MODA - ÜNLÜLER

Haftanın ünlü stilleri

Bu hafta hem hafta boyunca hem de özellikle Met Gala partisinde dikkat çeken stilleri ile favori isimleri ve kıyafetlerini sizler için derledik. İşte haftanın en iyileri...

profil
BT Ekip
7.05.2017
Haftanın ünlü stilleri

Met Gala’ya çok konuşulan kırmızı kıyafeti ile damga vuran Katy Perry, gece partide de yine iddialı ve sıradışı bir kıyafet ile kendinden söz ettirdi. Maison Margiela tasarımı tamamı pul işlemeli pelerini, mayosu ve sıra dışı korsesi ile Perry sınırları bir hayli zorluyor gibi…

Haftanın ünlü stilleri

Met Gala’nın partisinde siyah asimetrik kesim elbisesi ve uzun çizmeleri ile Emily Ratajkowski gecenin şık isimlerinden oluyor. Seksi ve iddialı tarzını her zaman koruyan Ratajkowski’nin tercihi ise Monse.

Haftanın ünlü stilleri

Gecenin en renkli ve enerjik isimlerinden biri olan Zendaya, parti için de yine Dolce&Gabbana tasarımı çiçekli, eğlenceli bir kıyafet tercih etmiş. Pantolon ve kruvaze yelek şeklindeki bu spor şık takım sokak stiline de rahatlıkla uyarlanabilir bir tercih.

Haftanın ünlü stilleri

Lily Aldridge ise geceye daha spor ve trend bir görünüm ile katılmış. Bol kesim üstü ve sezonun en trend parçalarından Balenciaga çizmeleri ile Aldridge de sokak stiline ilham alınabilecek bir kombin oluşturmuş.

Haftanın ünlü stilleri

Sade ve seksi kıyafetlerden daha romantik ve gösterişli bir stile doğru dönen Dakota Johnson katıldığı davette Gucci tasarımı yeşil bir elbise tercih etmiş. Elbiseyi sarı tonlarında bir ayakkabı ile tamamlaması dikkat çekici bir detay olmuş.

Haftanın ünlü stilleri

Keira Knightley haftanın en şık isimlerinden biri. Midi boy tül detaylı elbisesi, klasik ceketi ve zarif yuvarlak burun ayakkabıları ile çok zarif gözüküyor. Tüm parçalar Chanel imzası taşıyor.

Haftanın ünlü stilleri
Önceki ve Sonraki
Haberler
istanbul psikolog psikolog