Yazar

1985, Paris doğumlu. Liseyi İstanbul Saint Benoît Fransız Lisesi'nde bitirdikten sonra Bahçeşehir Üniversitesi Reklamcılık bölümünde üniversite eğitimine başladı. Henüz üniversite hayatının başlarında ders çalışmaktan çok pasta/tatlı tarifleri peşinde koştuğunu fark edince, üstüne pastacılığa olan ilgi ve yeteneğini de keşfettiğinde maceraperest dürtülerine yenik düşerek okulu bırakıp tekrar doğduğu şehrin yolunu tuttu. Paris Le Cordon Bleu mutfak okulunda pastacılık eğitimi aldıktan ve çeşitli iş tecrübelerinden sonra Türkiye’ye döndü. Bir süre İstanbul Mutfak Sanatları Akademisi’nde çalıştı. Profesyonel kariyerine ara verdiği şimdilerde, son zamanlarda ilgi alanına giren fotoğrafçılık ve sunum merakını mesleğiyle harmanlamaya başladı. Böylece yarattıklarını bir blog’da yayınlamaya başladı. Son 1 yıldır “Damy’s Kitchen” ve sosyal medya aracılığıyla en favori tariflerini hazırlayıp, özenle fotoğraflayarak takipçileriyle paylaşıyor.

Damla Şeftalicioğlu
Damys Kitchen
[email protected]
FACEBOOK INSTAGRAM WEB SİTESİ
77 Posts