YAŞAM - HABER

Aşkımız büyüyor, tamamlanıyoruz

Şu aralar çok garip duygular yaşıyorum, tarif etmekte zorlanıyorum. Bunu benden duymak istediğinizi biliyorum. O yüzden evet söylüyorum: Bizim bir bebeğimiz olacak.

profil
Buse Terim
5.04.2016
Aşkımız büyüyor, tamamlanıyoruz

Hayat arkadaşıma kocaman bir aşkla bağlanalı 8 sene oldu. O zamanlar en büyük hayalimiz evlenip, her saniyemizi beraber geçirebilmekti. Bu hayalimize kavuşabildiğimiz için her soluk alışımızda şükrettik Allah'a. Günün birinde birbirine kenetlenen yüreklerimizin, başka bir aşka yer açacağını düşlerdik.

O aşkla üç ay önce tanıştık. Minicik atan kalbiyle aşkımızı büyüttü, bizi tamamladı. Şu aralar çok garip duygular yaşıyorum, tarif etmekte zorlanıyorum. Bunu benden duymak istediğinizi biliyorum. O yüzden evet söylüyorum: BİZİM BİR BEBEĞİMİZ OLACAK.

Allahım izin verirse onu 6 ay sonra kucağımıza alacağız. Onu sabırla, birbirimize duyduğumuz aşkla, sevgiyle, hayallerle bekleyeceğiz. Artık tek dileğimiz onun sağlık ve sıhhatle dünyaya gelmesi.

Hepinizi duyuyorum... Benim için duyduğunuz mutluluğu hissediyorum. Sizlerle beraber yeni bir yolculuğa çıkacağız. Güzel dilek ve temennileriniz; en önemlisi sonsuz desteğiniz için çok teşekkür ederim.

Önceki ve Sonraki
Haberler
istanbul psikolog psikolog