MODA - ÜNLÜLER

Haftanın ünlü stilleri

Davetler, galalar ve etkinlikler bu hafta da birbirinden şık isimleri ağırladı. Haftanın dikkat çeken görünümlerini bir araya getirdik.

profil
BT Ekip
28.04.2019
Haftanın ünlü stilleri

Time dergisinin ‘2019’un En Etkili 100 Kişisi’ için düzenlediği Time 100 Galası’na ünlü isimler akın etti. Galaya katılanlar arasında Game of Thrones dizisinin yıldızı Emilia Clarke da vardı. Güzel oyuncu geceye kırmızı üstü straplez bralet, altı tül detaylı Dolce Gabbana elbisesiyle katıldı.


Ünlü şarkıcı Taylor Swift, Time 100 Galası’na katılanlar arasında yer aldı. Pastel tonlarında balon kollu J. Menel elbisesiyle prenses gibi görünüyordu.


Time 100 Galası'na katılan Captain Marvel’ın başrol oyuncusu Brie Larson yağ yeşili straplez ve saten detayların birleştiği Prada elbisesiyle oldukça şıktı.


Ünlü model Naomi Campbell, Time 100 Galası'nda gold boğaz detaylı ve yerlere kadar uzanan eteğiyle Maison Valentino tasarımını tercih etti.


Selena Gomez uzun bir aradan sonra katıldığı WED ay etkinliğinde sade siyah bir Kate Young tasarımı elbiseyle görüntülendi.


Diana Kruger, Tribeca Film Festivali’ne özel düzenlenen Bulgari etkinliğine katıldı. Siyah büstiyer kuyruklu üstü ve takım pantolonuyla cool bir görünüm elde etti.


Önceki ve Sonraki
Haberler