MODA - ÜNLÜLER

Haftanın ünlü stilleri

Bu hafta ünlüler stilinde katıldıkları davetlerde şıklıkları ile göz kamaştıran, haftanın en göz alıcı isimlerini sizler için derledik.

profil
BT Ekip
14.05.2017
Haftanın ünlü stilleri

Miranda Kerr, mini beyaz elbisesi, omuzlarına aldığı ceketi ve lame bantlı açık ayakkabıları ile klasik ve şık bir görünüm oluşturmuş. Sade saçını ve ten makajını renkli bir ruj ile hareketlendirerek canlılık katmış. Tercihi ise August Getty.

Haftanın ünlü stilleri

Scarlett Johansson’a, Elie Saab tasarımı mavi siyah dantel işlemeli elbisesi oldukça yakışmış. Ayrıca elbiseye taktığı kemer, elbisenin romantik havasını trend bir hale sokmuş.

Haftanın ünlü stilleri

Kate Middleton alışık olduğumuz takımlarından biri ile yine herkesi büyülüyor. Pastel mavi tonlarındaki belden hafif kabaran midi boy eteği ve ceket yaka olan üst kısmı ile her zamanki gibi çok zarif. Tercihi ise Stella McCartney.

Haftanın ünlü stilleri

Kirsten Dunst spor gömleği, pantolonu ve canlı makyajı ile sokak stiline ilham almak için güzel bir alternatif olabilir.

Haftanın ünlü stilleri

Her zaman şık ve asil duruşu ile gündeme oturan Sienna Miller, Row marka metalik görünümlü askılı üst ve pantolon takımı, açık dalgalı saçları ile tam bir yaz günü kombini oluşturmuş. Bu aralar bir akşam davetine alternatif bakanlar bu stili uyarlayabilir.

Haftanın ünlü stilleri
Önceki ve Sonraki
Haberler
istanbul psikolog psikolog