YAŞAM - HABER

Ünlü isimler Mickey'i kutluyor

Disney’in efsane karakteri Mickey’nin yaratılışının 90. yıldönümünde dünyaca ünlü isimler “Together For Short Lives” Vakfı’nı desteklemek amacıyla bir araya geldiler.

profil
BT Ekip
10.05.2018
Ünlü isimler Mickey'i kutluyor

Ünlü İngiliz fotoğrafçı Rankin, Mickey’nin 90. Yılı şerefine hazırlanan “Mickey Mouse & Me” kitabının fotoğraflarını çekti.

1928’de ilk kez Steamboat Willie’de izlediğimiz Mickey’nin, “Gerçek Bir Orijinal” olarak ilham verici etkisine gönderme yapan çekimlerde aralarında Kate Moss, Mark Hamill, Tinie Tempah, Phillip Schofield, Amanda Holden ve Heidi Klum gibi moda, film, müzik, TV ve eğlence dünyasından ünlülerin yanı sıra vakfa yardım eden ailelerin portrelerine de yer verildi.

Yaz döneminde eBay üzerinden satışa sunulacak kitaptan elde edilecek tüm gelirler, hayati tehlike taşıyan hastalıklarla mücadele eden çocuklara kaynak sağlamak amacıyla “Together For Short Lives Vakfı”na bağışlanacak.

Kitapta portreleri ile yer alacak ünlüler arasında aktris Sadie Frost, X Factor birincisi Louisa Johnson, Açlık Oyunları filminin yıldızı Sam Claflin, komedyen Julian Clary, Marvel Kaptan Amerika: İlk Yenilmez filminin yıldızı Hayley Atwell, oyuncu ve model Liv Tyler bulunuyor.

Önceki ve Sonraki
Haberler
istanbul psikolog psikolog