YAŞAM - ANNE - ÇOCUK

23 Nisan'a özel çocuk etkinlikleri

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda çocuklarınızla birlikte keyfini çıkaracağınız özel etkinlik önerilerini sizler için derledik.

profil
BT Ekip
22.04.2018
23 Nisan'a özel çocuk etkinlikleri

Pera Film, çocuk bayramına özel Hayal Gücüm Benim Gücüm! film programını sunuyor. Program kapsamında üç yapım gösteriliyor; Pıtırcık Tatilde (Laurent Tirard, 2014), Kabakçığın Hayatı (Claude Barras, Michael Sinterniklaas, 2014), Pan’ın Labirenti (Guillermo del Toro 2006).

 

23 Nisan'a özel çocuk etkinlikleri

Çocukların eğlence & öğrence şehri KidzMondo, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda ‘Kidz Fest’ ile birbirinden renkli etkinliklerle çocukları ağırlıyor. 20-29 Nisan tarihleri arasında; Hip-Hop ve R&B dans gösterileri, yaratıcılık atölyeleri, bando turları, yüz boyama etkinlikleri ve daha pek çok aktivite KidzMondo’da çocuklarla buluşacak. ‘En İyi Arkadaşım’ ve ‘Gizemli Ev’ tiyatro oyunları KidzMondo’da sahneye taşınacak.

 

23 Nisan'a özel çocuk etkinlikleri

Trump Alışveriş Merkezi, 21-23 Nisan tarihleri arasında, dünyaca ünlü çizgi dizi Sonic Boom’u çocuklarla buluşturacak. Trump Alışveriş Merkezi’nin çocuk katı Trumpland’de kurulacak sahnede özel gösterisini sergileyecek olan hızlı kirpi Sonic, çocukları eğlenceye doyuracak. Sonic, çocuklarla dans edecek, neşeli aktiviteler gerçekleştirecek ve bol bol fotoğraf çektirecek.

 

23 Nisan'a özel çocuk etkinlikleri

22 Nisan, Pazar günü Kanyon Cinemaximum’da gerçekleşecek bu etkinlikte, Çağla Şıkel çocuklara “Altın İğneli Terzi” adlı masalı anlatacak.

 

23 Nisan'a özel çocuk etkinlikleri

Ritim eğitmeni Hakan Musluoğlu’nun rehberliğinde gerçekleştirilecek “Ritim Atölyesi”, çocuklara eğlenceli vakit geçirebilecekleri bir ortam sağlıyor. Dünyanın farklı yerlerinden toplanan enstrümanların tanıtılıp çalınacağı atölyede çocukların; özgüven gelişimi, grup çalışması, vücut koordinasyonu, kendini ifade edebilme ve problem çözme yeteneği gibi ruhsal ve bedensel gelişimlerinin olumlu yönde etkilenmesi amaçlanıyor.

 

23 Nisan'a özel çocuk etkinlikleri

Bomontiada’da 23 Nisan’ın ilk etkinliği saat 13.30 – 14.30 saatleri arasında İstanbul Lindy Hoppers eğitmenlerinin liderliğinde gerçekleştirilecek Çocuklar İçin Dans Atölyesi ile minikler lindy hop, solo jazz ve charleston eşliğinde gönüllerince dans edebilecek. 14.30 – 15.30 saatleri arasında gerçekleştirilecek Masa Tiyatrosu ve Sedat Girgin ile Çizim Atölyesi’nde çocuklar kendilerini geliştirirken zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaklar.

 

Önceki ve Sonraki
Haberler
istanbul psikolog psikolog