MODA - ÜNLÜLER

Haftanın ünlü stilleri

Dünyaca ünlü yıldızlar bu hafta da davetlerde birbirinden şık görünümler sergiledi. Haftanın dikkat çeken isimlerini bir araya getirdik...

profil
BT Ekip
12.04.2019
Haftanın ünlü stilleri

Katy Perry New York’ta DVF ödül törenine katıldı. Ünlü şarkıcı eflatun elbisesi ve takılarıyla çok şıktı. Mavi eyeliner ile makyaj trendlerini takip ettiğini bir kez daha gösterdi.


Ünlü oyuncu Avengers: Endgame filminin Londra galasına katıldı. Asimetrik kıyafeti başrol üstlendiği filmin gala gecesine damga vurdu.


Variety Power of Women Awards adlı farklı sivil toplum örgütlerini destekleyen, dünyaca ünlü kadın sanatçılar arasından 5 kişinin seçildiği etkinliğe bu sene Ashley Graham da katıldı. Sarı saten göğüs dekolteli Cushine tasarımı elbisesiyle dikkat çekti. 


Lifetime TV’nin projesi olarak 2006 yılından bu yana devam eden Variety Power of Women Awards gecesine Bella ve Gigi kardeşler de katıldı. Bella kahverengi takımıyla hem sofistike hem de seksi bir görünüm sergiledi.


Variety Power of Women Awards gecesine katılan Gigi Hadid mavi tulumuyla haftanın en çok konuşulan isimleri arasında yer aldı. 


Önceki ve Sonraki
Haberler
istanbul psikolog psikolog