YAŞAM - YEME - İÇME

Üzüm soslu kuzu pirzola

Taze Üzüm soslu ile tatlandırılmış kuzu tacı, siyah pirinç ve kök sebzeler eşliğinde...

Üzüm soslu kuzu pirzola
Üzüm soslu kuzu pirzola
Izgara, fırın ya da sulu yemek şeklinde olsun et yemeklerini seviyoruz toplum olarak. Üzüm soslu bu tarif, özellikle davet sofralarınızda lezzetiyle olduğu kadar görünümüyle de beğeni toplayacak.

Türk milleti olarak vazgeçemediğimiz bir alışkanlığımız sanırım eti çok seviyor olmamızdır. Et, iyi bir marinasyondan geçirilip doğru bir şekilde pişirilir ise karşı konulmaz bir hal alıyor.Lezzetlerde farklılıklar düşüncelerimizi, düşüncelerdeki farklılıklarda yaşam kalitemizi arttırmaya yardımcı oluyor. Bu düşünceden yola çıkıp bugün sizlere belki çok farklı gelebilecek bir tadı ortaya çıkartmak istedim: Tatlı ve mayhoş olan bu üzüm sosunu, kuzu pirzolayla birleştirdim. Tarifin tadını çıkartmanızı dilerim.


Önceki ve Sonraki
Haberler
istanbul psikolog psikolog