MODA - ÜNLÜLER

Haftanın ünlü stilleri

Bu haftanın öne çıkan ünlü stillerini sizler için derledik. Detaylar yazının devamında..

profil
BT Ekip
14.01.2018
Haftanın ünlü stilleri

Gal Gadot, New York’ta katıldığı bir davette uzun kırmızı bir elbiseyle boy gösterdi. Elbisesini klasik siyah stiletto’larla tamamlayan Gadot, sade ve zarif bir stil yaratmış.

Haftanın ünlü stilleri

Miranda Kerr, Altın Küre'nin ardından gerçekleşen bir partide leopar desenli siyah Balmain elbisesiyle boy gösterdi. Kerr, hamile karnını öne çıkaran elbisesiyle göz kamaştırdı.

Haftanın ünlü stilleri

Penelope Cruz, bordo kadife Stella McCartney tasarımı bir elbise ile Los Angeles’ta boy gösterdi. Elbisenin dekolte kısmı Cruz’un vücut hatlarıyla uyumlu olmamış. Daha farklı küpeler tercih edebilirdi.

Haftanın ünlü stilleri

Diane Kruger, uzun beyaz asimetrik bluzu ve siyah bir pantolonu kombinleyerek davetlerde gördüğümüz klasik elbise ve tulumlardan farklı bir stil konseptiyle göz kamaştırdı. Kruger, Alexander McQueen parçayı mükemmel taşımış.

Haftanın ünlü stilleri

Coco Rocha, hamile stilleri için mükemmel bir ilham kaynağı oldu. Christiano Siriano tasarımı beyaz elbisesi, hem hamile karnını ortaya çıkarırken, vücut hatlarını da en güzel şekilde yansıtmış.

Haftanın ünlü stilleri

Vanessa Hudgens, The Art of Elysium kutlamasında Alberta Ferretti imzası taşıya sarı tül bir elbiseyle boy gösterdi. Elbise bel kısmında doğru bir şekilde oturmadığı için Hudgens’ın yaşını büyük göstermiş. Saç ve makyaj stili de aynı şekilde yaşına uymamış. Elbiseyi bir kemerle kombinleyebilirdir.

Haftanın ünlü stilleri

Chrissy Teigen ile güzel bir hamile stil örneği daha karşımızda. Pamela Roland tasarımı ışıltılı payet ve püskül detaylı elbisesiyle muhteşem olmuş.

Haftanın ünlü stilleri

Son olarak Amber Heard, oldukça transparan ve derin dekolteli elbisesiyle Santa Monica’da mükemmeldi. Beyaz ışıltılı Prada elbisesini aynı tonlarda ayakkabılarla tamamlayan Heard iddialı bir stil yaratmış.

Haftanın ünlü stilleri
Önceki ve Sonraki
Haberler