EĞLENCE - TRENDLER

Bu hafta İstanbul ne yapıyor?

Bu hafta İstanbul'da herkesi mutlu edecek, farklı etkinlikler sizleri bekliyor. Bu rehbere bakmadan plan yapmayın!

profil
Mina Karanis
26.09.2017
Bu hafta İstanbul ne yapıyor?

16 Eylül – 12 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilen 15.İstanbul Bienali, büyük beğeni toplayarak ilk haftasını tamamladı. İstanbul Modern, Pera Müzesi, ARK Kültür, Küçük Mustafa Paşa Hamamı gibi birçok mekanda yer alan bienal ile ilgili detaylı bilgi edinmek için http://15b.iksv.org/tr websitesini ziyaret edebilirsiniz.

Bu hafta İstanbul ne yapıyor?

Michael Kiwanuka, 27 Eylül 20:30’da Zorlu PSM’de sahne alacak. Blues-funk türlerinde kendine özgü yorumları ile ön plana çıkan sanatçının, Jay-Z, Gorillaz ve Beck isimleriyle çalışmaları bulunuyor. “Love&Hate”, “Cold Little Heart” ve “Black Man in A White World” imza şarkıları arasında. Bilet: 120TL

Bu hafta İstanbul ne yapıyor?

Sizi bu hafta yeni bir yeme-içme konsepti ile tanıştırmak istiyorum. Nerede kaldı o eski, neşeli, muhabbet dolu sofralar derken; Wondercats isimli bir firma karşıma çıktı, bu firma herkesin katılabileceği yemek organizasyonları düzenliyor. En ilgi çekici tarafı da gerçekleştiği yere göre konseptinin değişmesi. Mesela Cihangir’de tarihi bir binada gerçekleştirdikleri etkinlikte yemeklerin hikayesini orada uzun yıllar yaşan bir Rum ailesi anlattı, İstanbul Oyuncak Müzesi’nde düzenledikleri bir etkinlikte ise rengarenk tabaklar ile çocuk konseptli bir menü hazırladılar. Menülerin fiyatları 200 TL civarında, şarap eşleşmeleri de içeren 6-7 tabak içeren yaratıcı bir menüyü tadımlama şansınız oluyor. Etkinliklere katılmak için WhatsApp üzerinden adınızı ve soyadınızı iletmeniz yeterli. (0544 429 34 34) Duyurular etkinlik tarihinden yaklaşık 10 gün önce yapılıyor. Bu organizasyonun en sevdiğim yanlarından biri de insanların yalnız katılıp enfes yemekler eşliğinde yeni insanlar ile tanışma fırsatı yakalaması.   

Bu hafta İstanbul ne yapıyor?

Serinin yeni filmi “Kingsman: The Golden Circle”, geçtiğimiz Cuma vizyona girdi. Yönetim yok edilmiştir ve ikili aksiyon dolu bir maceranın içerisinde kalmıştır. Channing Tatum, Julianne Moore, Taron Egerton ve Colin Firth gibi ünlü isimlerin yer aldığı filmi mutlaka izleyin. 

Bu hafta İstanbul ne yapıyor?
Önceki ve Sonraki
Haberler
istanbul psikolog psikolog