MODA - ÜNLÜLER

Haftanın ünlü stilleri

Bu hafta ünlüler stili dopdolu! Charlize Theron’dan Karlie Kloss’a kadar pek çok popüler ismin birbirinden şık ve iddialı davet ve kırmızı halı stillerini sizler için derledik.

profil
BT Ekip
9.04.2017
Haftanın ünlü stilleri

Kalem etek formunda pul işlemeli gece mavisi elbisesi ile Karlie Kloss tam da vücuduna ve stiline uygun bir seçim yapmış. Mavi tonlarındaki göz makyajı ve sade saç modeli ile elbiseyi en iyi şekilde tamamlamış. Kloss’un tercihi Dries Van Noten…

Haftanın ünlü stilleri

Deri tek omuz model elbisesi ile Jennifer Aniston çok daha trend ve genç bir görünüme sahip. İlerleyen yaşına rağmen tarzından ödün vermeyen isimlerden olan Aniston’ın tercihi Brandon Maxwell.

Haftanın ünlü stilleri

İddialı ve sıra dışı stili ile Katy Perry spor şık bir kombin ile bu haftanın favorilerinden. Son zamanlarda spor parçaları feminen parçalarla bir araya getirmek oldukça trend ve Perry bu stil için Chanel tercih etmiş.

Haftanın ünlü stilleri

Romantik ve zarif… Charlize Theron her katıldığı davette ve ödül gecesinde zarafetinden ödün vermeyen isimlerin başında geliyor. Gucci imzası taşıyan çift düğmeli eteği, bağlamalı bluzu ile oldukça sade ve şık.

Haftanın ünlü stilleri

Kaia Gerber bu hafta Solace London marka straplez, bordo elbisesi ile sade ve şık bir stil oluşturan isimlerden… Açık ve iri dalgalı saç modeli elbiseyi çok iyi tamamlamış ve hareketlendirmiş.

Haftanın ünlü stilleri

Kim Kardashian yine iddialı ve seksi! Mayo üzerine işlemeli elbisesi ve beyaz renk tercihi ona çok yakışmış. Kardashian’ın bu haftaki tercihi Givenchy.

Haftanın ünlü stilleri

Sienna Miller spor şık kombini ile haftanın en iyilerinden ve günlük stil için ilham almak isteyenlere ideal! Chloe’nin bu sezon çıkardığı en trend çantası, bohem havadaki elbisesi ve Gianvito Rossi metalik görünümlü ayakkabıları ile çok fresh bir görünüme sahip.

Haftanın ünlü stilleri
Önceki ve Sonraki
Haberler
istanbul psikolog psikolog