GÜZELLİK - MAKYAJ

Kasım ayının öne çıkan kozmetik ürünleri

Kozmetik dünyası; makyajı, cilt bakımını, güzel kokmayı seven kadınlar için her geçen gün yeni ürünler sunmaya devam ediyor. Kışın kedisini iyice göstermeye başladığı bugünlerde birçok global ve yerli marka, kadınlar için birbirinden güzel ve iddialı ürünlerini piyasaya sürdü. Eylem Bilgiç, Kasım ayında öne çıkan, tüketiciyle buluşan, yenilenen o ürünlerden bazılarını sizler için derledi

profil
BT Ekip
30.11.2023
Kasım ayının öne çıkan kozmetik ürünleri

Kiko Milano, heyecan dolu bir dönemin renklerini ve dokularını keşfeden yeni koleksiyonuyla 90’ların ışıltılı atmosferine geri dönüyor. Crazy ‘90S Koleksiyonu, o dönemin canlı ve parlak renklerini; metalik tonlar ve ışıltılarla bir araya getiriyor. Koleksiyon, 90’lara damgasını vuran grafik ve geometrik desenleri hatırlatan ikonik ambalajları ile dikkat çekiyor. Koleksiyonda yüksek pigmentasyona sahip göz farı paletleri, bir tarafı krem far bir tarafı likit far olarak kullanılabilen 2’si 1 arada göz farları ve 10 saate kadar kalıcılığı bulunan mat likit rujlar ön plana çıkıyor.


Cilt bakım markası La Roche-Posay’nin geliştirdiği Retinol B3 Serum; hassas ciltler dahil tüm ciltlere uygulanabiliyor. Yaşlanma karşıtı bakımı odağına alan Retinol B3 Serum, kırışıklık görünümünü azaltıyor. Cilt tonu eşitsizliğini azaltması ve daha ışıltılı bir cilt haline getirmesi, hassas ciltler dahil kullanıma uygun olması ve cildi yatıştırırken cilt bariyerinin yenilenmesini sağlaması; Retinol B3 Serum’u özel kılan noktalar arasında yer alıyor.


Lumene 72 Saat Nemlendirici Oksijen Maskesi ve Lumene Kutup Kaynak Suyu İçeren Nem Serumu, kutuplardan gelen zengin içerikleri ile, kışın cildinizi şımartmanıza yardımcı olacak. Lumene 72 Saat Nemlendirici Oksijen Maskesi, susuz kalmış ciltler için özenle oluşturulmuş. Maske, cildinize canlılık ve dolgunluk kazandırmak için anında ferahlık sağlayan serinletici jel dokuya sahip. Lumene Kutup Kaynak Suyu İçeren Nem Serumu ise cildinize yoğun nem takviyesi sunuyor ve cildinizi %71 oranında nemlendirirken kazanılan nemin 72 saat boyunca cildinize hapsedilmesini sağlıyor. 


Pastel’in yepyeni ‘Hibrit’ teknolojisi ile geliştirdiği Pastel Make up to Skincare kategorisi, cilt bakımı ve makyaj konforunu bir arada sunuyor. Makyaj yaparken aynı zamanda içeriğindeki aktif bileşenlerle cildinize bakım yapan, yenileyen, taze, ışıltılı, sağlıklı ve aydınlık görünmesine yardımcı olan Pastel Make up to Skincare; Glassy Glow Skin Serum, Hydro Glow Primer, Eye Cream+Hydrating Satin Concealer ve Magic Milk CC ürünlerinden oluşuyor.


Golden Rose’un yeni oje serisi Color Expert, parlak ve uzun süre kalıcı bir formüle sahip. Zengin renk paleti ve canlı görüntüsü ile City Color Nail Lacquer ile tırnaklar ışıldayarak dikkat çekiyor. Pek çok farklı renk seçenekleri ile dilediğiniz gibi çarpıcı ve parlak görünüm yakalayabileceğiniz formülü ile Color Expert, vazgeçilmez ojeleriniz arasında yer alacak.


Vichy, aktif dermatolojik içeriklerden oluşan güçlü formülleriyle cilt bakımında yeni yıla dair trendleri belirliyor. Liftactiv B3 Koyu Leke Karşıtı Serum, bir ayda koyu leke görünümünde azalma sağlıyor ve cilt tonunu eşitliyor. Liftactiv Collagen Specialist Yaşlanma Karşıtı Krem ve gündüz rutininde serum ve nemlendirici sonrası UV Age Daily SPF50+ güneş koruyucu kullanımı ile yaşlanma ve leke karşıtı rutininizi tamamlayabilirsiniz. Hızlı emilen, yapışkan ve yağlı his bırakmayan dokuya sahip kremi her sabah ve akşam kuru cilde, serum adımı sonrasında tek başına yüze ve boyun bölgesine uygulayabilirsiniz.


Sofistike parfümlerin yaratıcısı Penhaligon’s, etkileyici kokularını saçlara taşıyor. Güçlü notalarıyla etkileyici kokular sunan marka, ikonik kokuları Luna ve Halfeti’yi saç parfümü olarak yeniden yarattı. Markanın vazgeçilmez kokusu Halfeti; gül, greyfurt ve baharat notalarının canlandırıcı kokusunu Halfeti Hair Perfume ile saçlarla buluşturuyor. Narin, hafif ve çiçeksi Luna Hair Perfume ise portakal, yasemin ve gül notalarıyla baş döndürüyor. Argan yağı ile zenginleştirilen formüller, eşsiz bir koku bırakırken saçları besliyor.


Saf pigmentlerin ve renk kilitleyici bileşenlerin dinamik bir karışımı olan Power Pigment Complex ile NARS Powermatte Lipstick; dudaklarda mat ve pürüzsüz bir his bırakırken, dudaklara tek bir uygulamayla gün boyu kalıcı yoğun renk sunuyor. Mat yapısına rağmen ipek gibi yumuşacık bir hisse sahip olan Powermatte Lipstick, yeni eklenen tonlarıyla 21 renkten oluşan yelpazesi ile öne çıkıyor ve dudaklarda ağırlık hissi yaratmıyor. 


Saç bakım markası Ducray, saç dökülmesine karşı Anaphase+ Şampuan’ı öneriyor. Anaphase+ Şampuan, içeriğindeki vitamin kompleksi sayesinde, saç derisinin ihtiyacı olan ana besinleri sağlayarak saç dökülmesinde %88 oranında azalmaya yardımcı oluyor. Aynı zamanda canlılığını yitirmiş ve yıpranmış saçların gücünü ve dayanıklılığını yeniden kazanmasına destek oluyor. Stres, hamilelik, yorgunluk ve diyet gibi faktörlerden dolayı oluşan ve 6 aydan kısa süreli olarak adlandırılan tepkisel saç dökülmelerinde ise Creastim Reactiv Losyon, dökülmeleri azaltmada yardımcı bir etki sunuyor. 


M.A.C’in yepyeni ve en çok satan tonlar da dahil olmak beş orijinal boy Lustreglass Ruj’u, bu kış dudaklarınızı mükemmel bir ışıltı ile parlatacak. Frostbitten Kiss Lustreglass Lipstick X5 setindeki her bir parlak ruj, karlı yılbaşı tasarımıyla özel olarak hazırlanmış ambalajında sunuluyor.


Sağlıklı ve nemli cilt için Lonjevite'nin çok amaçlı Antioxidant Rejuvenating Serum'unu keşfedebilirsiniz. Serum; 14 adet birinci sınıf saf ve konsantre aktif botanik yağ içeriği sayesinde, cildinizin nem dengesini sağlıyor. Serum, ciltte bir koruma kalkanı oluştururken cildi nemlendiriyor, enerji veriyor ve çevresel hasarlara karşı koruma sağlıyor. Daily Detox Powder Cleanse ise aydınlık bir cilt görünümünü destekliyor, gözeneklerin arındırılmasına yardımcı oluyor. Ölü derileri saniyeler içinde uzaklaştırıyor, gözenekleri arındırıyor, cildi nemli bırakıyor, hatta ince çizgi ve kırışıklıklarda azalma sağlıyor.


Olaplex; patentli bağ güçlendirme teknolojisiyle geliştirilen yıldız ürünleri N°7 Bonding Oil ve N°3 Hair Perfector ile marka elçisi Yasemin Özilhan’ın saç bakım rutininin vazgeçilmezi. Besleyici, şekillendirici ve onarıcı N°7 Bonding Oil, saçları yağlandırmadan onarıyor ve yeniliyor. N°3 Hair Perfector ise boya, ısı ve çevresel faktörlerden dolayı yıpranan saçlara bakım yapıyor ve kırıkları iyileştiriyor. Zarar görmüş bağları onarırken, saça sağlıklı bir doku ve görünüm kazandırıyor. Şampuan öncesi kullanılan bakım ürünü, saçları canlandırıyor ve güçlendiriyor.


Pumpoo Kuru Şampuan; her gün kullanılabilen, saçlara temiz bir görünüm veren, keratin desteğiyle saçlarınıza bakım yapıp canlandıran bir ürün. Saç diplerinde beyaz kalıntı bırakmadan, ferah kokulu ve dolgun saçlara kavuşmanızı sağlayan ürün, günlük kullanıma ve her saç tipine uygun. Paraben ve silikon içermeyen, yağlanma karşıtı etkisi gün boyu devam eden Pumpoo Kuru Şampuan; saçı kurutmuyor, saçta ağırlaşma, kaşıntı ve dökülme yapmıyor. 


Selülit Karşıtı Sıkılaştırıcı Krem Bootiful, selülit oluşumunu önlemek için özel olarak tasarlanmış. Ürün, içeriğindeki carnitine ile ciltte yağ oluşumunu engelliyor, vanillyl butyl ether ile deride bulunan yağ yakımını hızlandırıyor ve coffee Arabica oil ile ise selülit oluşumunu önlemeyi destekliyor. Cildin elastikiyetini ve sıkılığını artırıyor, çatlak görünümünü ve leke oluşumunu gideriyor. Cilt tonunu dengeliyor, doku bariyerinde düzelme sağlıyor ve cildin nem oranını dengeliyor.


Doğada nadir bulunan enmei bitkisinin başrolde olduğu Shiseido LX Serisi; genç bir cilt yaratırken, yutaka tedavileri içeren formülüyle ışıltılı ve dengeli bir görünüm sunuyor. Hassas göz ve dudak bölgesi için özel olarak formüle edilen yaşlanma karşıtı Shiseido Future Solution LX Eye and Lip Contour Regenerating Cream de; narin göz ve dudak bölgesindeki çizgi ve sarkma oluşumunu önlerken, etkin bir şekilde cildi onarmaya yardımcı oluyor. Shiseido’nun özgün cilt bakım teknolojisi ve yaratıcı Form Support Veil ile formüle edilen yapılandırıcı bakım kremi, yaşlanmanın gözle görülen belirtilerini hedef alıyor ve cildin esnekliğini koruyor.


Revolution, yüz hatlarını belirginleştirmek için ihtiyacınız olan her şeyi tek bir palette sunuyor. Kolay uygulama sunan yapısı ile Revolution Face Lift Palet her cilde mükemmel uyum sağlıyor. Light to Medium rengi ile her cilt rengine uygun renk kombini sunan Revolution Face Lift Palet, ışıltılı krem aydınlatıcı ve kontür tonlarıyla yüz hatlarınızı belirginleştirmenize, toz kontür ve bronzerla ürünü cildinize sabitlemenize yardımcı oluyor. Ürünü Watsons mağazalarında bulabilirsiniz.


La Mer The Soft Fluid Long Wear Foundation Broad Spectrum SPF 20 ile cildinize kusursuz bir görünüm sağlarken bakım yapabilirsiniz. Cildinizi nemlendirirken koruyucu bir bariyer oluşturan fondöten aynı zamanda aydınlık bir bitiş sağlıyor. İyileştiren nemlendirmeyi göz alıcı renklerle buluşturan bu bakım kremi, cildin doğal güzelliğini ortaya çıkarırken gözeneklerin ve kusurların görünümünü iyileştiriyor. Ayrıca SPF 20 koruma faktörü ile cildinizi güneş ışınlarına karşı koruyor. 


DNA’sı insan cildine benzeyen İsviçre elma türü ‘Uttwiler Spätlauber’ın kök hücresinden yola çıkılarak elde edilen özel formül; hem gündüz, hem gece, hem de göz çevresi kremi olarak üretilen MFM Age Stop Yaşlanma Karşıtı Krem’le kullanıma sunuldu. MFM Age Stop Yaşlanma Karşıtı Krem, cildi nemlendirirken ona sıkı ve doğal bir görünüm kazandırmaya katkı sağlıyor. İçerdiği kök hücre ve DNA koruyucu; cildin kolajen üretimini artırıyor, cildi dış etkenlerden korumaya yardımcı oluyor. 


Önceki ve Sonraki
Haberler