MODA - ÜNLÜLER

Haftanın ünlü stilleri

Bu hafta ünlüler stilinde yaz davetlerinden sokak stiline kadar ilham alınacak favori ünlü stillerini sizler için derledik.

profil
BT Ekip
16.07.2017
Haftanın ünlü stilleri

Çiçekli, belden kabaran elbisesi, canlı tonda ruju, sıkı ense topuzu ve bantlı ayakkabıları ile Miranda Kerr yaz davetleri için ilham alınacak bir stil oluşturmuş. Oldukça romantik ve kibar stile sahip olan Kerr'in tercihi Tadashi Shoi.

Haftanın ünlü stilleri

Siyah ceket elbisesi, stilettosu ve düz uzun saçları ile Elizabeth Olsen oldukça çekici ve klasik bir stil oluşturmuş. Tercihi ise Yves Saint Laurent. 

Haftanın ünlü stilleri

Sophie Turner Louis Vuitton Cruise 2018 koleksiyonundan önü figürlü fri işlemeli bir tişört-elbise  kıyafeti ile bu haftanın favorilerinden oluyor. Bantlı ayakkabılarıyla tamamladığı elbise özellikle saç ve ten rengine çok yakışmış.

Haftanın ünlü stilleri

Miranda Kerr gibi kolsuz ve düz yaka bir elbise tercih eden Rose Leslie siyah ve sarı renk ağırlıklı elbisesi ile çok şık bir stil oluşturmuş. Özellikle saç modeli elbiseyi çok doğru tamamlamış. Tercihi ise Erdem London.

Haftanın ünlü stilleri

Beyaz önü düğmeli elbisesi ve kemeri ile Lily James'in stili gündüzden geceye her ortama uyum sağlayabilecek nitelikte. Doğal saç topuzu da elbisenin sade ve spor havasını desteklemiş. 

Haftanın ünlü stilleri
Önceki ve Sonraki
Haberler
istanbul psikolog psikolog