YAŞAM - ANNE - ÇOCUK

Çocuklara hafta sonu etkinlik rehberi (6-7 Şubat 2016)

Şehrin Çocuk Hali sitesi, buseterim.com.tr anneleri için seçti. İşte bu hafta sonu 3 yaş ve üzeri çocuklar için harika etkinlik önerileri.

profil
BT Ekip
5.02.2016
Çocuklara hafta sonu etkinlik rehberi (6-7 Şubat 2016)

Çocuklarla yoga atölyesinden, Barış Manço sergisine Şehrin Çocuk Hali'nin sizler için seçtiği etkinlikler şöyle: 

Burcu Güçlü İnan eşliğinde klasik yoga uygulaması, çocukların hayal gücü ile harmanlanarak, beden, zihin ve öz bütünlüğü oyunlar eşliğinde açığa çıkaracak. Çocuklar kendi hikâyelerinde kaybolacaklar, kayboldukça da yeni şeyler fark edecekler. Bir varmış bir yokmuş. Uzak bir ormanda kar yağmaya başlamış. Orman sakinleri oyun oynamak için sincabın kulübesine doğru koşmaya başlamışlar. Kimler mi gelmiş? Neler oynayacaklar acaba? 3 yaş üzerindeki çocuklar bu soruların cevabını bulmak için 6 Şubat saat 11.00’de bütün yaratıcılıkları ile hazır olmalılar.

http://fikirterapisi.com/

Çocuklara hafta sonu etkinlik rehberi (6-7 Şubat 2016)

Sömestr tatilinin son haftasına giriyoruz ve çocuklar okula başlayacakları için heyecanlılar fakat tatili de en iyi şekilde geçirmek istiyorlar. Sömestr tatilinin son haftasında çocuklar unutamayacağı aktivite ve atölyeler ile okul sezonuna dolu dolu başlayacaklar. Happy Nest gerçekleştirdiği birbirinden yararlı atölye ile çocukların gelişimine destek olurken bir yandan da sosyalleşmelerini sağlıyor. 7 Şubat’a gerçekleşecek atölyelerden bazıları şunlar; geri dönüşüm atölyesi, mutfak atölyesi, around the world, Gizemle kukla saati, çılgın deneyler, kitap atölyesi, bez bebek atölyesi, kendi masal kuklanı kendin yarat, efsaneler.  4 yaş üzerindeki çocukların katılabileceği etkinlik ve atölyelerde çocuklar yeni arkadaşlarıyla tatilin tadını çıkaracaklar.

http://happynest.com.tr/

Çocuklara hafta sonu etkinlik rehberi (6-7 Şubat 2016)
Çocuklara hafta sonu etkinlik rehberi (6-7 Şubat 2016)

HEP İstanbul “Hayatımın Evi Projesi” sömestr tatilinin son haftasında çocukları “Hansel&Gretel”in büyülü dünyasına davet ediyor. “Hansel&Gretel” konseptli oyun evi ve çocuk atölyeleri ile sürpriz etkinlikler hazırlayan HEP İstanbul, çocuklara eğlenceli günler yaşatacak. Her gün HEP İstanbul satış ofisinde gerçekleşecek etkinliklerde çocuklar çeşitli atölyelerle eğlenerek öğrenecek. Çocuklar Hansel&Gretel oyun evinde top havuzu, trambolin gibi birçok aktivite ile eğlencenin tadını doyasıya çıkaracaklar. Pedagojik formasyonlu iki personel de çocuklara eşlik edecek. 7 Şubat tarihine kadar her gün 13.00 – 17.00 saatleri arasında ziyaret edilebilir.

http://www.hepistanbul.com.tr/

Çocuklara hafta sonu etkinlik rehberi (6-7 Şubat 2016)

Oyun, çocuğun öğrenme aracıdır. Çocukların çevresiyle ilişki kurmasını, duygu ve düşüncelerini yansıtmasını sağlar. Hotpot Cafe Oyun Grubunda çocuklar hep birlikte oyuncakları topladıktan sonra şarkı çemberi oluşturup Türkçe, İngilizce ve Almanca şarkılar söyler. Yaşlarına uygun müzik enstrümanları ile eşlik ederler. Minik bir atıştırma arası yaptıktan sonra çocukların el-zihin becerilerini geliştirmeye yönelik faaliyetlerle devam edilir.  Şubat ayının sonuna kadar haftanın 4 günü farklı saatlerde çocuklar ile buluşan Hotpot Cafe Oyun Grubunda hem anneler hem de çocuklar sosyalleşiyor ve yeni arkadaşlarıyla oynamanın tadına varıyorlar.

http://www.hotpot.web.tr/Home/

Çocuklara hafta sonu etkinlik rehberi (6-7 Şubat 2016)

7’den 77’ye Barış Manço’yu sevmeyen yoktur. Türkiye’yi ve Dünya’yı dolaşarak tüm çocuklara dokunmaya çalışan Barış Manço’nun 7’den 77’ye programının yayına girişinin 25.yılı içerisindeyiz. Programın yapımcısı ve yönetmeni Erkmen Sağlam, Barış Manço ile gezerken çektiği fotoğrafları Ankara Next Level AVM’de sergiliyor. Fotoğrafların altına yazılacak notlarla bizleri eskiye götürecek olan sergi çocuklara da Barış Manço’nun nasıl biri olduğunu anlatacak. Alt yazılı fotoğraflarıyla belgesel nitelikli "Erkmen Sağlam'ın Objektifinden Barış Manço ile 7'den 77'ye Fotoğrafları Sergisi" yurt içinde ve yurt dışında ülkemiz kültürünün tanıtımına bu sergiler aracılığıyla katkı sağlamayı sürdürecek.  Çocuklar ve ebeveynler sergiyi Next Level AVM'de 15 Şubat tarihine kadar ziyaret edebilir.

http://www.nextlevel.com.tr/

Çocuklara hafta sonu etkinlik rehberi (6-7 Şubat 2016)
Önceki ve Sonraki
Haberler
istanbul psikolog psikolog