgili Yaylar, Temmuz ayında yeni bir ortaklığa imza atmak isteyeceksiniz, bu her konuda olabilir , hatta yaptığınız veya uğraştığınız konunun dışında çok farklı bir sektöre de el atmak isteyebilirsiniz. 10 Temmuz’da Yengeç burcundaki Yeniay, sizleri bu konularda teşvik edecek, bu enerjiyi içinizde hissetmenizi sağlayacak. Ay boyunca kişisel motivasyonunuz, ortak para konularında iş yaptığınız kimselerle ilgili olabilir; bunları yönetmek ve idare etmek isteyeceksiniz. Aşk için çok beklediniz ve hak ettiğiniz değeri görüyorsunuz bu ay. 22 Temmuz’da Güneş’in Aslan burcuna geçişi ile ateş elementinden olan sizler daha çok parlıyorsunuz. Ay sonu 24 Temmuz’da Kova dolunayı ile kardeşlerden yana bir sıkıntı, stres çekebilirsiniz. Bu konuyu çözmek için iletişim önemli olacak. Yanlış anlaşılmalardan doğacak sorunlar, yakın çevrenizde kaos yaratabilir. 


Sevgili Oğlaklar, bu ay karşı cinsle olan birlikteliğinizi bir üst seviyeye taşıyabilirsiniz. Ani bir kararla evlenme teklifi alabilirsiniz çünkü yıldızlar bunu tam anlamıyla onaylıyor olacaklar. İkiniz de birbirinizi mutlu etmek için elinizden geleni yapacaksınız. Motivasyon konunuz evlilik bu ay! Yengeç burcundaki Yeniay tam da bu noktaya işaret ediyor. Bekar olanlar için yeni bir aşk kapıda. İlişkisi olanların ise yüzü gülüyor. İlişkiler haneniz aktif bu ay. Ayın 22’si itibariyle Güneş’in Aslan burcuna geçişi sizleri ödemeler konusunda uyaracak, ortaklıklarda ise yeni kişilerle tanışılabilir. Ay sonu Kova dolunayında ise yeni iş ve yatırım planları yapılabilir, lakin o alanda yanlışlar olmuş ve sizleri germiş bu konu...


Sevgili Kovalar, sağlık konusunda hassas olduğunuz bir aydasınız. Dikkat etmeniz ve kontrollerinizi yaptırmanız gerekebilir; günlük rutin işlerinizi düzene sokmak, çalışma arkadaşlarınızla birlik olmak, sorunsuz ve titiz çalışmalarla başarıya ulaşmak için ideal bir süreçtesiniz. Yengeç burcundaki Yeniay sağlık konusunda sizleri daha aktif olmaya ve beslenmenize özen göstermeye yönlendirecek. Çevrenizde ise birtakım değişiklikler yapacak belki de taşınacaksınız. Aşk için çok güzel bir aydasınız. Her şey ilk günkü gibi berrak ve taze. Güneş’in 22 Temmuz’da Aslan burcuna geçmesi ile bu alan daha da aktif olacak. İlişkilerden yana yaz boyu şanslısınız. Ay sonunda Kova dolunayı ile karar zamanı; hem ilişki hem de gelecek konularınız netleşmeyi bekliyor. 


Sevgili Balıklar, aşk haneniz, arkadaşlık haneniz oldukça yoğun bir ay, çocuk bekleyen Balıklar için güzel haberler var. Bu ay  zevk aldığınız, yapmaktan keyif duyduğunuz şeylerle ilgili yeni hedefler belirlemeniz sizlere iyi gelecek. 10 Temmuz’da Yengeç burcundaki Yeniay ile yeni bir plan yapacaksınız ve bunu sadece kendinize saklayacaksınız. Kime güvenip güvenilmeyeceğini kestirebileceğiniz bir ay. Aşk için çok çok olumlu... Yüzünüz gülüyor. Ayın 22’sinde Güneş Aslan burcuna geçiş yapacak, sizler için yeni bir ofis ortamı şansı sunulabilir ya da birlikte çalıştığınız takım arkadaşları, her gün gördüğünüz insanlarla diyaloglarınız iyiye gidebilir, yaptığınız iş keyif vermeye başlayacak. Ay sonunda Kova burcundaki Dolunay’da biraz sakinliğe ihtiyaç duyabilirsiniz, gözlerden uzak, kimsenin olmadığı bir yerde kendinizle baş başa kalmak iyi gelecek. 


Önceki ve Sonraki
Haberler