YAŞAM - YEME - İÇME
Bisküvili truff çikolata İster kendiniz için ister sevdiklerinize hediye edebileceğiniz truff çikolata tarifi var sırada...
Tadı mozaik pastayı andıran, pembeye bürünmüş bu çikolataları yerken kendinizi durduramayacaksınız!
- Malzemeler: • 155 gr (2/3 su bardağı) krema
• 168 gr bitter çikolata parçaları
• 250 gr pötibör bisküvi
• Kaplama için: 120 gr toz şeker, İki damla pembe gıda boyası


- Yapılışı: • Kremayı ocakta kaynayana kadar ısıtın.

• Büyük bir kaba çikolataları koyun, üzerine kremayı dökün ve çikolata eriyene kadar çırpma teli ile karıştırın.

• Bisküvileri rondoda çekin. Çikolatalı kabın içine ekleyin ve spatula ile karışımı birbirine yedirene kadar karıştırın.

• Toz şekerle gıda boyasını blenderda karıştırın. Pembelik oranını arttırmak isterseniz bir iki damla daha boya ilave edebilirsiniz.

• Ellerinizi ıslatın ve çikolata hamurunuzdan toplar yapın. (Eller ıslak olmazsa birbirlerine yapışmayacaklardır.)

• Pembe toz şekere veya dilerseniz hindistan cevizine bulayabilirsiniz.

• Buzdolabında muhafaza edin.

Yorumlar
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmalısınız.
ÜYE GİRİŞİ
ÜYELİK FORMU
BUSE TERİM ÜZERİNDEKİ DİĞER TARTIŞMALAR
Önceki ve Sonraki
Haberler