GÜZELLİK - CİLT BAKIMI

En iyi 10 güneş kremi

Güneş kaynaklı sorunlar, en sık karşılaşılan cilt problemleri arasında başı çekiyor. Güneş ışınlarının ciltte oluşturacağı zararlı etkilerden korunmak, genç ve sağlıklı bir görünüm için de son derece önemli. Bunun için de güneşin zararlı ışınlarına karşı savaşan doğru ürünleri kullanmak çok önemli. Eylem Bilgiç, 2024 yaz sezonu için geliştirilmiş en iyi 10 güneş kremini derledi

profil
BT Ekip
26.05.2023
En iyi 10 güneş kremi

SPF 50+ ile dört kat daha güçlü güneş koruması sağlayan Sinoz Pink Touch; her mevsim cildinizi güneşten koruyarak, daha canlı, parlak ve sağlıklı bir cilde sahip olmanızı sağlıyor. Nemlendirme, güneşten koruma ve makyaj bazı olmak üzere tek ürünle birçok ihtiyacınıza yanıt verebilen pembe güneş kremi Sinoz Pink Touch, cilt tonunuzu eşitleyerek anında daha canlı ve sağlıklı bir cilde kavuşmanızı sağlıyor. İçeriğindeki Provitamin B5, Shea yağı, zerdeçal özü ve E vitamini ile cildinizi besliyor.


Vichy’nin güneş bakım serisi Capital Soleil, cilde yüksek güneş koruması sağlıyor. Capital Soleil ailesinin üyelerinden UV-Age Daily; gelişmiş bir UVA ve UVB SPF50+ koruması sağlarken aynı zamanda UV kaynaklı yaşlanma belirtilerine etki eden, çok hafif dokulu foto yaşlanma karşıtı güneş koruması sunuyor. Niasinamid, peptit ve probiyotik türevleri içeren formülüyle koyu leke görünümünü azaltmaya yardımcı oluyor. UV-Age Daily, yağlı his ve beyaz iz bırakmayan bir dokuya sahip.


SynchroShield Technology™ kullanılarak geliştirilen Shiseido Expert Sun Protector Face Cream SPF50+;, cildi UV ışınlarından, kuruluktan, yaşlanma belirtilerinden ve lekelerden kaynaklanan hasarlara karşı koruyor. Cilt bakım bileşenleriyle zenginleştirilmiş olan güneş kremi, foto yaşlanmanın neden olduğu ince çizgilerin ve eşit olmayan cilt tonu görünümünü azaltmaya yardımcı oluyor. Kullanım sonrası beyaz iz bırakmayan bu özel ürün, cildin iç ve dış katmanlarını güneşin zararlı ışınlarından korurken, nemlendiriyor.


Stik şekli sayesinde dudak ve burun kenarı gibi hassas bölgelere kolayca uygulanabilen Polaar Sunscreen Stick SPF50+ Fragrance Free, UVA ve UVB ışınlarına karşı yüksek koruma sağlıyor. Parfüm ve alkol içermeyen güneş koruyucu stick; içeriğinde bulunan Shea yağı, Hindistan cevizi yağı ve Hint yağı gibi yağlar sayesinde cildi nemlendirirken besliyor ve onarıyor.


Valmont Restoring Perfection SPF 50, cildi koruyucu parlaklık ile sarıyor, yenileyici ve onarıcı özelliklere sahip aktif bileşenler içeriyor. Silicon D² kompleksi özelliğine sahip olan ürün, UV ışınlarının etkisi altında günlük güneş stresinin etkilerini telafi etmek için kolajen üretimini uyarıyor. Güneşte veya şehir ortamlarında yıl boyunca rahatlıkla kullanılabilen ürün, tüm cilt tipleri için uygun.


En hassas ciltlerin dahi kullanımına uygun olarak geliştirilen Avène Intense Protect SPF 50+; bebek, çocuk ve yetişkinlerin kullanımına özel olarak çok yüksek koruma sağlıyor. Tüm ailenin yüz ve vücut kullanımına uygun formülüyle hem güneş ışınlarından, hem de telefon, televizyon, bilgisayar gibi ekranlardan gelen mavi ışığa karşı koruma sağlayan ürün, ultra suya dayanıklı ve akışkan dokusuyla da dikkat çekiyor.


Anadolu propolisi üreticisi BEE’O, güneş bakım serisinin en yeni üyesi ile tüm aileye tam koruma sağlıyor. Hem yüz, hem vücut için geliştirilen Bee’O Apicare Yüz ve Vücut Kremi, çocukların ve yetişkinlerin cildini her mevsim güneşin zararlı ışınlarından koruyor. İçeriğinde Anadolu propolisi, non-nano mineral çinko, shea yağı ve aloe vera bulunan özel formülü ile cildinizi güneşin zararlı etkilerine karşı koruyan ve SPF 50+ özellik taşıyan krem, güneşin zararlı UVA ve UVB ışınlarına karşı tam koruma sağlıyor. 


Neostrata, tek üründen oluşan Defend serisinin mineral ekranlı koruyucusuyla güneş ışığını yansıtarak zararlı ışınların cildin alt katmanına ulaşmasına engel oluyor. Geniş spektrumlu SPF 50 mineral güneş koruyucu, titanyum dioksit ve çinko oksit minerallerini bir araya getiren özel formülüyle cildi UVA ve UVB ışınlarının yarattığı yaşlanma etkilerine karşı koruyor. Mat bitişli ve hafif renkli krem, cilt tonunu eşitlerken cildin nem bariyerini çevresel faktörlere karşı savunuyor ve güneş yanığı oluşumunun önlenmesine yardımcı oluyor. 


Nuxe Sun koleksiyonundan Güneş Koruyucu Yüz ve Vücut Sütü SPF 30, farklı dokulara sahip güneş bakım ürünlerini seven herkes için Delicious Sun Spray SPF30'u sunuyor. Ürün, karşı konulmaz derecede hafif, yapışkan olmayan dokusuyla ciltte beyaz bir iz bırakmaz ve hızla emilir. Özel patentli sistemi geniş̧ spektrumlu UVA/UVB koruması sağlar. Formülü, cildi erken yaşlanmaya karşı korumak için doğal kaynaklı bir anti-oksidan kompleksi ve keçiboynuzu tozu ile zenginleştirilmiştir.


Celenes by Sweden Herbal Dry Touch Yüksek Korumalı Fluid SPF 50+ ve SPF 30+ serisi, yüz ve dekolte bölgesinde güneşin zararlı etkilerine karşı dört mevsim koruma sağlıyor. Ürün, içeriğindeki İsveç menşeli endemik bitkiler, ekstratlar ve E vitamini sayesinde cildin ışıltısını koruyarak cildi onarıyor, mavi ışık filtresi teknolojisiyle de güneş ışınlarının yanı sıra ekranlardan gelen zararlı ışıklara karşı da cildi korumaya yardımcı oluyor. Yüz ve dekolte bölgesine uygulanabilen ürün, makyaj bazı olarak da kullanılabiliyor. 


Önceki ve Sonraki
Haberler