MODA - ÜNLÜLER

Haftanın ünlü stilleri

New York Moda Haftası defileler kadar paralel etkinlikler ile de dikkat topladı. Rihanna'dan Jennifer Lopez'e haftanın dikkat çeken görünümlerini bir araya getirdik.

profil
BT Ekip
15.09.2019
Haftanın ünlü stilleri

Rihanna, büyükanne ve büyükbabası onuruna 2012'de kurduğu Clara Lionel Derneği yararına her yıl düzenlediği Diamond Ball'a bu yıl da ev sahipliği yaptı. 31 yaşındaki Rihanna Givenchy  siyah elbisesiyle dikkatleri üzerine çekti.


Jennifer Lopez, yeni filmi Hustlers’ın New York galasında boy gösterdi. 50 yaşındaki pop ikonu, baştan aşağı jean'den oluşan stiliyle dikkat çekti.

 


New York'ta gerçekleşen Alexander Wang & Bvlgari davetine katılan Hailey Baldwin Bieber kendine has görünümüyle yıldızları topladı!


Rihanna'nın iç çamaşırı markası Savage X Fenty'nin 2019 New York Moda Haftası kapsamında yapılan defilesi tam bir yıldızlar geçidine döndü. Rihanna'nın kendisinin de podyuma çıktığı defilede Gigi Hadid basic kot ve straplez bluzuyle beğeni topladı.


Savage X Fenty'nin 2019 New York Moda Haftası kapsamında yapılan defilesinde Bella Hadid yağ yeşili takımıyla her zamanki iddalı duruşunu sergiledi.

 


Savage X Fenty'nin 2019 New York Moda Haftası kapsamında dün yapılan defilesinde Kendall Jenner siyah saten ceket elbisesi ve uzun çizmeleriyle şıklığını konuşturdu.


Önceki ve Sonraki
Haberler
istanbul psikolog psikolog