YAŞAM - YEME - İÇME

Kabak Carpaccio nasıl yapılır?

Kabak Carpaccio, yalnızca 5 dakikada hazırlayabileceğiniz pişirme gerektirmeyen hafif ve lezzetli bir yaz tarifi... Ceren Demirel paylaştı.

profil
Ceren Demirel
6.06.2020
Kabak Carpaccio nasıl yapılır?

•    2 adet kabak
•    1 limon
•    ½ çay bardağı zeytinyağı
•    Beyaz peynir
•    Dereotu

 


  • Kabakları mandolin rendeyle ince ince rendeleyin ve tabağa dizin
  • Kavanozda zeytinyağı, limon ve kıyılmış dereotunu çalkalayın.
  • Karışımı kaşıkla kabak dilimlerinin üzerinde gezdirin.
  • En üstüne  de tuz ve pul biber serpip beyaz peynirlerle süsleyin.
  • Dilerseniz süsleme için maydanoz, taze kekik gibi başka otlar, kuru domates, kapari ya da fıstık tercih edebilirsiniz.

Önceki ve Sonraki
Haberler