EĞLENCE - KÜLTÜR SANAT

Mart’ta Netflix’te neler izleyeceğiz?

Aşk, uzay ve ötesi... Netflix'te bahar heyecanı, Mart'ın büyüleyici hikâyeleriyle başlıyor. Kalplerini ısıtacak bir serüven arayanlar için, başrollerinde Birkan Sokullu ve Esra Bilgiç’in yer aldığı ‘Romantik Hırsız’da sanat ve aşk, entrikalı bir hikayede buluşuyor. Hayal gücünüzü harekete geçirecek, ‘Game of Thrones’ yaratıcılarının aynı isimli roman üçlemesinden uyarladığı, yeni ‘3 Cisim Problemi’ dizisinde bir grup bilim adamı, insanlığı alt üst edecek bir tehdit karşısında güçlerini birleştiriyor. ‘Damsel’, Millie Bobby Brown önderliğinde izleyicileri bir peri masalına hiç de benzemeyen yepyeni bir maceraya davet ediyor. Las Vegas’tan canlı yayınlanacak Netflix Slam’de ise güçlü raketler Rafael Nadal ve Carlos Alcaraz karşı karşıya geliyor. Uzaydaki bir astronotun Dünya’daki eşi ile ilişkisini kurtarmaya çalıştığı ‘Spaceman’de, başrollerde Adam Sandler ve Carey Mulligan yer alıyor. ‘Shirley Chisholm: Beyaz Saray'a Aday’ filmi, Amerika Birleşik Devletleri’nde kongreye seçilen ilk siyahi kadının ilham verici mücadelesini anlatıyor

profil
BT Ekip
1.03.2024
Mart’ta Netflix’te neler izleyeceğiz?

(21/03/2024)

Farklı kıtalara ve dönemlere yayılan bu serüvende ölümcül bir tehditle savaşan beş parlak bilim insanı, doğa kanunları altüst olurken dünyayı sarsacak keşiflere imza atar.


(07/03/2024)

Aristokrat Eddie, kendine miras kalan aile mülkünün dev bir esrar imparatorluğuna yataklık ettiğini keşfeder. Üstelik bu imparatorluğun sahipleri bir yere gitmek istememektedir.


4. Sezon (01/03/2024)

Puleng ve Fiks son sınıfta hayatlarına devam etmeye çalışırlar ama hâlâ hedef alındıklarını öğrenince geçmişleri yüzünden birbirlerine düşerler.


(07/03/2024)

Kayıp bir astronotun ailesi delice bir arayışa girer. Ama gerçekler ortaya çıktıkça hem onlar, hem de dünya daha büyük bir tehditle karşı karşıya kalır.


3. Sezon (14/03/2024)

Returnity dünya turnesine çıkan ve eski günlerin ihtişamını yakalamaya çalışan Girls5eva; yolda yeni arkadaşlar, hayranlar ve düşmanlar edinir.


4. Sezon (08/03/2024)

Daha büyük, daha cesur, daha sıcak… 10 cam üfleyici, 100.000 dolar kazanma şansını yakalamak için Kuzey Amerika'nın en büyük cam atölyesinde zorlu bir rekabete girişiyor.


(14/03/2024)

Peşine düştüğü sanat eseri hırsızının eski sevgilisi olduğunu öğrenen bir Interpol ajanı, onu suçüstü yakalamak için bir plan yapar.


(01/03/2024)

Tek başına göreve çıkan yalnız bir astronot, görevin altıncı ayında gemisinde saklanan gizemli bir yaratığın yardımıyla evliliğindeki sorunlarla yüzleşir.


(08/03/2024)

Yakışıklı bir prensle evlenen genç bir kadın, ateş soluyan bir ejderhaya kurban olarak sunulunca kendisini zorlu bir ölüm kalım mücadelesinin içinde bulur.


(15/03/2024)

Hayallerindeki erkek ile en yakın arkadaşının evlenmesine günler kala İrlanda'daki kadim kayanın üzerinde dilek tutan Maddie, ertesi gün uyandığında müstakbel gelinin ta kendisidir.


(22/03/2024)

ABD Kongresine seçilen ilk siyahi kadın olan Shirley Chisholm (Oscar ödüllü Regina King), 1972'de Demokrat Parti'nin başkan adaylığı için çığır açan bir kampanya yürütür.


(03/03/2024)

Canlı yayınlanacak bu gösteri maçında efsanevi tenisçi Rafael Nadal ve genç deha Carlos Alcaraz karşı karşıya geliyor.


(04/03/2024)

Hot Wheels Ultimate Garaj Yarışı Kampı'ndaki umut dolu altı genç yarışmacı, yeni neslin muhteşem yarışçıları olabilmek için ihtiyaç duydukları becerileri edinir.


(07/03/2024)

Heyecan dolu bir serüvene atılan iki genç maceracı yeni diyarları keşfediyor, kadim gizemleri çözüyor, daha önce hiç görmedikleri Pokémonlar ve Poké Topları ile karşılaşıyor!


9 . Sezon (25/03/2024)

Gabby, süper havalı hayal evinde kediciklerle dolu yeni maceralar için sola bir çimdik ve sonra da sağa bir çimdik atarak ufalıyor.


2. Sezon (06/03/2024)

Beklenmedik bir birleşme golf dünyasını derinden sarsarken oyuncular iki yılda bir Roma'da düzenlenen Ryder Cup turnuvasına ve sahalarda heyecan dolu yeni bir yıla hazırlanıyor.


(26/03/2024)

Jeff Ross ile gerçekleştirdiği Bumping Mics stand-up’ı ile tanıdığımız Dave Attell, sivri zekası ve kara mizahıyla, seyircilere kahkaha dolu bir stand-up sunuyor.


(01/03/2024)

Ücra bir kasabadaki zorunlu görevinin bitmesine az bir süre kala öğrencisini taciz etmekle suçlanan Samet, düştüğü bu karanlıktan meslektaşı Nuray’a tutunarak çıkmaya çalışır.


Önceki ve Sonraki
Haberler