MODA - ÜNLÜLER

Haftanın ünlü stilleri

Bu haftanın ünlüler stili köşesinde birbirinden şık ve iddialı kırmızı halı stilleri ile Nicole Kidman’dan Irına Shayk’a kadar pek çok ünlü var.

profil
BT Ekip
12.06.2016
Haftanın ünlü stilleri

İlk sırada amfAR gecesinde güzelliğini siyah bir elbiseyle tamamlayan Naomi Campbell var. Campbell oldukça sade ve zarif bir stile sahip. Elbise Azzedine Alaia imzası taşıyor.

Haftanın ünlü stilleri

Beyaz uzun elbisesi ile Rosie-Huntington Whiteley CFDA gecesinin en sade kadınlarından oldu. İnce askılı elbisesini düz saçları, sade makyajı ve uzun küpeleri ile tamamlamış. Elbise Michael Kors tasarımı…

Haftanın ünlü stilleri

Genellikle daha renkli ve romantik tercihleri ile dikkat çeken Nicole Kidman bu sefer siyah pullu elbisesi ve boynundaki ince şal detayı ile hem çok trend hem çok cool! Elbise Michael Kors ayakkabılar ise Giuseppe Zanotti.

Haftanın ünlü stilleri

Carrie Underwood rengarenk, uçuş uçuş elbisesi pembe renk ruju ile tam bir yaz güzeli olmuş. Derin bacak yırtmaçlı elbise Micael D. imzası taşıyor. Ayakkabıları ile Jimmy Choo.

Haftanın ünlü stilleri

Kırmızı bol paça tulumu ve öndeki göğüs dekoltesi detayı, tepeden topuz saçı ile Irina Shayk seksapaliteden öte daha şık ve tatlı bir enerjiyle kırmızı halıda görüntülendi. Tulum Misha Nonoo imzası taşıyor.

Haftanın ünlü stilleri

CFDA Moda Ödülleri gecesinde sımsıkı topuzu siyah ve beyaz tonlarında sade ve şık elbisesi ile Heidi Klum en çok konuşulan isimlerdendi. Tercihi ise Roland Mouret.

Haftanın ünlü stilleri
Önceki ve Sonraki
Haberler
istanbul psikolog psikolog